One Time Chapter 31!

"Hey" skrek jag och gick med snabba steg fram mot honom och stannade precis så vi stod näsa mot näsa innan jag puttade honom i bröstkorgen så han föll baklänges. 

"Vad i helvete.." Skrek han och svingade hans högra knytnäve mot min kind, smärtan brände men jag brydde mig inte, jag fortsatte puckla på honom. Hans kompisar stod och tittade på med stora ögon. 

Jag gjorde ett slag som siktade mot kinden men den träffade näsan, ett knaster av brutet näsben hördes och snart rann det ur båda hans näsborrar. Då brast det för hans kompisar som både sparkade och slog mig. 

Jag menar, jag kunde lätt ha tagit honom själv men nu var det tre mot en och då var det lite svårare,  hårda slag mot min mage oc ansikte gjorde så ont att ja lade mig ner. De vände sig om och skrattade tills  jag hoppade upp och gjorde ett nacksving på Jack. 

"Du.... Hur.... Fan.. Kan....Du...Göra..Så...Mot....Mot...Nikki.." flåsade jag fram med blodet rinnandes ur näsan och jag kunde känna hur det började svullna upp i ansiktet där jag hade blivit träffad. 

"Hur fan vet du? Åh såklart ska hon skicka dig, en jävla fitta är vad du är" skrek han och spottet flög ur hans mun.  

Det svartnade för ögonen och jag gjorde några impulsiva slag mot hans redan sönderslagna kropp. Han kved till och jag sprang, sprang och sprang på ett haltande ben bort från parken, bort från allt, tills jag kom till Nikkis hus. 

"Hey Justin!" Nikki kom utrusande ur huset men hennes leende frös till i en förvånad min när hon såg hur jag såg ut. 





Justins Perpsktiv: 

"Justin, oherregud vad har hänt med dig?!" sa Nikki med förvånad och lite halvt rädd röst när hon gick fram till mig, hon gav mig en mjuk kram och tog min hand, hon ledde mig till köket där jag satte mig lydigt.


"Här, vänta sitt helt stilla" sa hon när hon satte sig mittemot mig och duttade med en bomullstuss på de blödande ställena, jag försökte att sitta still men det var svårt när det sved så förbaskat mycket. 

"Vad var det som hände?" frågade hon ännu en gång och flyttade en hårslinga bakom örat, jag kunde se att hon hade sminkat för så man inte såg hennes förfärliga blåtira. 

"Jag.. eh.. jag gav Jack vad han förtjänade men hans kompisar var där och ja.." sa jag lite lågt och tittade in i hennes ögon. Hon frös till men jag tog hennes hand. 

"Han ska inte skada dig mer, jag lovar" 
 
"Justin jag kan ta hand om Jack själv det är bara att han blir svartsjuk när du och Chris är med mig"  hon tittade inte på mig när hon pratade utan fäste blicken i väggen bakom min rygg.
Hennes stora tröja hade åkt upp lite på armen så jag såg det stora blå märket på hennes handled, ilskan bubblade upp igen.
 
"Justin sluta stirra på mina sår borde oroa dig om dig själv då du ser tusen gånger värre ut än mig!" hon drog tillbaka hennes hand och min egna blev genast kall utan hennes mjuka hand som passade så bra i min.
 
"Hej Nikki har du, woah vad har hänt med ansiktet? Och resten utav kroppen?" Chris förvirrade röst hördes från dörren. Jag förklarade allt för Chris och han blev bara mer och mer förbannad för varje sekund som gick.
 
"Du kunde ju ha väntat på mig Justin" morrade Chris surt. Men innan jag hann försvara mig så drog han upp Nikki i en kram.
 
"lil lady hur mår du?" Mumlade han, jag visste inte vad jag skulle göra utan pillade lite på en skinnflik som hade flugit upp när jag låg i gruset. 

Hon kramade tillbaka och jag såg att hon klistrade på ett fejkleende, jag visste det pågrund av att jag själv hade gjort fejkleenden under nästan alla photoshoots.

"Jag mår bra" sa hon och släppte kramen innan hon vände sig mot mig. 

"Vi måste nog få dig till en läkare eller något.." mumlade hon lite tyst och kliade med sina långa naglar på hennes blåslagna arm. 

"Nej, alla papparazzis kommer se det och...." började jag innan jag insåg en sak. 

Fan, jag ska ju uppträda ikväll! 

"Nikki, hur bra är du på att sminka andra?" frågade jag och höjde blicken, min tunga slickade min uppsvullnade läpp, hennes ansikte blev som ett frågetecken. 

"Vänta.. va?" frågade hon. 

"Har show ikväll och ja.. såhär kan jag ju inte se ut" sa jag och lade till ett leende. 

När hon hade sminkat mig såg jag faktiskt väldigt bra ut, jag menar, man såg nästan inte alla blåmärken, skrapsår eller nånting som jag hade dragit på mig då jag hade utmanat Jack mitt på allmän plats. 
Mobilen plingade till och jag lirkade upp den ur min byxficka. Ett sms från min chaufför visades på displayen.

Glenn: Justin, Scooter skickade mig lite tidigare, du har genrep innan ju och arenan måste fixas helt. Jag är utanför om 10 minuter,sir. 

"Min chaufför kommer om tio minuter.." sa jag lite ledsamt och putade med underläppen, Nikkis ansiktsuttryck blev neutralt innan hon slog armarna runt min hals i en varm kram. 

Jag drog in hennes doft i mina lungor, jordgubbsparfymen gav mig en mjuk variant av gåshud och hennes varma kropp ville jag inte släppa taget om. Hon lutade sig bakåt men släppte inte armarna utan tittade djupt in i mina ögon, hennes ögon var lika blåa som vattnet i Thailand, jag kunde drunkna i dom. 

Hon lutade sin panna mot min och jag stoppade henne inte men strax därefter släppte hon taget om min nacke och log, de små skrattgroparna formades. 

"Jag måste också dra, tyvärr" var orden som kom från Chris mun, han kliade sig lite i nacken.
Hon gjorde en ledsam min och sa ett enkelt  'okej' innan hon kramade honom också. 

Bilen kom inom några minuter och det var dags att gå ut, Chris hoppade i sina skor och gick ut men mina skor var krångligare då snörningen var annorlundare. 

"Justin..." började hon och satte sig på knä bredvid mig. 

"Ja?" jag lyfte blicken och såg hur hon svalde en klump ner i halsen när hon tittade på såren som hade bildats från Jacks hårda angrepp. 

"Jag..jag är rädd" stammade hon innan hon harklade sig. 

"Shawty.." viskade jag och ställde mig upp innan jag försiktigt slöt mina armar runt henne, vi kramades ett tag innan jag kysste henne på kinden,log och sprang ut till limousinen som nu tutade på mig för att jag var så sen. 

Jacks Perspektiv: 
 
Jag kunde inte fatta att den där jäveln hoppade på mig och slog mig mitt framför mina vänner, det skulle han garanterat ångra. Jag menar, inte för att han hade någon chans mot mig egentligen men ändå... det var ändå fegt.  Typ.

Mina steg styrdes ut från huset, jag klarade inte att vara här just nu. Mamma och min lillasyster satt och tittade på film, min bror var säkert ute och festade. Ändå så kände jag mig för pressad för att vara i mitt egna hem. Jag öppnade den träfärgade ytterdörren och gick ut, luften var ganska kylig men frisk. 

Utan att veta vart jag egentligen hade gått stannade jag upp och såg att jag var på Nikkis gata, jag styrde stegen mot hennes stora hus, det bubblade inom mig och jag visste att det här inte skulle sluta bra.

"Hej Mrs.Stark, ehm.. är Nicole hemma?" frågade jag så artigt som jag bara kunde och log ett genuint leende. 

"Javisst, kom in" svarade hon och öppnade ytterdörren så min kropp kunde komma igenom. 

-

Jag smög försiktigt upp för trappan och knackade lätt på hennes dörr. 

"Kom in" hörde jag innifrån och när hon såg att det var jag ryggade hon tillbaka.

"Ja..Jack, ehm.. Hej" sa hon lite tafatt och började fippla med tvkontrollen. 

"Hej gumman, vad gör du?" frågade jag och stängde dörren bakom mig innan jag slog mig ner bredvid henne i sängen och tittade på tv programmet som hon nyss hade bytt till. 

Jag kunde känna att hon inte var helt lugn.

fan Jack, den enda tjej du har älskat så mycket förstör du bara för din jävla avundsjuka!

"Jack, jag vet att du och Justin var i slagsmål idag" flög ut ur hennes mun som ordspya samtidigt som hon satte sig upp och tittade mot mig, även om hon inte tittade in i mina ögon utan fumlade med ögonen lite runt i rummet. 

"Ja, det kanske du ser?" fräste jag lite halvirriterat och pekade på några sår runt ansiktet och på näsgrejen jag hade runt näsan då Justin hade knäckt den. 

"Mm" svarade hon och pillade lite med en hårslinga. 

"Fattar inte hur du kunde skicka den jäveln på mig, asså hur kan du vara så feg?" flög ur min mun lite aggresivare än vad jag egentligen menade.

"Jag,jag lovar, jag skickade inte honom på dig" en blick av rädsla utstrålades från hennes ögon. 

Nikki var rädd för mig, och jag måste erkänna att jag gillade att vara den som hade kommandot. 

"Nehe, varför dök han då upp helt plötsligt och började puckla på mig mitt i parken? Hur fan kunde han veta att jag var där?" röt jag och flyttade mitt ansikte så nära hennes att jag kunde känna hennes varma lite halvskärrade andedräkt. 

"Jack, jag lovar. Jag vet inte, jag...jag..jag" började hon och letade febrilt efter ord. 

"Sluta med din bullshit nu" jag flyttade min högra hand på hennes kinden och tryckte till tills hon gnydde och försökte vrida huvudet bort ur mitt grepp. 

"Haha, jag skojade ju bara älskling" skrattade jag hånfullt och kysste henne hårt på läpparna. 

"Det..det är okej" sa hon och några snyftanden hördes mellan ordet. Ögonen var blanka av tårar och uppgivenhet men hon log, och då visste jag.

Hon skulle aldrig våga lämna mig, hon är min. 





One Time Chapter 30!

När jag kom hem gick jag direkt till duschen, jag ville bara få bort allt fult på min kropp. Ett varmt vattenfall forsade över mig och jag stängde mina ögon. Det brännde på andlederna, under ögat och precis vid skulderbladen. Antar att det är ställerna där Jack hade skadat mig. Shampoo och balsam fick det bli en annan dag men jag stod säkert i en halvtimme och bara tvättade kroppen, om och om igen. 
 
Badrummsgolvet var kallt mot mina nakna fötter, jag satte på mig ett par matchande trosor och en bh. Jag skulle precis sätta på mig min röda hoddie när jag såg mig själv i spegeln. Mitt smink var borta så man såg klart och tydligt såret som Jack hade gjort. Ryggen och armarna var redan blåa och jag måste erkänna... Jag såg hemsk ut! Tårarna välde upp i mina ögon men jag lär dom rinna, jag menar Martin är där nere och spelar xbox så vem kommer se mig? Åh så fel jag hade, jag vände mig om och mina ögon vidgades när jag såg en väldigt chockad vän stå och stirra på mina sår på kroppen.





Nikkis Perspektiv: 


Jag drog handduken som låg på toalettlocket som en reflex runt min halvnakna kropp när jag såg Chris chockade ansiktsuttryck. 

"N..Nikki, vad är det här?" frågade han och hans ögon tårades när han inspekterade min blåslagna kropp, blåtiran runt ögat gjorde fortfarande ont efter varmvattnet och jag kunde inte låta bli att skämmas.

"I..I..inget, j-jag ramlade" sa jag och försökte att svälja klumpen av gråt som satt fast i halsen.

"Vafan..är det Jack?" frågade han med en arg ton och tog ett steg mot mig, han tog försiktigt bort handduken från min kropp, jag lät honom göra det och hans ögon vidgades när han såg de lila märkena som var markerade med nagelavtryck i handlederna, blåmärkena på skulderbladen och blåtiran runt ögat. Han räckte mig min hoodie och jag drog den över huvudet.

"Hur, hur vet du det?" frågade jag och oron spreds i magen, om Jack fick reda på det här skulle han definitivt ge mig några slag till.

"Så det är sant, inte nog med att han är otrogen och är en skitstövel, han har börjat misshandla dig nu också" sa han frusterat och slog knytnäven i våran badrumsdörr för att avreagera sig, ett stort hål bildades och han mumlade att han skulle köpa en ny. Efter det närmade han sig mig och omfamnade mig försiktigt, då brast det för mig. Tårarna sprutade och jag kunde inte hejda mig för att snörvla på hans vita tshirt.

"Hur vet du? Vem har berättat?" frågade jag mellan snyftningarna. 

"Justin.." sa han och drog med sin hand längs mitt hår.

"Han lovade... " Jag tog ett andetag "att inte berätta" fortsatte jag och tittade in i Chris mörkbruna snälla ögon.

"Han visste inte, han trodde att jag redan hade fått reda på det, av dig" sa han och kliade sig i nacken innan han öppnade badrumsdörren och vi gick in i mitt rum. 

"Jaha.. men snälla berätta inte för någon!" flög ur mig som ett desperat rop på hjälp.

Vi la oss i min säng och tittade på film innan jag somnade på hans mjuka axel. 

Justins Perspektiv:

Det var nu halvlek i basketmatchen som jag och Ryan var och tittade på, då de spelade lite underhållande musik och när Ry hade smitit iväg för att gå på toa lirkade jag upp min iPhone ur fickan. 
Jag började skriva ett sms.

Till Chris: Hey bro, vad händer? 

Inom ett par minuter fick jag ett svar.

Från Chris: Ligger i sängen med Nikki sovandes mot min axel och tittar på nån kass film, haha. Själv?

Genast, från egentligen ingen anledning, stelnade jag till. Jag tänkte på Nikki, sovandes, ögonlocken vilandes över hennes vackra havsblåa ögon, det blonda håret som låg som ett perfekt svall längs ansiktsformen, de djupa andetagen som hon tog när hon kände att hon var trygg och kunde verkligen sova på riktigt, hennes naturligt rosa vackra läppar som verkade så kyssvänliga. 

Justin, vad håller du på med? Du har Selena och du älskar henne! 

"Ey bro, sorry att det tog tid, kö till toan" sa Ry och slog sig ner igen bredvid mig på de blåa plastsitsarna, i händerna höll han två stora Coca Color och han räckte en till mig.

"Tack, buddie" sa jag och tog emot drickan, jag slöt mina läppar runt sugröret och drog upp läsken, smaken virvlade i min mun innan jag sköljde ner det tillsammans med några chips som jag hade i påsen som vilade i mitt knä.

Under nästan hela halvleken som var kvar satt jag och tänkte på annat - Nikki. Jag förstod inte varför hon ploppade upp i min tankebana hela tiden, varje gång jag förökte fokusera mig på matchen såg jag hennes perfekta leende och ansikte skratta mot mig, jag föreställde mig hur det skulle vara att kyssa hennes fylliga söta läppar innan jag slog mig själ mentalt för att ens har tänkt så om Nikki. Hon såg mig som en vän och inget annat, plus att jag redan har en flickvän. 

-

"Thanks, bro" sa jag och log mot Ryan innan jag brofistade honom, han log och brofistade tillbaka. 

Jag var verkligen glad att jag hade Ryan, han var som min bästa vän och kunde alltid få mig att skratta. Vi gick ut till limousinen och jag fiskade upp mobilen igen. 

Till Chris: Jaha, trodde inte du fick ledigt förrens nästa vecka? :) Såg nyss en grym match med Ry. 

Jag tryckte på send och slickade mina nu ganska torra läppar innan jag flyttade blicken ut mot den regntunga himlen, några fans sprang skrikande bakom limousinen men de var för långt ifrån och de insåg att jag inte skulle stanna då jag var tvungen att resa vidare, det var ju trotsallt min BelieveTour som bestämde vilka platser jag skulle vara på och vilken tid jag skulle vara där. I morgon kväll skulle jag till delstaten Alabama, som jag precis nu insåg bara låg några mil från Florida, kanske skulle jag kunna....

"Justin, come on!" ropade Ryan som redan hade klivit ut då vi redan var framme vid turnébussen,jag nickade som ett kort svar och hoppade ut ur limousinen innan jag försvann in i den svarta turnébussen. 

"Hej älskling, ta lite mat och gå och lägg dig sen" sa mamma och slog armarna runt mig i en varm kram, hon fick mig alltid på bättre humör.

"Visst, love u" sa jag och plockade ut en kyld vattenflaska ur kylen. 

"Älskar dig med" svarade hon och försvann in i sitt sovrum.  

Jag åt min sallad innan jag gick och la mig, jag kände hur bussen gasade på och med ljudet från de rullande däcken somnade jag bara på några minuter.  

-
 
Väckarklockans irriterande ljud väckte mig, jag slog ett sömnigt öga på den oc såg att den var halv sex på morgonen. Långsamt reste jag mig och slog ut armarna upp i luften och en stor gäsp slapp ur min mun.  

"Hey, var är vi nu?" jag klev ut i ''köket'' och gnuggade mig i ögonen innan jag tittade på mamma, Ryan,Kennny och Scooter som satt i kökssoffan och åt lite frukost. 

"Snart framme, ät lite frukost" sa Scooter när han tittade upp över sin tidning innan han slurpade i sig lite kaffe ur muggen som stod på bordet. 

Jag åt frukost och pratade med de andra när jag kände hur bussen bromsade till, jag sprang in i mitt rum och tog på mig ett par byxor och en tröja innan jag klev ut. 

Solstrålarna träffade mitt morgontrötta ansikte och den vindstilla luften kändes ganska kvav, jag gick in och drog av mig tröjan och drog mitt linne över huvudet istället innan jag gick ut i värmen igen. 
Showen började inte förrens halv nio ikväll och jag hade gott om tid. Jag bestämde mig för att skicka iväg ett sms.

Till Chris: Morning! :) Är du hos Nikki? 

Från Chris: Åh Justin vad tidigt! Ja, fast hon sover fortfarande.. och det gjorde jag med. ;) 

Jag fnissade för mig själv innan jag sa åt min chaufför att köra mig till Florida, han protesterade lite men när jag vickade på ögonbrynet suckade han och hoppade in i förarsätet, jag hoppade in i baksätet och lutade huvudet mot de nedtonade rutorna. Jag kände hur sömnen spred sig i kroppen och innan jag visste ordet av det sov jag djupt.

-

"Mr.Bieber" Harklade sig chauffören och ruskade min trötta kropp försiktigt.

"Mmhh" muttrade jag och ryckte bort axeln lite.

"Vi är framme nu, sir." Innan han hann säga klart meningen så hade jag redan tryckt av mig bältet och klivit ut ur bilen. 

"Tack, vi ses här ikväll då? Runt sju?" frågade jag och han nickade innan han satte sig i bilen och körde iväg. 

Mobilklockan visade att den var halv tio på morgonen, jag brydde mig inte om att knacka på dörren utan smög in försiktigt och ställde prydligt mina supras i skohyllan. 

Jag smög försiktigt upp för trappan och in i rummet av tysthet, jag bara stod där i dörröppningen och stirrade på de två sovande kropparna, bröstkorgarna guppade upp och ner. 

"Hey Chris" viskade jag och ruskade honom lite försiktigt.

"Hey man" svarade han sömningt och log. Min blick flyttades till Nikkis sovande kropp men jag frös till när jag såg hennes ansikte. En stor blåtira var formad runt hennes vackra öga, hur kunde någon göra så mot Nikki? 

"Jack" sa Chris med en ilsken ton när han såg att jag tittade på hennes sönderslagna kropp. 

Ilskan bubblade inom mig och innan jag visste ordet av det försvann jag ut ur rummet och sökte upp vart jag kunde hitta den jäveln. 

-

Jag tog taxin och såg en skymt av honom nere i parken, han stod med två av hans kompisar bredvid honom och sparkade lite i gruset.

"Hey" skrek jag och gick med snabba steg fram mot honom och stannade precis så vi stod näsa mot näsa innan jag puttade honom i bröstkorgen så han föll baklänges. 

"Vad i helvete.." Skrek han och svingade hans högra knytnäve mot min kind, smärtan brände men jag brydde mig inte, jag fortsatte puckla på honom. Hans kompisar stod och tittade på med stora ögon. 

Jag gjorde ett slag som siktade mot kinden men den träffade näsan, ett knaster av brutet näsben hördes och snart rann det ur båda hans näsborrar. Då brast det för hans kompisar som både sparkade och slog mig. 

Jag menar, jag kunde lätt ha tagit honom själv men nu var det tre mot en och då var det lite svårare,  hårda slag mot min mage oc ansikte gjorde så ont att ja lade mig ner. De vände sig om och skrattade tills  jag hoppade upp och gjorde ett nacksving på Jack. 

"Du.... Hur.... Fan.. Kan....Du...Göra..Så...Mot....Mot...Nikki.." flåsade jag fram med blodet rinnandes ur näsan och jag kunde känna hur det började svullna upp i ansiktet där jag hade blivit träffad. 

"Hur fan vet du? Åh såklart ska hon skicka dig, en jävla fitta är vad du är" skrek han och spottet flög ur hans mun.  

Det svartnade för ögonen och jag gjorde några impulsiva slag mot hans redan sönderslagna kropp. Han kved till och jag sprang, sprang och sprang på ett haltande ben bort från parken, bort från allt, tills jag kom till Nikkis hus. 

"Hey Justin!" Nikki kom utrusande ur huset men hennes leende frös till i en förvånad min när hon såg hur jag såg ut. 



Hej! Det här var ett långt kapitel, förlåt visste inte hur jag skulle avrunda det hela! :) Men fortsätt kommentera är ni söta! Taaaaack! 
xoxo fia & cornelia 
 



OneTime Chapter 29!


"Vi har en på tråden, så vad är ditt namn och vad tycker du om det om triangeldramat mellan Justin,Nicole och Selena?
 

"Jo jag tycker ni är fucking dumma i huvudet!" fräste jag, hela bilfärden hade jag lyssnat på hur dom hade fått mig att låta billig.
 
"Jaha och ditt namn är?" sa mansrösten som både hördes på radion och i min mobil.
 
"Nicole Stark" det blev en liten paus och det sprakade lite i mobilen.
 
"Hör och häpna lyssnare det är Nicole Stark vi har här på radion!"
 

"Ja och jag vill bara säga att det inte är något mellan mig och Justin eller Chris för den delen så låt mig bara vara ifred och få vara med mina vänner!" 
 
Jag stängde av mobilsamtalet men hörde fortfarande vad dom sa på radion.
 
"Ja ni hörde det först här men frågan är ska vi tro på det eller inte?"
 

 
Justins Perspektiv: 


Konserten var slut och de skrikande fansen gjorde mig bara gladare och gladare för varje sekund jag stod på scenen.
Jag torkade mig i pannan med en liten vit handduk innan jag gick ut i korridoren av arenan,en ilande känsla gick genom min kropp då jag såg hur några fans desperat försökte klättra igenom gallret på baksidan bara för att se en skymt av mig. 
Jag kände mig snäll idag och jag ville göra allt jag kunde för mina underbara beliebers, det var trots allt deras förtjänst att jag stod här idag med mat i magen och pengar för att kunna försörja min underbara mamma.

"Justin, du går åt fel håll" sa en  tjock vakt i medelåldern, med brunt tunt hår vid namn Carl, hans röst var lite stressad och han drog min arm desperat för att få iväg mig från de skrikande fansen.

"Lägg av, bro" väste jag och ryckte åt mig armen, "Jag kommer snart, vi har ingen brådska huh?" fortsatte jag och klistrade på ett snett leende.
Han släppte armen och suckade innan han följde efter mig och öppnade den massiva glasdörren, de redan gråtande och skrikande fansen blev hysteriska och vakterna vaknade genast till för att försöka hålla emot stängslet där fansen stod bakom. Det vek sig och snart kom alla springades mot mig, vakterna började skrika på förstärkning och bara inom några ynka minuter kryllade stengatan av poliser med gula västar.

Mitt leende blev för stort för att kunna förklaras, ungefär som att man har tagit två krokar i mungipan och dragit upp dom till öronen, ja så kändes det iallafall. 
Jag signerade några armar, album, pappersbitar och mobilskal, en liten rödhårig flicka på runt 8 år kanske, tog till sig sina armbågar för att komma fram, jag försökte ta mig till henne men det var för trångt och det gick bara inte. Jag gjorde mitt vanliga peace tecken innan jag blåste en kyss på alla beliebers "I LOVE YOU" ropade jag ut i folkmassan innan jag gick in i arenan igen för att inte behöva gå runt den för att komma till min stora välutrustade turnébuss.

"Showen gick lika bra som vanligt, om inte bättre, bro" sa Ryan där han satt i soffan och åt en Ben&Jerrys, han log och flyttade sin blick mot plasma TVn som satt på väggen igen.

"Tack, förresten, det är en basketmatch i morgon, lust att gå?" frågade jag och vickade på ögonbrynen, hans blick drogs genast till min och han log stort.

"Hell yeah! halvskrek han och slog igen sina handlator som en klapp.
Jag skrattade innan jag försvann ut till det lilla badrummet, jag drog av mig de svettiga kläderna och drog handen genom det genomblöta håret, något i min mage sa mig att allt inte stod rätt till, men jag kunde inte komma på vad det var som var fel. 

Duschkranen vred jag snabbt om och strömmande vatten rann ner för min kropp, duschtvålen löddrade sig på min vältränade och trötta kropp och jag njöt.

Mitt liv var underbart. 

Efter duschen tänkte jag snabbt hoppa i säng men till min förvåning såg jag att min bäddade säng inte var ensam. 

"Surprise" Sa en välbekant röst som jag insåg tillhörde Selena, hon tittade på mig med sina stora bruna ögon och hennes röda läppstift hade smetat ut sig lite på de vita perfekta tänderna. 

Jag stod där, endast iklädd en lila handduk och med öppen mun, jag kunde inte fatta hon verkligen var här.

"Ska du inte svara?" frågade hon och höjde lite på ena ögonbrynet, hon kom fram och slog armarna runt min hals, hennes näsa sniffade på min hals och en pirrande känsla  pinglade i nedre delen av min mage. 
Jag slöt mina armar runt hennes midja. 

"Vad gör du här?" viskade jag förvånat i hennes öra. 

"Schhh" sa hon och placerade hennes pekfinger över mina läppar innan hon började naffsa i min öron snibb, jag pressade mina hungriga läppar mot hennes och natten svepte förbi med våra nakna kroppar rullade runt i den mjuka sängen.
 
-

"Godmorgon, sweetie" viskade Selena i mitt öra och gjorde cirkulerande rörelser med sitt pekfinger på mitt nakna bröst, jag grymtade till lite då jag absolut hatade att bli störd under min lediga sovmorgon. 

Mina ögon öppnades lite halvt och hon kysste mig på nästippen innan hon slog benen över sängkanten och reste sig upp, hon klädde på sig ett par mjukis byxor och en tshirt innan hon vandrade ut till köket. 
Jag muttrade till och vände mig om innan jag drogs med till drömlandet igen.

"Justin, ska vi hitta på något idag?" Selena ruskade min fortfarande trötta kropp men jag insåg att jag hade sovit tre timmar till så jag öppnade ögonen helt innan jag satte mig upp och gnuggade mig i ögonen.

"Jag kan inte idag, sweetie.  Ska på basketmatch med Ry" sa jag och kysste henne på läpparna men ingen reaktion från hennes läppar fick jag tillbaka. mJag tittade upp och hon stirrade argt på mig.

"Men asså, jag åker ju i eftermiddag och asså åh du bryr dig ju inte!"  sa hon med en irriterad röst och vände sig om med armarna i kors. 
Jag slöt mina armar runt hennes rygg och fattade hennes händer, hon fnyste till och gick därifrån. Jag suckade och insåg att det inte var någon ide att springa efter henne utan istället tog jag på mig ett par kläder och gick ut i badrummet för att skölja mitt ansikte, Proactiv gjorde ansiktet mycket fräshare och snart var jag klar. Jag tittade mig i spegeln och tänkte tillbaka på vad jag hade berättat för Chris tidigare, det var väldigt fel av mig att säga det till honom men jag trodde att han redan visste....

Nikkia perspektiv: 

Jag bet nervöst på mina naglar. Luften i bilen hade blivit varm efter den lilla stunden som jag hade suttit här. Bilen  parkerade en gata ifrån Jacks hus.
Jag hade fått ett sms som sa att jag skulle komma och träffa honom och nu hade jag en liten panikattack,

Jack skulle aldrig skada mig igen... Eller? 

Snabbt innan jag hann ångra mig hoppade jag ut ur bilen och sprang till Jacks hus. Mina gråa supras blev lite smutsiga på kanterna men just nu kunde jag inte bry mig mindre. 
 
Jack stod redan ute och log stort när jag sprang upp till honom.
 
"Hej beautiful!" viskade han och hand starka armar drog in mig i en omfamning. 
 
"Hej Jack" viskade jag tillbaka. Han drog med mig in i hallen, där stannade han mig och satte sig på knä. Han började ta av min högra sko och sen den vänstra. Därefter lyfte han enkelt upp mig i sin famn så mina ben dinglade vid sidan av hans kropp. Han gick mot hans rum och la mig ner i den stora sängen.
 
"Nikki förlåt att jag slog dig,svartsjukan tog över och när jag åg dom där bilderna på Justin...." 
 
"Jack..." suckade jag "kom och lägg dig här" han la sig bredvid mig och strök mig lätt över det blålila märket.
 
"Förlåt" viskade han och kysste mig över märket.
 
"Det är väll okej antar jag..." ärligt talat var det inte okej, Justin skulle aldrig göra något sånt mot mig.
 
Va?! Vart kom Justin ifrån? 
 

Justin har ju Selena och jag har ju Jack så varför känner jag fjärilarna i magen när jag tänker på Justin? Hnas bruna perfekt lagda hår, och när han slickade sina perfekt formade läppar, ögonen som utstrålade glädje,hopp och kärlek och bäst av allt, hans gnistrande leende som kunde få vem som helst att gå från ledsen till glad. 

Nikki, sluta tänka på Justin, ni är kompisar och inget annat!!!! tänkte jag och skakade på huvudet för att komma tillbaka till verkligheten.
 
Jack lutade sig fram och stängde sina ögon samtidigt som han kysste mig mer och mer intensivare och intensivare, jag tryckte min hand mot hans bröst då jag behövde luft.
 
"Jus... Jack, sluta" sa jag något andfått och hoppades på att han inte hade hört att jag nästan hade kallat honom Justin. 
 
"Varför? Är det för att du gillar Chris eller den där jävla bögen Justin?" Fräste han och blicken utstrålade avsky.
 
"Va?" sa jag något förvånat och reste mig fort ur sängen. "Om jag inte minns helt fel var det du som hånglade med men tjej och inte jag som hånglade med Justin eller Chris!" spottade jag ur mig. Jack flög ut ur sängen och tryckte upp mig mot väggen. Hans stora händer höll ett hårt grepp om mina handleder och smärta sköt ut från min arm. Jag var tyst medan Jack skrek i mitt ansikte. 
 
"Jack snälla släpp det gör ont!" viskade jag, tårarna vällde upp från mina ögon . Jack släppte mina armar och han tittade på mig med sorg. Jag puttade mig förbi honom men han grabbade tag i min arm igen fast lite lösare nu.
 
"Nikki gå inte du är min flickvän och jag gör bara vad som är bäst för dig" han kysste mig hårt med panik skrivet över ansiktet. Jag startade auto pilot och kysste honom tillbaka, när jag drog mig tillbaka för att andas lite så tittade Jacks ögon på mig desperat fast inte desperat utav killhormoner som ville ligga med mig utan mer räddsla.
 
"Nikki du tänker väll inte lämna mig?!" 
 
Jag orkade inte svara så jag skakade bara på huvudet och kramade honom hårt, om jag var med Jack skulle kanske tankarna om Justin försvinna...
 
-
 
När jag kom hem gick jag direkt till duschen, jag ville bara få bort allt fult på min kropp. Ett varmt vattenfall forsade över mig och jag stängde mina ögon. Det brännde på andlederna, under ögat och precis vid skulderbladen. Antar att det är ställerna där Jack hade skadat mig. Shampoo och balsam fick det bli en annan dag men jag stod säkert i en halvtimme och bara tvättade kroppen, om och om igen. 
 
Badrummsgolvet var kallt mot mina nakna fötter, jag satte på mig ett par matchande trosor och en bh. Jag skulle precis sätta på mig min röda hoddie när jag såg mig själv i spegeln. Mitt smink var borta så man såg klart och tydligt såret som Jack hade gjort. Ryggen och armarna var redan blåa och jag måste erkänna... Jag såg hemsk ut! Tårarna välde upp i mina ögon men jag lär dom rinna, jag menar Martin är där nere och spelar xbox så vem kommer se mig? Åh så fel jag hade, jag vände mig om och mina ögon vidgades när jag såg en väldigt chockad vän stå och stirra på mina sår på kroppen.
 
 

 
Hej förlåt för dålig uppdatering!!! det blir bättre från och med imorgon då vi har haft typ tusen prov och andra grejer dom senaste dagarna. 
 
Men kommentera vad ni tyckte om dagens kapitel :)
 
xoxo cornelia & sofia
 
 
 
 
 
 

One Time Chapter 28!

"Jag ligger här i min säng" sa han med en sexig röst "utan tröja" fortsatte han och skrattade lite.

"Oh Justin" fnös jag och fnissade. 

Vi fortsatte prata hela kvällen och jag tittade inte så mycket på filmen eftersom att Justin hade något nytt att prata om hela tiden.

"Jag måste lägga på nu, vi hörs" sa jag när jag hörde att dörren öppnades och jag antog att det var mamma och pappa.

"Vänta, kan jag ringa dig i morgon?" frågade han oskyldigt och lite blygt, inte trodde jag att Justin Bieber någonsin var blyg.

"Visst, men hejdå"

"Hejdå, shawty. Sweet dreams" sa han innnan vi lade på och jag drog bort filten för att se vem det var som kom.

Till min förvåning var det inte mina föräldrar som stod där.
 

 
Nikkis Perspektiv:


"Jack, vad gör du här?" frågade jag med förvånad min till Jack som stod genomblöt och med dörren vidöppen, han klev in och ställde sig precis framför mig och hans blick var svart av ilska.

"Det ska du förklara för mig, vad fan är det här?" skrek han med en arg röst och lyfte sin mobil mot mitt ansikte. Det var bilderna på mig och Justin.

Jag ryggade tillbaks när jag hörde ilskan i hans röst, lukten från hans vidöppna mun sa mig att han hade druckigt alkohol.

"Det är inte som det ser ut" försökte jag och kände tårarna bränna innanför ögonlocken.

"Jag vet vad det betyder" frästa han "Du har visst varit otrogen" några spottdroppar flög ut mellan tänderna och det blöta ansiktet var rött av ilska. 

"Jack, jag... jag skulle aldrig vara otrogen" sa jag med en tyst röst och något blixtrade till i hans ögon innan det fasansfulla hände.

Hans blöta hand kom svingandes mot mitt ansikte och träffade mig under ögat. 
Genast böjde jag mig ner med ena handen under ögat och tårarna forsande ner för kinderna, jag trodde aldrig att han skulle slå mig.

"Nu vet du, om du någonsin gör sådär igen så... så ska du betala för det" sa han ilsket och hytte med näven innan han gick ut i ösregnet igen och med en smäll från ytterdörren så var han borta.

Med tårarna fortfarande rinnandes längs mina kinder började jag gå mot badrummet för att se hur slaget träffade. mitt högra ögonlock började svullna lite men jag såg inte så bra då ögonen var trött och jag ville bara gå och lägga mig.

Jag sov knappt någonting den natten, tankarna virvlade runt i mitt huvud och smärtan från ögat gjorde det ju inte bättre precis. Rent reflexmässigt tog jag upp min telefon som vilade bredvid min huvudkudde, jag började skriva ett sms.

Till Justin: Sover du? 

Några minuter senare kom ett svar.

Från Justin:  Nej, jag har precis duschat...;)

Jag fnissade lite åt hur egenkär han kan vara, men visste ju att han skojade.

Till Justin:  Haha. Vi hörs i morgon :)

Från Justin: Det gör vi, sleep tight, shawty 

Jag kunde inte somna förrens jag visste att mamma och pappa kom hem, vilket var för ungefär 5 minter sen. Nu kände jag mig trygg. Men i mina drömmar fanns bara Jack och det var inte en bra dröm. Den handlade om att Justin kom och överraskade mig men då var Jack där och slog ner Justin. Jag skrek åt honom att sluta men det gjorde han inte...


 
-Nästa dag-
 
Sekunden jag steg ut ur mitt hus kom blixterna. Fullt med kameror trycktes upp i mitt ansikte, jag försökte så gott jag kunde att gå till min bil. Jag hade stått i säkert 40 minuter och sminkat över det stora blåa märket i mitt ansikte och jag hoppades verkligen att paparazzisarna inte kunde se det! 
 
Väl i skolan var det inte mycket bättre dom flesta tjejerna stirrade argt på mig och viskade bakom min rygg. Men det var först när någon i en liten grupp med tjejer gjorde en fake hosta samtidigt som dom skrek hora som jag stannade upp och vände mig om.
 
"Ursäkta kan du upprepa dig" sa jag hotfullt mot tjejen som hade sagt det.
 
"Jag sa att du är en hora" sa hon och flinade elakt.
 
"Vill du förklara varför jag är det?" 
 
"Du slängde dig säkert till Justin även om du har Jack och förstår du vad du har gjort mot Selena?" hon skrattade ett elakt skratt och fick några utav hennes vänner att skratta med henne.
 
"En fråga bara...vad heter du nu igen?" frågade jag divigt även om jag inte kände mig det minsta divig, jag vill bara gå och lägga mig i min säng och sova!
 
"Lana Pepper" sa hon, en litet osäkerhet visades i hennes ögon men hon döljde den snabbt med hennes vanliga bitchighet.
 
"Okej Lana Pepper, tycker du om Justin, asså är du ett fan?" 
 
"Dah Justin är mitt liv!" hennes röst droppade av bitchighet och jag log ett sockersött fake leende.
 
"Du inser att jag är Justins vän och tänk bara om jag skulle säga något i still med Lana Pepper kallade mig hora" jag tog en liten dramatisk paus. "Så skulle jag enkelt få honom att hata dig, men om du hade varit min vän så skulle jag istället presenterat er för varandra och ni skulle kunna bli vänner men jag antar att du inte vill hänga runt med horor...även om du är en själv" ett elakt flin låg på mina läppar och jag såg Lanas mun formas till ett perfekt O innan jag vände mig om och gick lugnt iväg.

-

Efter ''bråket'' med Lana så var det ingen som snackade skit om mig utan alla desperata tjejer kom fram till mig och försökte vara så snälla som möjligt för att jag skulle berätta deras namn till Justin, vilket jag bara tyckte var patetiskt då jag redan visste vilka mina riktiga vänner egentligen var. 
Jag gick ensam i korridoren mot min mattelektion då Alice hade varit sjuk i snart över en vecka, smset som jag fick i morse berättade att hon låg hemma med maginfluensa. 

"Hej!" Lola kom gående i rask fart mot mig i korridoren med ett leende fastklistrat på läpparna, hennes lockade hår studsade mot hennes rygg. 

"Hej" svarade jag och la ner min mobil i jeansfickan igen. 

"Matte, huh?" sa hon och körde in sin arm genom min så vi gick armkrok, hon fipplade upp sin halvtrasiga mattebok ur sin Louis Vuitton väska och vi fortsatte prata enda tills vi kom fram till sal 38 där mattelektionerna hölls.

"Ey, tjejer. Mattelektionenär inställd" sa en kille som satt på en bänk utanför salen, han hade en stor svart mössa på sig och en grå hoodie uppzippad till halsen. Han pekade på dörren där den lilla lappen satt.

"YAY" halvskrek Lola med ett glädjetjut och slängde genast ner boken i sin väska igen.

"Så... Starbucks?" frågade hon och höjde på ögonbrynet och innan jag hann svara drog hon med ut från skolbyggnaden och bort mot min vita volvo som stod placerad precis mellan två stora bilar.

Vi körde iväg och såklart började radiopratarna prata om mig och Justin. Lola såg lite ursäktande på mig innan hon uppslukades av skvallret. Dom hade inte slutat prata när vi skulle parkera och precis när jag skulle stänga av radion sa dom något som gav mig en ide.


"Om ni har något att säga om den här Justin skandalen så ring in till oss"  dom sa ett nummer och jag tog fort upp min mobil. Lola tittade på mig med stora ögon och började öppna munnen men jag tystade henne.
 
"Vi har en på tråden, så vad är ditt namn och vad tycker du om det om triangeldramat mellan Justin,Nicole och Selena?
 

"Jo jag tycker ni är fucking dumma i huvudet!" fräste jag, hela bilfärden hade jag lyssnat på hur dom hade fått mig att låta billig.
 
"Jaha och ditt namn är?" sa mansrösten som både hördes på radion och i min mobil.
 
"Nicole Stark" det blev en liten paus och det sprakade lite i mobilen.
 
"Hör och häpna lyssnare det är Nicole Stark vi har här på radion!"
 

"Ja och jag vill bara säga att det inte är något mellan mig och Justin eller Chris för den delen så låt mig bara vara ifred och få vara med mina vänner!" 
 
Jag stängde av mobilsamtalet men hörde fortfarande vad dom sa på radion.
 
"Ja ni hörde det först här men frågan är ska vi tro på det eller inte?"
 
 
 


Hej! Förlåt för att det här blev kort men det måste typ sluta på det sättet som det slutade på nu... lite hängande ;) 
 
Kommentera och keep on believe!!!
 
xoxo
 
 
 
 
 

One Time Chapter 27!

"Då kanske vi kan va hos dig Justin?" frågade jag och vände mig mot honom, han slickade sina läppar och log.

"Sure" 

Strax därefter tog Chris upp sin mobil och instagrammade när både jag och Justin hade fullt med mat runt munnen. 

"Spending little time with the homie and my lil lady" skrev han och inom några minuter hade han fått 700 likes.


När det var dags att åka hem sa vi hejdå och det blev några långa kramar  jag skulle precis gå när gav Chris en sista kram och försvann bort till säkerhetskontrollen. 

Åh, jag vill inte hem till Florida igen, jag vill stanna här i mysiga lilla Italien. 




Nikkis Perspektviv:
Flygresan gick som väntat, snabbt och lite skakigt, idag var det bara två till som flög i första klass och det var samma ljud av knapprande datorer som lät, jag hade sovit nästan hela vägen enda tills vi kom till landningen.
Jag klev ner för trappan som de hade satt dit utanför flygplanet så man skulle kunna gå ner.
Väl inne på flygplatsen tog jag min stora väska som kom sist åkandes på det stora rullbandet, därefter gick jag ut till den stora parkeringen där min brors stora röda Hummer stod parkerad mellan de två vita taxibilarna.

"Hej Nikki!" Martin stod lutad mot bilen med ett stort leende på läpparna, han öppnade armarna som en stor kram och omfamnade mig, jag kramade tillbaka och log innan jag ruffsade lite i hans hår.

"Jag tar dom här" sa han innan han plockade upp mina stora väskor och ställde dom i bagageluckan medans jag satte mig i bilen, han stängde luckan och hoppade in i förarsätet, med ett tryck på knappen så startades radion.

"Så.. hur var det i la italia då?" frågade han med blicken fortfarande på vägen. 

"Det var kul" svarade jag och började nynna med till Ed Sheerans låt som spelades på radion. 

Vi fortsatte småprata innan vi kom till gatan där vi bodde på, han saktade in och jag tittade frågande på honom tills jag såg att han hade sin fotbollskläder på sig. 

Självklart, han hade ju alltid träning på söndagar

"Jag ska till träningen, kan du gå härifrån? Det är så jobbigt att vända där uppe" sa han oskyldigt och log snett.

"Jaja, vi ses sen då" svarade jag och pussade honom på kinden, han fnyste till och körde iväg såfort jag hade hoppat ut. 

Jag gick längs gatan upp mot vårat hus när den regntunga himlen började släppa ifrån sig några droppar som träffade mitt osminkade ansikte. Jag började gå lite fortare upp för backen när det duggande regnet övergick till ösregn. 
Jag skulle precis titta upp när jag såg en skepnad i form av Jack sitta på våran stentrappa utanför ytterdörren, han tittade försiktigt upp och såg min blöta kropp.

"Nikki" började han och gick fram till mig. 

"Jack" sa jag lite frånstötande och han ställde sig framför mig, hans två fingrar lyfte upp min haka och han kysste mig ömt på underläppen. Tiden gick och vi fortsatte kyssas medans regnet vräkte ner över oss, jag drog in honom in i mitt tomma hus då mamma och pappa hade åkt på något viktigt bröllop. 

"Jag har saknat dig" viskade han i mitt öra innan han kramade om mig.

"Jag har saknat dig med" svarade jag och kramade tillbaka. 

"Men du, du är inte arg för vad som hände på festen va?" frågade han med en hård kant i rösten och jag tog ett djupt andetag.

"Nej, det är väl okej antar jag" han backade lite och log stort.
 
"Bra men du jag kan inte stanna såååå vi ses babe" sa han och kysste mig innan han gick ut ur huset. Jag stod och tittade på hans rygg när han fort gick iväg, min kropp började skaka lite och mina kläder var tunga av vattnet. Jag bestämde mig för att ta ett bad så medans vattnet tappades upp gick jag in på TMZ.
 
 Har pop idolen Justin bieber hittat en ny tjej?
Christopher Moores vän Nicole Stark sågs i förrgår spendera hela dagen i sällskap med Justin Bieber.
Är det kärlek vi luktar oss till och vad hände med Selena, Justin?
Vi har tidigare fått uppfattningen att Nicole och Christopher hade något på gång men nu verkar hon ha bytt från Chris till Justin. Vad tycker Selena om det här?
Jo vi fick också bilder på Selena med Josh hutcherson (skådespelare i just nu The Hunger Games)
försöker hon göra Justin lika avundssjuk som hon är? 
Bilderna som ni ser på verkar vara på en romantisk dag mellan Nicole och Justin.
På en utav bilderna har Justin precis vunnit en stor teddy björn till Nicole och om inte det tyder på kärlek ja då vet vi inte här på TMZ vad kärlek är.
En annan bra fråga att ställa är vart är Chris? Vi har fått källor om att Justin och Christopher var på en fest  dagen innan Justins och Nicoles "mysdag". Kan Chris tagit och festat för hårt och låg då utslagen på soffan i hotellet dom tre delade på.
Stanna kvar på sidan för mer information!
TMZ
 
Det var fullt med biler på mig och Justin och jag måste säga att på bilderna såg vi ut att ha ett förhållande. Det var fasandsfullt! Vad skulle Jack tro om det här? Och Justin! Han såg oss ju bara som vänner!
 
Vänta han såg oss bara som vänner? Det gör väl jag också? 
 
Inte kunde väll jag se Justin som mer än en vän?! Eller? 
 
Förvirringen bubblade i mig men när jag såg att vattnet nästan rann över kanten på badkaret drog jag kranen åt höger så vattenflödet skulle sluta. 
Jag tog av mig mina blöta kläder och la mig i den varma vattnet, musklerna i min trötta kropp slappnade av. Jag hade precis stängt mina ögonlock när det buzzade till från den lilla pallen bredvid badkaret. 
Det var ett nummer jag inte kände igen men jag kollade på det nyinkomna smset.

Okänt nummer: Hey shawty, har du kommit hem oskadd? :) stod det och jag förstod att det var Justin då han brukade kalla mig shawty. 

Till Justin: Hey, hur har du fått mitt nummer Justin? ;) svarade jag och la ner mobilen igen men det var ingen idé för bara några sekunder efter kom ett svar
 
Justin: Stal absolut inte Christophers mobil och letade igenom alla hans nummer haha.. ;) men vill du skypa med mig och Chris?
 
 Jag svarade ett visst och loggade in på Skype direkt började det ringa och en glad röst skrek genom mobilen. Jag satte på högtalaren och la min Samsung på handfatet.
 
"HEJ!" skrek Justin. Chris skrattade lite men sa också ett hej.
 
"Hej killar" mina ögon var stängda och jag måste ha låtit lite borta då hela jag låg avslappnad i det varma vattnet.
 
"Så vad gör du lil lady?"  frågade Chris med en vänlig röst.
 
"Jag la mig precis i badkaret och tänkte ha en mys kväll men då smsar en kille och frågar om jag vill skypa med honom och hans vän" sa jag och fnissade.
 
"Du sa det där fel Nikki. Du menar då smsar världens sexigaste kille och frågar om du vill skypa med honom och hans andra sexiga vän." dom båda två brast ut i skratt och jag rullade på ögonen även om dom inte kunde se mig.
 
"Lite full av dig själv bieber?" fnissade jag fram.
 
"Tss nä men kan du inte ha video?" frågade han och hade gnäll rösten som sa 'jag är så söt du kan inte säga nej till mig' 
 
"Justin jag badar jag tänker inte sätta på video!" 
 
"Men Nikki vi saknar redan ditt ansikte!" gnällde Chris.
 
Vi snackade ett tag till innan jag bestämde mig för att gå upp från badkaret . 

"Jag måste dra, jag ska upp tidigt i morgon" sa Chris, vi sa hejdå och nu var det bara jag och Justin kvar i samtalet.

"Förresten, läste du det dom hade skrivit på TMZ?" frågade jag Justin och lindade en ljusrosa handduk runt mitt blöta hår och tog upp den som en turban.

Det blev tyst i några minuter innan han svarade.

"helvete" svarade han med en orolig och jag förstod att han hade gått in på sidan när jad hade nämnt det.

"mm, det är ju inte några bilder heller" svarade jag och sköljde några vindruvor i vattenkranen innan jag myste ner mig i soffan med vindruvsskålen i knät.

"Aja, det är skitsamma. Vad gör du?" frågade han och lät lika sprallig som vanligt igen.

"Tänkte precis börja kolla på The Change Up, durå Mr.Bieber?" fnissade jag charmigt.

"Jag ligger här i min säng" sa han med en sexig röst "utan tröja" fortsatte han och skrattade lite.

"Oh Justin" fnös jag och fnissade. 

Vi fortsatte prata hela kvällen och jag tittade inte så mycket på filmen eftersom att Justin hade något nytt att prata om hela tiden.

"Jag måste lägga på nu, vi hörs" sa jag när jag hörde att dörren öppnades och jag antog att det var mamma och pappa.

"Vänta, kan jag ringa dig i morgon?" frågade han oskyldigt och lite blygt, inte trodde jag att Justin Bieber någonsin var blyg.

"Visst, men hejdå"

"Hejdå, shawty. Sweet dreams" sa han innnan vi lade på och jag drog bort filten för att se vem det var som kom.

Till min förvåning var det inte mina föräldrar som stod där.

One Time Chapter 26!

När de hade lämnat hotellrummet låste jag dörren och gick och hämtade min vita laptop och satte mig i Justins säng för att det var så stökigt på mitt rum och jag ville inte få skäll av mamma och pappa över Skype.
Den mjuka sängen skumpade till lite när jag slog mig ner, jag drog upp duntäcket över brösten och drog upp laptopen i knät. 

"Hi Hunny!" vinkade mamma i skärmen innan hon ropade till Martin och pappa att jag hade svarat. Vi pratade ett tag och jag berättade vad vi hade gjort under dagen och om festen, inte det om Jack men om överraskningen och så, efter kanske tre timmar la ja på och kollade facebook lite innan jag hörde något vibrerande buzz ljud från badrummet. 
Långsamt reste jag mig upp och gick in i det lilla vitkaklade badrummet, Justin's mobil låg och vibrerade och samtalet blev till ett missat samtal.
Han måste ha glömt den när han skulle byta kläder, jag visste ju att han var väldigt nogrann med sitt hår så jag antog att han hade gått in i badrummet och glömt sin käraste ägodel.

Jag menade ju inte att kika på skärmen men det var fyra meddelanden och två missade samtal från, 
Selena.





Selenas Perspektiv: 


Jag kunde inte fatta hur han inte kunde svara på mina sms och samtal, jag menar här är jag, hans flickvän som både är snäll och söt och såmsvarar han inte? Och vad kan möjligtvis vara viktigare än våran kärlek?

Jag tog en tugga av min sockrade munk och en klunk av mitt islatte, jag satt och nickade åt vad Josh sa men jag hade inte lyssnat på ett enda ord vad han hade sagt och nu är det ju försent att säga typ; ursäkte jag har inte lyssnat kan du berätta om de senaste 20 minutrarna? 
Nej nu fick det vara såhär och jag hoppas att han inte ställer några följdfrågor. 

"Selena, vad tycker du?" 

Damn it. 


"Jo men det låter.... bra" försökte jag och log. Hans ansikte formades till en förvånad min.

"Så du menar... att du och jag kan åka till Karibien på sommarlovet osm är om tre veckor?" han log stort och jag tänkte efter vad han precis hade sagt.

"Bara vi?" frågade jag och slickade av det sista sockret på mina fingertoppar.

"Nej, jag sa ju det nyss. Det blir du, jag, Vanessa, Ashley T, och Mila" fortsatte han och stoppade sitt sugrör i munnen innan den svarta vätskan som var Pepsi åkte upp till hans pratglada mun.

"Jaså... fyra tjejer och så du?" fnissade jag. 

"Men det kommer några killar dit men jag åker med er dit om det är okej." flinade han och jag kunde se att han var nöjd med sitt val.

"Jaja, det kommer bli grymt" svarade jag och tog upp mobilen igen.

Varför i hela friden svarar han inte?!


Justins Perspektiv: 


Precis när vi hade satt oss i bilen kände jag att mobilen inte låg i min bakficka, fan jag måste ha glömt den på hotellrummet. Men det var försent nu. Jag var ändå nästan framme. Jag vände mig om och tittade på Chris som satt med mobil men när han hörde min röst lyfte han blicken från mobilen och tittade upp på mig.
 
"Chris...emh...kan du ta det lite lugnt med knarket idag" frågade jag lite tvekande, jag tyckte inte om det här med drogerna kanske att han får ta det någon gång ibland på någon fest då och då men inte varje gång, då kommer han bara förstöra hans liv.  
Några timmar senare av festande och drickande såg jag hur Chris försökte tränga sig fram till mig.

"Justin" halvskrek han genom folkmassan innan han kom fram till mig och tog tag i min arm.
"Vad?" sa jag lite sluddrande och fäste blicken på en svettdroppe som rann ner längs hans tinning.

"Selena, hon ringer mig nu" sa han och lyfte upp sin mobil framför mitt ansikte. 

Jag var inte så full än med tanke på att jag mest hade dansat och suttit i en soffa och snackat typ hela kvällen, genast kände jag paniken i magen men samlade mig och tog tag i luren och försökte kila ut genom bakdörren. 

"Hej älskling" sa jag med kärleksfull röst, jag sparkade till några stenar som låg på den upplysta asfalten. 

"Hey, hunny. Varför har du inte svarat på din mobil?" frågade hon med orolig röst. 

"Jag glömde den på hotellet innan jag åkte till" jag tvekade "festen" sa jag efter två sekunders betänke tid.

"Jaha, jag var orolig för dig älskling" sa hon och lät väldigt kärleksfull. 

"Miss u, boo" sa jag och log för mig själv.

"Saknar dig med, men du.. jag måste berätta för dig att jag ska till Karibien med Josh om tre veckor men jag tycker att det är rättvist eftersom att du är på resa med Nikki och Chris nu" sa hon i ett enda andetag.

"Jaha... men det är okej" svarade jag och batteriet blippade till som en notis att det bara var 20 % tills den dog innan jag sa hejdå och vi la på.

Vad fan, hon kan ju inte åka till karibien med Josh, alltså jag och Niikki har ju inte visat oss för badkläder eller något men Josh kommer säkert dra ut henne till stranden. 

De hemskaste tankarna kom upp i mitt huvud av att Josh låg och hånglade med Selena på stranden.

Sluta Justin, hon älskar dig och skulle aldrig vara otrogen
tänkte jag innan jag gick in till festen igen. 

"Hey Justin!" ropade en kille i vit V ringad tshirt och ett par ljusblå rispade jeans. 
"Ja?" svarade jag och satte mig i soffan bland de andra ungdomarna.
"Smaka" sa han och räckte fram en liten glödande rulle, jag tog emot den och tog en stor klunk av min vodka innan jag drog ett bloss.

"Är du okej, bro?" frågade Chris och dunkade mig i ryggen när jag hostade som en hyena. 
Han skrattade och tog ett bloss själv, rök i form av ringar slapp ur hans vana mun.

"Yep, I'm alright" svarade jag och tog ett bloss till.

hm, det här var inte så illa ju. 

Såklart visste jag ju att det var fel men känslan jag fick efter några bloss var obeskrivlig, jag kände mig lättat och fri, som att inget kunde stoppa mig.

Nikkis Perspektiv: 

Jag vaknade av små skratt som hörde ute i hallen, jag torkade bort lite dregel som låg i min mungipa innan jag förstod att det var Justin och Chris som kom hem. Jag kastade en trött blick på klockan som visade att den var knappt fem på morgonen. Sömnigt gäspade jag och vände mig om och somnade om när jag hörde tassande steg bakom mig.

"Hej, didn't meant to wake you up lil lady" sa Chris som stod i dörröppningen och log med Justin fnissade vid hans sida med en ketchup flaska i ena handen och ett kex i den andra, han hällde på lite ketchup på kexet och stoppade det i munnen. 
Jag satte mig upp och äcklades av synen.
"Det är lugnt, är ni höga eller?" sa jag på skoj men insåg allvaret när båda fnittrade hysteriskt som små skolflickor och jag kände lukten av alkohol och en stark stank som jag anade var marijuana. 
"Justin, det trodde jag inte om dig!" sa jag chockat och han slickade på ketchuptuben innan jag tog den ifrån honom och slängde den i soptunnan som stod ute i köket. 
"Hey! vad gör du?" sa han besviket men lugnade sig när jag la en lugnande hand på hans axel. 

Han log innan has händer slöt sig om min midja i en varm kram, jag blev lite chockad men kramade honom tillbaka innan Chris röst lät bakom oss.

"Hey guys, get a room!" skrattade han och tog av sig sin röda t-shirt så han bara gick runt i sitt mörka sexpack.

"Haha, du sov ju redan i mitt rum så du kan ju hänga med in om du vill" viskade Justin i mitt höra och hans varma andedräkt andades mot min nakna hals. "Det har jag iallafall inget imot" han blinkade med ena ögat och  fnissade lite.

"Justin lägg av" flinade jag och tryckte bort honom in jag gick in i mitt egna rum och la mig i sängen.

Jag var lite besviken att Justin och Chris hade kommit hem höga när jag skulle åka hem om mindre än 12 timmar. 

-

"Godmorgon shawty" sa Justin med en mjuk röst, jag blev ärligt talat chockad när jag såg honom bära en vit bricka med apelsinjuice och en baugett på. Chris kom intassandes bakom honom och hoppade upp bredvid mig i den stora dubbelsängen innan han gav mig en kram och jag kramade tillbaks.

"Justin" sa jag med en glatt förvånad röst innan jage satte mig upp i sängen, han satte sig bredvid mig på sängkanten.
"Jo, jag och Chris skulle lagat frukost till dig för att vi var såna skitstövlar igår och lämnade dig ensam så länge" sa han och jag kunde se i hans blick att han skämdes lite.

"Det är lugnt, jag sa ju åt er att gå ut och ha kul" flinade jag och tog upp glaset som jag pressade mot mina läppar innan apelsinjuicen klunkade ner i min hals. 

"När åker du lil lady?" frågade Chris och pillade i mitt toviga morgonruffsiga hår.

"Vid fyra ska jag vara på flygplatsen, alltså om typ sex timmar" svarade jag och bet mig i läppen. 

När vi hade ätit frukost bestämde vi oss för att åka till något matställe och spendera våra sista timmar där. 
När klockan hade slagit ett beställde vi mat, jag och Justin tog varsin stor cheeseburgare och pommesfrites med cola att dricka  medans Chris tog kycklingsallad och en sprite. 

"Jag kommer verkligen att sakna er" sa jag mellan tuggorna. 

"Ja, när kan vi ses igen? Tiden går så fort ju" sa Justin och drog upp lite läsk genom sugröret för att sedan sväja det. 

"Jag kan på sommarlovet, då har jag tour ledigt" sa Chris och log. 

"Då kanske vi kan va hos dig Justin?" frågade jag och vände mig mot honom, han slickade sina läppar och log.

"Sure" 

Strax därefter tog Chris upp sin mobil och instagrammade när både jag och Justin hade fullt med mat runt munnen. 

"Spending little time with the homie and my lil lady" skrev han och inom några minuter hade han fått 700 likes.


När det var dags att åka hem sa vi hejdå och det blev några långa kramar  jag skulle precis gå när gav Chris en sista kram och försvann bort till säkerhetskontrollen. 

Åh, jag vill inte hem till Florida igen, jag vill stanna här i mysiga lilla Italien. 

One Time Chapter 25!


Justin's Perspektiv:


Efter att Nikki hade gått ut till sitt rum hoppade jag upp ur sängen och slog in ett nummer på min mobil.
När vi hade fixat oss klart gick vi ut mot liousinen för att åka till stället dit jag hade planerat
 
"Justin, lägg av vart ska vi?" frågade hon och slog mig löst på armen. Doften från hennes mintdoftande tuggummi spred sig i baksätet där vi satt.
Jag skrattade lite lågt och slickade mig om läpparna.

"Du får väl se" svarade jag och blinkade. Några minuter senare var vi framme. 

"Justin!!! En vattenpark!" hon tryckte händerna mot den nedtonade fönsterrutan som ett barn.

"Surprise" skrattade jag och vi hoppade ut ur bilen när chauförren bromsade in.
 
Vi gick och kollade på alla undervattensdjuren innan vi gick till poolen där delfinerna simmade, vi fick ta på oss våtdräkter som djurskötarna gav oss.
Vi fick en hink med fisk som man kunde mata delfinerna med och lite ringar att leka med.
Nikki hoppade i poolen och genast simmade två små delfiner upp till henne. Jag hoppade själv i och klappade en mjuk grå delfin. Ett tjejgäng simmade brevid mig men jag brydde mig inte om dom just nu jag slog ett öga på Nikki och hon såg så lycklig ut när hon kysste delfinen på nosen, vi lekte med delfinerna och matade dom ett tag innan vi gick ut för att äta. Vi beställde två hamburgare och åt under skämt, skratt och blickar från dom som satt runt oss. Vi åkte lite vatten banor men lämnade strax därefter vattenparken. Vi tog bilen tillbaka till hotellet och bytte om. Jag gick till Nikkis rum och knackade på hennes dörr.
 
"Nikki vi ska åka igen är du klar?" hon öppnade dörren och nu hade hon på sig jeans och ett linne med en stor smiley mitt på magen. Jag log och drog med henne ut. Vi tog bilen till ett tivoli och Nikki hoppade otåligt i bilen medans jag letade efter en parkering. Vi sprang till kassan och köpte biljetter, vi började med en karusell som man slängdes runt och runt och runt i.
Nikki skrek hela tiden och jag måste erkänna att det gjorde jag också även om jag skulle neka till det om hon sa att jag skrek. Vi gick in i spökhuset och Nikkis hand höll hårt om min hela tiden.
 
"Rädd?" jag flinade och hon släppte min hand, den kände genast kall utan hennes.
 
"Jag har sett för många skräck filmer där hemska saker händer i spökhus för att inte vara rädd"
Ett "monster" som egentligen bara var en vanlig människa med massor smink  hoppade fram och Nikki klängde sig fast på min arm. Jag skrattade bara men la min arm omkring hennes midja och vi fortsatte genom huset. 
 
 "Nikki, vi har kommit ut nu, du kan öppna ögonen" skrattade jag och hon gjorde som jag sa.

"Asså jag vart inte så rädd, om det var de du trodde...." började hon och jag kunde inte låta bli att flina åt hennes försök att spela tuff.

"Mm, vi säger så" skrattade jag och vi gick bort mot snackståndet.

"Vad vill du ha?" frågade jag henne och plockade upp min plånbok ur min jeansficka.

"Sockervadd" svarade hon och log busigt. 
Jag betalade och vi satte oss på en parkbänk för att dela på sockervadden som jag precis hade betalat för.  
Några fans kom förbi och ville ta bilder men annars var det ganska lugnt, det var ju halvmörkt  ute med tanke på det molniga vädret och det enda som egentligen  lyste upp tivolit var lamporna som var placerade karusellerna.
När vi hade ätit upp och tvättat händerna, för ja man blir väldigt kladdig av sockervadd, så bestämde vi oss för att åka parisehjulet.
Kön var inte så lång och när vi väl var framme satte vi oss i en lila vagn innan maskinen började snurra.
När vi var längst upp så stannade maskinen till, jag antog att det var för att någon skulle kliva på.

"Kolla, man kan se vårt hotell härifrån!" sa Nikki och pekade ut mot staden. 

Jag satt så nära henne att jag kunde känna värmen utstråla från hennes kropp, jag snuddade min arm mot hennes och kände att hon var lite kall.

"Här" sa jag och tog av mig min jacka och la den över hennes axlar, hon tittade på mig och jag kunde inte låta bli att le.

"Och vad flinar du åt då Mr.Bieber?" sa hon med en tillgjord röst.

"Lite kliché, men jag känner mig bara lycklig att vara här, med dig" sa jag och kliade mig i nacken, min blick fästes på det guppande havet som slogs mot klipporna. 
"som kompisar, förstås" tillade jag.

"haha, okej.. du med" svarade hon och lutade sig mot min axel. Parisehjulet startades igång igen och vi åkte några varv till.

-

"KOM OCH SPELA, VÄLJ PRIS OM DU VINNER" ropade en försäljare som stod i ett spelstånd.

"Kom" Hon tog min hand och drog bort mig till ståndet där försäljaren stod. 
Spelet gick ut på att man skulle sätta tre basketbollar i nätet, eftersom att jag var, inte för att skryta, men grym på basket så tänkte jag att jag skulle ge det ett försök. 

"Vad vill du ha?" frågade försäljaren lite halvtjurigt då jag hade satt alla tre på en gång utan att missa.

"Den där" jag pekade på en massiv ljusbrun teddybjörn som nästan var större än Nikki.
När jag fick den i min famn räckte jag den till henne.

"Here you go" sa jag och genast fick jag hennes armar runt min hals i en mjuk omfamning. Jag kramade tillbaka. 




 Efter det kunde vi inte vara kvar mycket längre då Nikki inte ville bära nallen hela tiden.
Vi gick ut från det folkfyllda tivolit och strosade bort till parkeringen där min Fisker stod, jag öppnade dörren till henne och gick runt och hoppade in och satte mig i förarsätet. Bilen startades ljudlöst  och vi körde iväg.

Jag tänkte att det skulle va lite kul att ta vägen genom bergen då det var en väldigt vacker utsikt, såhär på eftermiddagen men redan efter några minuter på den krokiga vägen uppe i bergen hade jag ingen aning om vart vi var.
Nikki babblade på då hon inte visste att vi var lite "lost" så jag körde bara på och hoppades på det bästa.
 
"Justin vi har kört över en timme nu när är vi framme vid hotellet?" frågade Nikki efter några minuters tystnad. 
 
Jag stannade bilen och vände mig emot henne, jag slickade mina läppar och drog min hand genom håret.

 "oherregud, vi har tappat bort vägen eller hur?" hennes röst gick upp i falsett och jag såg oron i hennes blick.

"Nej då! Vi är typ bara...emh lite vilsna" sa jag och tittade oskyldigt på henne.
Hon suckade lite innan hon hoppade ur bilen. Jag hoppade också ut ur bilen och joggade upp till henne. Hon höll upp sin mobil och gick "all lion king" på den.
 
"Justin jag får inte in någon täckning!" sa hon lite oroat. 

Jag drog upp händerna över huvudet och kartan i min hand sa mig inte ett dugg om vart vi var. 

"Åherregud, vi kommer dö, vi kommer dö, vi kommer dö!" sa hon och ögonen var stora som tefat. 

Jag började skratta, jag kunde inte hjälpa det. Hon såg så rolig ut när hon gick fram och tillbaka över gruset med mobilen uppsträckt mot himmelen. 

"Det är inte kul, Justin" hennes röst var allvarlig men leendet sprack upp i hennes ansikte när hon såg mig kikna av skratt. 

Jag gick fram till henne och kramade henne.
"Det kommer ordna sig, shawty" viskade jag i hennes öra och fortsatte skratta innan jag tog upp mobilen och försökte leta efter täckning. 

"Vilse?" En gråhårig man var påväg ner från berget, på ryggen hade han en stor grön ryggsäck och i händerna ett par gångstavar, han var klädd som en campare och skägget ar vildvuxet och grått.  En golden retriever marscherade vid hans sida. 

"Ja, ursäkta men vet du hur man hittar in till stan igen?" 
 
"Ja fortsätt bara på den här vägen rakt ner sen kommer det komma en fyrvägskorsning sväng till höger så kommer du ut till stranden och motorvägen" han plockade ut en godis och hunden stannade genast och satte sig vid mannens fötter.
 
"Tack tack tack" sa Nikki glatt och hoppade snabbt in i bilen igen.
 
"Emh det är mörk och sent vill du åka med tillbaka till stan..." jag visste inte riktig vad jag skulle säga men jag tyckte synd om honon att han skulle få gå hela vägen ner i mörkret, nästan ett på kvällen.
 
"Nej jag har mitt tält precis här, frugan tvingade mig bara gå lite med odjuret" sa han och klappade hunden.
 
"Okej, tack igen" sa jag innan jag gick in i bilen igen. Vi körde iväg igen och Nikki såg nu mycket lugnare ut. Hon fixade lite med håret innan hon startade radion. Leendet på mina läppar kom då jag hörde boyfriend spelas på radion. Nikki tittade på mig och började skratta så att hon fick ont i magen.
 
"Asså seriöst det är ju helt sjukt att höra dig på radion och sen sitter jag med dig här!" skrattade hon fram. När refrängen började spelas sjöng jag med och Nikki blev tyst och satt bara och lyssnade på när jag sjöng.
 
"I'd like to be everything you want 
Hey girl let me talk to you 
If I was your boyfriend, never let you go 
Keep you on my arm girl, you'll never be alone 
And I can be a gentleman, anything you want 
If I was your boyfriend, never let you go, never let you go 

Tell me what you like yeah tell me what you don't 
I could be your buzz lightyear fly across the globe 
I don't ever wanna fight yeah you already know 
Imma make you shine bright like your layin' in the snow 
Burr 
Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend 
You could be my girlfriend until the w-world ends 
Make you dance, do a spin and a twirl 
And voice goin crazy on this hook like a whirlwind, swaggie "
 

Nikki började sjunga med och jag blev förvånad över att hon kunde hela texten. Vi sjöng färdigt låten och sen brast vi båda ut i skratt. 
 
"Men Nikki inte visste jag att du var en belieber" sa jag och blinkade med högra ögat. Hon räckte ut tungan mot mig och skrattade igen.
 
"Tsss, du min bästa vän är Alice McDonald och hon avgudar dig" nu blev jag sugen på mcdonalds, så jag gjorde min hundvalps min och vände mig mot Nikki.
 
"Nikki kan vi snälla snälla snälla åka till mcdonalds?" hon suckade lite innan hon nickade och jag log stort. Vi körde till mcdonalds och parkerade. 
 
Nikkis perspektiv:
 

Jag hann inte ens kliva ur bilen innan världens tjejgäng kom springandes mot Justin. Han log och tittade lite ursäktande mot mig. Jag log tillbaka och lutade mig mot bilen. Jag plockade upp min mobil och såg att jag hade två nya sms.
 
Från Jack: hej babe saknar dig längtar tills imorgon xx<3
 
Jag visste inte vad jag skulle svara, det var som om kyssen med Lexi aldrig hade hänt för honom när den faktiskt hade hänt och hade sårat mig vädigt mycket. Jag skrev ett sms men ändrade mig sen och skrev om det. Efter sådär tio olika sms valde jag att skicka ett simpelt sms.
 
Till Jack: hej saknar dig med, ses imorgon <3
 
Sen var det ett sms från pappa som sa att vi skulle skypa hela familjen om en timme då det var mitt på dagen för dom. Jag log åt det smset och stoppade ner mobilen.
 
När vi väl kom fram till hotellet igen hade mörkret brett ut sig över den nu stjärnklara himlen. 
Vi klev in i hissen och åkte upp till vårat rum, det plingade till och vi gick ut ur hissen.

"Hey, vart har ni varit?" frågade Chris från tv soffan där han satt och spelade xbox. Han pausade spelet och gick fram till oss som stod och tittade på varandra och log. 

"Vi badade med delfiner och sen vann Justin den här åt mig, visst är den gullig!" sa jag och kramade om den jättestora nallen. 

"Haha, okej. Men vill ni hitta på nåt?" frågade han och jag kunde se att han var uttråkad då han säkert bara hade suttit på hotellrummet hela dagen.

"Sorry, ska skypa med min familj, men ni två kan ju gå ut om ni vill" jag ryckte på axlarna och log.

"Visst, vi kan dra till nån fest?" frågade Justin och slickade sina perfekta läppar. Han gick in i sitt rum för att byta ut jeansvästen mot en munktröja och när han kom tillbaka tog Chris på sig en tröja, jag slog armarna om Justins hals, hans händer slöt sig runt min midja.

"Tack för idag, och tack för nallen" sa jag innan jag släppte kramen, nånting inom mig sa att jag ville att kramen skulle vara längre men jag slog mig själv mentalt för att jag hade tänkt så om Justin, vi var bara vänner.

När de hade lämnat hotellrummet låste jag dörren och gick och hämtade min vita laptop och satte mig i Justins säng för att det var så stökigt på mitt rum och jag ville inte få skäll av mamma och pappa över Skype.
Den mjuka sängen skumpade till lite när jag slog mig ner, jag drog upp duntäcket över brösten och drog upp laptopen i knät. 

"Hi Hunny!" vinkade mamma i skärmen innan hon ropade till Martin och pappa att jag hade svarat. Vi pratade ett tag och jag berättade vad vi hade gjort under dagen och om festen, inte det om Jack men om överraskningen och så, efter kanske tre timmar la ja på och kollade facebook lite innan jag hörde något vibrerande buzz ljud från badrummet. 
Långsamt reste jag mig upp och gick in i det lilla vitkaklade badrummet, Justin's mobil låg och vibrerade och samtalet blev till ett missat samtal.
Han måste ha glömt den när han skulle byta kläder, jag visste ju att han var väldigt nogrann med sitt hår så jag antog att han hade gått in i badrummet och glömt sin käraste ägodel.

Jag menade ju inte att kika på skärmen men det var fyra meddelanden och två missade samtal från, 
Selena.
 
 
 
 

One Time Chapter 24!

Med sminket redo och en snygg röd klänning steg jag ut från badrummet. 
Justin och Chris satt redo i soffan och båda stirrade på mig med stora imponerade ögon.
 
"Så vad tycker ni, är den snygg?" frågade jag och flinade då jag redan kunde se att båda killarna tyckte att den var snygg.
 
"Verkligen" sa dom båda två i kör och vi började gå ut.
Vi satte oss i en stor vit limosin och blixtarna bländade mig hela tiden. 
Vi körde ungefär fem minuter sen stannade bilen. Chris såg sig förvirrat omkring men sa inget utan följde bara efter Justin. Vi gick genom en lång gång tills vi kom till två stora dörrar. Justin öppnade dörren och det var helt mörkt inne i den stora lokalen tills alla lamporna tändes.
 
"Happy birthday Chris!" skrek alla i kör och Chris ansikte sprack upp i ett stort leende.




Christopher's Perspektiv: 

Festen var verkligen en överraskning, jag fattar inte hur de kunde hålla det här hemligt för mig, jag menar, det var säkert 200 människor här. Jag gick runt med en drink i min hand och stannade för att prata med två snygga tjejer, den ena hade långt svart hår som nådde precis under axlarna, hennes kompis hade rött hår som var kortklipp och stylat i en snygg frisyr. Båda hade vita tighta klänningar med kanske en aning för mycket urringning, men jag var ju kille så det var ju inget problem för mig. 
"Heeeey Chris!" Lil Wayne kom gående mot mig och brofistade mig.
"Hey man!" Jag besvarade brofisten och tog en klunk ur min Jack Daniels. Vi stod och snackade ett tag och jag kunde känna hur varm jag blev innombords när jag drack drinkarna som serverades i baren. 
Lil Wayne, eller Dwane Carter som han egentligen heter , drog med mig upp på dansgolvet för att röra mig till den rytmiska musiken, självklart tappade jag ju bort honom och jag var så full att jag knappt visste vart jag var. Jag kände hur min kropp nästan exploderade av värme, de stora dörrarna öppnades och jag gick ut för att svalka mig lite. Några meter bakom hörnet sjönk jag ner med ryggen mot tegelväggen, det var så mörkt att man knappt kunde se tio meter framför sig då gatulyset buzzade till och ett pang hördes när lyset sprängdes, jag ska rätta mig, NU blev det kolsvart.
När jag hade suttit där ett tag hörde jag hur dörrarna till lokalen öppnades och en förtvivlad bekant röst som pratade med någon.
Jag smög mig närmare för att höra vem hon pratade med.
"förihelvete Jack, du klagar på at jag skulle vara otrogen och så är du de själv!" Hörde jag hur hon snyfte fram med en blandning av besviken och arg röst. 
 Jag förstod att det var Nikki som bråkade med Jack.
"Sluta, skyll inte det här på mig nu. Du har gjort ditt val och tydligen betyder jag inte så mycket för dig längre" slängde hon ur sig och torkade några tårar från sin kind.
"Okej... ja, vi ses när jag kommer hem, puss" suckade hon innan hon la på och såg mig stå vid den röda tegelväggen. 
"Chris..." slapp ur hennes mun som en viskning.
"Vad har den jäveln gjort mot dig?" Morrade jag och jag kände hur mina knytnävar spände sig och blodet bubbla i min kropp.
"Han..." snyftade hon innan hon fortsatte "Han var otrogen" Hon hann knappt uttala de sista orden innan tårarna sprutade ut från hennes ögon igen.
Mitt hjärta brast när jag såg henne gråta, jag ville bara slå ner honom och hålla om henne.
"Nikki..." jag tog ett steg närmare henne och kramade om henne, hon höll sina svala armar runt min hals men backade innom några sekunder.
"Nej... jag vill inte förstöra din födelsedag, gå in och ha kul" sa hon och försökte se glad ut men jag såg att hennes hjärta var krossat på grund av den där skitstöveln.
"Vi ses på hotellet sen då?" Hickade jag fram innan jag kramade om henne och gick in på festen igen.

Justins Perspektiv:

Jag dansade run på dansgolvet och hade roligt när tanken slog mig att jag knappt hade sett Chris eller Nikki på hela kvällen. Efter ca tio minuters letande hittade jag Chris som låg utslagen i en soffa med knark på bordet och en tom Jack Daniels flaska, Dwayne satt tvärs över och tog ett bloss, han skrattade och fortsatte prata med resten som satt där och röke på.

Men vart är Nikki? Tänkte jag och gick mot Kenny för att fråga om han hade sett henne.

"Hey Kenny, har du sett Nikki?" frågade jag fundersamt.

"Njae eller senast jag såg henne var när hon gick ut, men jag vet inte" Han ryckte på axlarna och tog en klunk ur sin nypåfyllda öl.

"Tack bro, vi ses" svarade jag innan jag tog på mig min skinnjacka och gick ut för att leta efter henne utomhus.

"NIKKI! VART ÄR DU?" ropade jag men fick inget svar. Den kolsvarta himlen lystes upp med några gnistrande stjärnor och den runda månen som lyste svagt.

Tanken slog mig att hon kanske hade åkt tillbaka till hotellet, varför vet jag inte men för att vara på den säkra sidan gick jag bort till min limousine och bad min chauförr Rick att köra mig till vårat hotell.

"Nikki, är du hemma?" Jag öppnade försiktigt våran hotellrumsdörr och såg att hennes skor låg slängda i hallen, ljudet av duschen smattrade mot väggen. Hennes röda vackra klänning låg slängd på golvet och jag gick in i hennes rum. Jag hörde henne tjuta inne i duschen och mina knän blev svaga och hjärtat stack till, jag absolut hatade att höra henne gråta.

Toalettdörren var olåst så jag klev in, hon satt mot den igendimmade glasduchen med ansiktet begravet i händerna.

"Shawty.." försökte jag och öppnade duschdörren. Jag brydde mig inte om att hon var spritt språngande naken, jag ville inte se henne ledsen. Jag lade ut min mobil på handfatet innan jag klev in i duschen, mina kläder blev genast tunga och dyngsura. 
"Come here" försökte jag och lyfte upp henne och bar ut henne ur den ångande duschen, jag svepte in henne i en handduk och torkade bort en svart mascara rand som rann ner för hennes mjuka kind.

Vi pratade ett tag och sen klädde hon på sig ett par mjukisbyxor och en tröja, därefter lutade hon sig mot väggen i sitt rum.

"I might seem strong, but i break" sa hon med gråten i halsen.

"Don't cry sweetie, du är värd mer än honom" försökte jag och satte mig i skräddarställning mittemot henne, hennes blåa vackra ögon kunde man drunkna i.

"Vad... varför gråter du? Eller vad har hänt?" försökte jag och strök min tumme mot hennes kind.

"Jack,.. han såg bilden på mig och Chris när vi skulle gå in i arenan för att se din konsert, Chris höll i min hand för att leda mig åt rätt håll, bort från alla skrikande fans" snyftade hon. "Fast han sa att det inte var hans fel för att han var full och att hon kysste honom så jag antar att det var okej.." hon torkade bort hennes tårar med baksidan utav handen. 
 
"Nikki, det är inte okej!" sa jag argt hon började skaka lite igen och jag drog upp henne i mit knä. Hennes kropp slappnade av lite i min famn och hennes huvud låg mot min axel. Jag strök henne lätt över kinden, hennes slutna ögonfransar var blöta av all gråt. Jag kysste henne på pannan och hon slappnade av ännu mer tills hon somnade i min famn. Jag la mig försiktigt ner med Nikki fortfarande i min famn. Jag låg så ett tag och bara lät tankarna flöda fritt. Sängen började buzza lite lätt och det var min mobil som ringde. Selenas namn lyste upp skärmen och jag gick försiktigt upp ur sängen. 
 
"Selena är det jätte viktigt jag har inte riktigt tid just nu" sa jag lite lågt medan jag tassade ut ur Nikkis rum.
 
"Vadå jag är din flickvän Justin du borde alltid ha tid för mig eller är du med en tjej just nu?" hennes röst droppade utav spydighet och jag blev genast arg. Hon anklagade alltid mig för att träffa andra tjejer och hur hon ser bilder på mig och tjejer i skvallertidningar när jag ser minst lika mycket bilder på henne med andra killar.
 
"Nej jag är inte med en tjej just nu och du har ju inte alltid tid för mig så..." 
 
"Justin det är inte samma sak jag håller på med en film just nu. Jag har ett rykte att hålla upp" hon lät lite iriterrad men jag var dubbelt så iriterrad som hon var. 
 
"Men Selena om du har att rykte så borde du inte gå ut med så många killar så typ TMZ tror att du dejtar typ Josh!" 
 
"Du ska inte lägga dig i vad jag gör och vilka jag spenderar min fritid med!" skrek hon arg genom telefonen.
 
"Men Selena det är ju vad du gör!" sa jag tillbaka med riktigt arg röst men hejdade mig då jag insåg att det inte var någon idé att argumentera mot henne då hon bara skulle säga något taskigt.  

"Justin, jag har inte tid att prata mer med dig just nu" sa hon surt.

"Jag älskar dig" fortsatte hon med glad röst och jag kände förvirringen stiga.

"älskar dig med" svarade jag innan jag la på och tassade in till mitt rum för att gå och lägga mig, dock kunde jag inte somna då bilderna från Nikki där hon satt naken i duschen fick min Jerry att resa på sig. Jag försökte att tänka på något annat men hennes sexiga kropp och underbart vackra ansikte kom tillbaka till mitt minne igen och jag var tvungen att göra något åt min resande stake. Jag slöt ögonen och drog några drag med Nikki fortfarande i tankarna. När jag var klar skämdes jag lite men somnade strax därefter.

Nikkis Perspektiv:


Jag vaknade upp av att dörren smälldes igen med ett pang, jag antog att det var Chris som kom hem. 
Täcket runt min kropp var tomt då jag märkte att Justin hade gått härifrån, jag gnuggade mig i ögonen och gick till andra sidan av rummet, till ett av de stora fönstrerna som var vända mot stranden. Några människor var redan och badade och klockan som satt på väggen visade att den var tio på morgonen.

"Vart har du varit?" frågade jag när jag såg att Chris vacklade fram över trägolvet för att ta sig till sitt rum.

Han tittade upp och flinade: "Hos en tjej" han blinkade och jag förstod genast vad de hade gjort.

"Haha too much information" gav jag som svar innan jag gick in till Justin's rum för att se om han var vaken.

"Det var du som frågade, gurl" svarade han och lyfte upp händerna innan han log och gick in i sitt rum och la sig.

Jag tog upp kudden som låg bredvid Justins sovande ansikte och slog honom med dunkudden hårt i sidan, han muttrade till men när han såg att det var jag drog han ner mig i sängen och kittlade mig.

"Du kan inte vinna över mig" skrattade han fram. 

"Jaså, vem var det som vann på COD då?" fick jag fram mellan skratten och hans blick blev genast busigare och kittlade mig ännu mer.

När jag inte klarade mer skratt och jag typ hade fått träningsverk i magen slutade han, fortfarande med ett brett leende på läpparna. 
"Så.. vad ska vi göra idag?"  frågade han och släppte min kropp.
"Surprise me" svarade jag mystiskt innan jag skrattade och gick iväg till mitt rum för att byta om.
Det här skulle bli en rolig dag. 
Det enda som var synd var att inte Chris ville hänga med för han hade en sån baksmälla så det fick bli jag och Justin som hittade på saker idag.


Heeeej! :) Vi ska försöka få ut kapitel 25 idag också så.. fortsätt läsa och sprid bloggen!!! Vad tycker ni ään sålänge förresten? :) xoxo


 

One Time Chaper 23!

Jag var här för att trösta henne, inte för att dregla över henne 

"Vill du berätta vad det är som har hänt?" Frågade jag lugnt och flyttade en av hennes hårslingor bakom hennes öra. 

"Kolla här" hon böjde sig ner och tog upp sin samsung galaxy och visade en bild på sin mobil.

Jag kunde känna ilskan bubbla upp när jag såg bilden på Jack och någon tjej stå och hångla, jag ville bara slå ner honom, att vara otrogen är nog det värsta som finns, speciellt mot en sån omtänksam och glad tjej som Nikki. Jag visste inte vad jag skulle svara så jag vände mig mot henne och lyfte hennes haka så hon tittade på mig, hennes ögon var röda av alla tårar. Med min fria hand torkade jag bort några tårar som rann ner för hennes kind. Hon borrade in sitt ansikte i min axel och jag kramade henne länge innan jag blev trött i ryggen och la mig ner i sängen.

"Justin..." frågade hon med gråten i halsen.
"Vad är det, shawty?" svarade jag lugnt och strök henne över kinden.
"Kan du hålla om mig? Jag skulle verkligen behöva det just nu" frågade hon och snyftade till.
"Ja, visst kan jag det. Oroa dig inte, jag går ingensans" svarade jag och rullade över så jag låg åt sidan och öppnade min famn så hon kunde krypa in och lägga sig hos mig.
Vi låg nog så hela natten, jag hade ju kläder på mig, det var inget snusk. Hon behövde bara någon som kunde hålla om henne och säga att allt skulle bli bra.
 



Justins Perspektiv: 


 
Jag vaknade upp av att jag fick några hårslingor i ansiktet som kittlade mina kinder. Jag slog sömnigt upp mina hasselbruna ögon och gäspade, mina armar låg fortfarande runt Nikki's lena kropp. 
Jag låg ett tag och bara myste där, om jag skulle flyttat mig var jag rädd att råka väcka henne, och det ville jag verkligen ine, inte efter en sån jobbig kväll som hon hade haft.
Jag somnade om lite halvt i typ en halvtimme innan jag hastig flyttade på armen då hon gnydde till och jag trodde att min arm hade blivit för tung eller något sånt.
"Godmorgon" hon vände sig om och vi låg nästan näsa mot näsa, hon tittade på mig med stora blåa ögon, hennes ögon var fortfarande lite rödspräckliga. 
"Godmorgon,shawty" svarade jag och log.
"Tack för att du var där för mig igår" sa hon lugnt och tittade in i mina bruna ögon.
"Alltid, det ska du inte ens tveka på" svarade jag innan en stor gäsp slapp ur min mun och jag kände att det var dags att ställa sig upp.
"Justin..." sa hon precis innan jag försvann ut ur rummet.
"Ja?" jag vände mig om och tittade på henne där hon låg, raklång i den stora dubbelsängen med täcket bara uppdraget till över rumpan och sin svarta BH tvistad över ena axeln. Hennes sommar blonda hår var änglalikt och låg felfrit längs hennes perfektformade ansikte. Jag skakade på huvudet och fick igång hjärnan igen.
"Snälla, berätta inte för nån. Om Jack får reda på det så kommer han bli jätte arg." Hennes blåa annars glädjefyllda ögon utstrålade en orolig blick.
"Lugn, inte ens Chris får veta" svarade jag innan jag slickade mig om läpparna och log, därefter gick jag med lätta och snabba steg över till mitt rum. Chris låg fortfarande i sängen och jag gick in till mitt rum för att ta en dusch. Det varma vattnet rann ner för min kropp, jag drog handen genom mitt hår och skulle precis börja sjunga på nån låt som jag alltid brukar göra då jag hörde hur duschen inne i Nikkis rum startade och jag kunde höra hennes ljuvliga stämma sjunga på nån rolling stones låt,
Varför gillar hon bara såndär musik?
Tänkte jag men tyckte att det var gulligt hur hon vågade stå upp för vem hon var och vad hon tyckte om och inte bara sa att hon gillade min musik så att jag skulle bli glad. Jag började sjunga på So Sick med Ne-Yo samidigt osm jag schampoonerade min hårbotten. När jag väl var färdig i duschen rakade jag bort min lilla stubb innan jag drog en mörkblå handduk runt min midja och gick ut till mitt sovrum igen.
Min mobil visade att jag hade 3 missade samtal från Selena och ett sms från henne där det stod att jag skulle ringa, hon hade inte skrivit några smileysar och jag kände oron i magen när jag tryckte på Call knappe.

"Hej" svarade hon lite oinresserat.
 
"Hej babe" jag försöke låta så gullig jag kunde men några sekunder senare kom anklagelserna.
 
"Varför var du på bio med Barbara eller vad hon hette? Du, jag har också ett rykte och du får mig att se dålig ut när du gör saker med andra tjejer!" sa hon med en irriterad röst.
Jag suckade lågt och insåg att det var ingen idé att svara då hon ändå skulle fortsätta vara arg.
 
"Hon frågade om jag ville följa med, vi är bara vänner. Du vet att jag älskar dig, boo" svarade jag med mjuk röst.
Innan jag hann förklara mig mer la hon på luren, jag suckade och slängde telefonen på sängen innan jag gick till garderoben för att ta på mig ett par byxor och mitt vita linne.
Nej Selena skulle inte få förstöra min dag! Idag har jag en konsert och sen blir det fest för Chris, idag kommer bli en bra dag om jag kan få Nikki att tänka på andra saker än skitstöveln Jack. 
Jag gick in till Chris sovrum och skakade om honom så att han skulle vakna, han sa irriterat att jag skulle lämna honom ifred men jag gav mig inte utan hoppade upp i sängen och studsade så madrassen skumpade upp och ner. Han suckade och ställde sig upp innan han gick till toan.

Mission finished. Tänkte jag och log för mig själv innan jag gick över till Nikkis rum.

"Nikki, är du här inne?" Jag knackade på dörren och snart hörde jag tassande steg innifrån. Hon öppnade och log ett gulligt leende. 

"Vad vill du, mr.jag-får-stryk-av-en-tjej-på-cod?" skrattade hon och jag kunde inte låta bli att skratta lite jag med.

"Kul, men det var bara otur" jag blinkade med ena ögat och kunde inte sluta titta på hennes ansikte, jag la märke till hennes söta skrattgropar som formade sig när hon skrattade.

"tss" svarade hon och slog mig lätt på armen.

"Men jag måste åka till arenan och göra genrepet, vi ses senare?" sa jag innan jag kramade om henne, hon luktade jordgubbsparfym. 

"Jadå, lycka till" skrattgroparna formade sig igen då och log stort. 

Chris Perspekiv:

Efter det omysiga uppvaknandet med Justin's hoppande i sängen klev jag upp och tvättade av mitt ansikte och gick på toa. När jag var klar var det ovanligt tyst i huset och jag anade att Justin hade åkt iväg för att genrepa innan hans konsert som skulle börja vid sju ikväll.

"Nikki, lust att gå ut och äta frukost?" ropade jag samidigt som jag drog på mig en röd T-shirt.

"Visst, ge mig fem minuter bara! ropade hon tillbaks från sitt rum.

Hon kom ut i en kort rosa mag tröja och ett par korta shorts. Hennes hår naturligt vågigt och med ett stort leende på läpparna. Precis när vi skulle gå ut genom dörren från våran svit stannade hon upp och tittade sig i en spegel. Jag himmlade lite med ögonen innan jag tog hennes hand och drog med henne ut från rummet och iväg till hissen. Plinget signalerade om att vi var vid entren,vi steg ut och gick mot dom stora glasdörrarna.
 
"Sååååå vart ska vi?" frågade hon med en otålig röst när vi kom ut på gatan.
Mitt ansikte sprack upp i ett flin och jag vände min blick mot henne.
 
"Vet inte vi får se" sa jag samtidigt som jag ryckte på axlarna och vickade lite på ögonbrynen.
Vi började gå på en mysig liten gata och Nikki skrek till lite när hon såg ett litet café där dom sålde glass.
 
"Emh okej..." jag tvekade lite då jag inte exakt visste vad hon ville göra men när hon började springa mot cafét gick jag efter, go with the flow you know! 
 
"Chris vi måste köpa glass, Italiensk glass ska vara jätte god!" halvskrek hon och pekade på alla de olika glass smakerna.
Vi valde våra olika smaker och satte oss vid ett litet glasbord.
Hennes mobil som låg på bordet började ringa, både hon och jag såg att det var Jack som ringde men Nikki tryckte bara ner samtalet och jag kunde känna hur mina ögonbryn dras ihop i förvirring. 
 
"Emh...Jag....Det blir så dyrt att svara" jag kunde höra att hon döljde något, men om hon inte ville prata om det skulle jag inte pressa henne.  
Jag släppte det och vi fortsatte snacka om konserten som vi skulle till vid tre.
Jag kände att det var ett perfekt ögonblick att ta en bild på Nikki och instagramma så det var vad jag gjorde. Bilden var på när hon hade en grön sked med glass på tungan och log stort. 
Healthy breakfast with lil lady 

Skrev jag under och la upp bilden. Min mobil bombades med likes och jag släckte ner skärmen.
Vi gick en promenad genom några gator och Nikki provade kläder hela tiden men köpte inte något då hon tyckte att hon inte hade några pengar, så tillslut köpte jag en tröja som hon hade stått och kollat på i säkert en halv timme och hon slängde sig runt min hals när hon jag räckte fram tröjan till henne.
Vi fick stanna då och då för att ta kort med fans, vissa ville till och med ta kort med Nikki vilket jag tyckte var kul men hon var nog mest bara förvånad.
När klockan var runt halv tre tog vi en taxi till arenan där Justin skulle spela ikväll.
Vi skulle precis gå in genom bakdörren när världens tjejgäng började springa mot oss och vi var tvugna att stanna för att skriva lite autografer och ta lite bilder.
När vi väl kom in så var klockan halv fyra.
Kenny kom gåendes och visade oss vägen bort till Justin, just nu hade han Meet and Greet och vi gick dit. Justin stod och tog kort med en tjej och vi satte oss i en soffa och väntade tills hon 
hade gått.
Justin såg mig och Nikki och hela han log mot oss. Han vinkade lite men eftersom vi kom lite sent reste vi på oss och gick ut till arenan. Det var inga fans där än bara säkerhetsvakter och hetsiga människor som sprang runt och fixade med olika saker. Jag och Nikki ställde oss där bara vakterna får så men eftersom Justin hade sagt att vi fick stå här så säger man inte direkt nej då slipper man stå och trängas också.
 
Nikkis perspektiv:
 

Det var nu fullt med fans bakom oss jag vände mig om och plockade upp min mobil och tog ett kort. 
 
It's my first Justin concert, hope It's gonna be good!
 

"OMG är inte det där Lil Twist och Nicole Stark!" ropade någon och tjej skrik hördes bakom mig och jag vände mig om och log. Flera blixtar fyrades av emot mig och Chris och vi pratade lite med några tjejer tills ett högt pang hördes  och en digital klocka började räkna ner från tjugo. Hela arenan började skrika och jag höll för öronen, Chris skrattade och flinade mot mig. 
 
Musiken till All Around The World börjades spelas och skriken jag hade hört förut var inget emot det jag hörde nu.
Justin kom inflygande med ett par stora svarta vingar som var skapade av gamla instrument och jag måste erkänna att det var ganska coolt. Jag märkte hur jag hoppade med i i hela konserten och Justin tittade ofta mot oss. När han gick runt och pratade lite så sa han:
 
"You know when you smile I smile" han höll ögonkontakt med mig hela tiden och mitt ansikte gjorde nästan ont över det stora leenet som låg på mina läppar. 
 
Dagens OLLG var en liten tjej på kanske 13 år, hennes smink var helt utsmetat efter alla hennes tårar men Justin pussade henne på kinden och hon log som om det var hennes bästa dag någonsin vilket det nog också var för henne.
Den sista låten var Baby och alla tjejerna svimmade nästan när Justin tog av sig sitt linne.
Mina ögon blev större då jag såg Justins svettiga sexpack och jag kunde inte hjälpa att tänka på hur het Justin var när han sprang runt på scenen och gjorde det han älskade. 
 
När Justin hade gått ut blev jag och Chris eskorterade av en vakt till backstage.
Visst jag hade klätt mig lätt bara  i en mag tröja och korta shorts men svetten låg ändå på min kropp och allt jag ville göra var att ta en dusch och byta om. Tur att jag hade min klänning och smink här så jag kunde fixa mig lite innan Christophers fest. Vi gick in till Justins rum han satt och drack lite vatten. Han log glatt när vi gick in.
 
 
"Bra show bro!" sa Chris och gjorde en bro fist med Justin. 
 
"Ja det var jätte coolt" jag gav en honom en kram och även om vi båda var svettiga så var det mysigt. 
 
"Tack" sa han och log hans ögon utstrålade glädje.
 
"Har du en dusch eller något Justin?" han skulle precis visa mig duschen när Christophers förvirrade röst hördes bakom mig.
 
"Nikki varför behöver du duscha här det kan du väl göra när vi kommer till hotellet" 
 
"Emh...jag vill inte åka runt så här så..." jag fortsatte inte meningen utan slank fort in i badrummet och klädde fort av mig och steg in i duschen. 
 
Med sminket redo och en snygg röd klänning steg jag ut från badrummet.
Justin och Chris satt redo i soffan och båda stirrade på mig med stora imponerade ögon.
 
"Så vad tycker ni, är den snygg?" frågade jag och flinade då jag redan kunde se att båda killarna tyckte att den var snygg.
 
"Verkligen" sa dom båda två i kör och vi började gå ut.
Vi satte oss i en stor vit limosin och blixtarna bländade mig hela tiden.
Vi körde ungefär fem minuter sen stannade bilen. Chris såg sig förvirrat omkring men sa inget utan följde bara efter Justin. Vi gick genom en lång gång tills vi kom till två stora dörrar. Justin öppnade dörren och det var helt mörkt inne i den stora lokalen tills alla lamporna tändes.
 
"Happy birthday Chris!" skrek alla i kör och Chris ansikte sprack upp i ett stort leende.


Heeej! Fia och Cornelia här! :) Vad tycker ni om novellen än så länge? Kommentera gärna mer, då blir vi glada :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One Time Chapter 22!

"Kommer om tio" fick jag till svar och jag rusade ner till köket och började poppa popcorn, jag hade nu planerat att vi skulle ha skräckfilms maraton.
Några minuter senare var allt uppställt på bordet och ytterdörren öppnades. Jack ploppade upp i vardagsrummet och jag kysste honom lätt.
 
"VI ska ha skräck maraton i natt och så sover jag på planet" sa jag och vickade på ögonbrynen. Vi startade The grudge, jag kröp upp till Jack och la mit huvud på hans bröstkorg. Hela natten matade vi varandra med popcorn igenom alla filmerna enda tills klockan var runt sju på morgonen. Det var då två timmar kvar tills flyget skulle åka så vi bestämde oss för att åka. Jag duschade lite snabbt och la sedan på en enkel sminkning. Jacks bil rusade iväg på vägen och när vi var frame föll min glada min då jag såg bara en sak.
 
paparazzis...
 


Nikkis Perspektiv:
 

Blixtarna från kamerorna bländade mig och frågor från papparazzisarna flög runt mitt huvud, jag drog upp min arm för att skymma mitt chockade ansikte innan jag kom in på flygplatsen.
 
"Ursäkta Miss, du måste lägga upp ditt handbagage här" sa en man i vaktkostym, brickan som satt på hans högra bröst visade att han hette Greg.
 
"ah självklart" sa jag lite frånvarande och upp min Gucci väska på rullbandet.
 
"hej då älskling" sa Jack och omfamnade mig mjukt, han pressade sina läppar mot mina och vi kysstes en stund tills en röst i högtalarna sa att flight 43 skulle avgå om 10 minuter. Jag gav honom en sista kram innan jag kilade igenom säkerhetskontrollen och iväg mot gaten och in i det stora flygplanet. Kön hade redan blivit lång men eftersom Chris hade köpt förstaklass åt mig även om jag hade sagt nej så fick jag stå i en annan kö som det bara stod fem andra personer i.
 
"Omg är inte du Nicole Stark?" frågade en tjej i min ålder som stod i den långa kön. Några personer i andra klass kön vände sig om och kollade på mig och jag nickade lite blygt och log.
 
"OMG! Jag heter Linn, jag älskar Justin och Chris! Det är så coolt att träffa dig och bara så du vet jag är helt team Chrikki!" nu stirrade dom andra på mig och Linn och jag kände en lite obehaglig känsla stiga upp i magen.
Det här med Chrikki asså jag och Chris hade inget på gång jag har ju Jack.
 
"Emh hej Linn tack men asså jag är ju inte känd eller så jag förstår inte varför du tycker att det är kul att träffa mig. Och btw jag har pojkvän, Chris och jag är bara vänner."
Linn's kinder blev en aning röda och hon tittade ner i golvet.
 
"Jo Jack eller hur...han är söt" hur kunde alla veta så mycket om mitt privat liv?! 
 
"Emh jo det är han"
 
"K-k- kan jag få ta en bild med dig?" frågade hon nu lite blygt med en darrig röst och jag log ett snällt leende.
 
"Visst"  svarade jag och drog upp gucci väskan så den hängde över min axel. 
 
Hon fiskade upp sin vita mobil ur sin jeansficka och bad sin lite halvrundamamma ta en bild på oss, därefter skulle jag gå in och jag sa hej då till Linn. Hon vinkade och log ett brett leende så hennes tandställning syntes.

Jag hade aldrig åkt förstaklass förut och jag visste redan nu att jag skulle tycka om det.
Stora mjuka stolar och en liten tv satt på sätet framför mig. Jag la upp min väska och plockade bara ut min mobil och ett par hörlurar.
 
"Miss, vill du ha något?" frågade en flygvärdinna med en lugn röst. Hennes kastanjebrunahår var i en tight bulle och hennes ögon såg matta ut och några mascara drag hade hon gjort på de övre och undre korta ögonfransarna. den vita skjortan som hon hade på sig visade att hennes namn var Laura.
 
"En cola tack" hon nickade och försvann iväg för att komma tillbaka med en burk cola jag tog emot den och sa "Tack, Laura"
Hon log ett leende och hennes blodröda läppstift färgade av sig på hennes vita tänder.

Jag satte i hörlurarna och startade rolling stones, därefter tog jag en slurk ur min nyöppnade cola och jag kunde känna lugnet i min kropp är jag lutade mig bakåt i den beiga mjuka stolen.
Mitt trötta och tankspridda huvud lutade jag mot den kalla flygplansrutan, imma bildades av mina andetag.
De andra fem personerna som också satt i första klass knapprade på sina laptops och kvinnan bredvid mig pratade lågt i sin telefon.
Det här skulle bli en bra flygresa tänkte jag glatt.
 
-
 
"Chris!" skrek jag glatt och slängde mig runt honom, hans armar höll runt min midja tight. Ett hostande hördes bakifrån Chris och jag kikade bakom Christophers axel och såg Justin stå där. Jag skrattade lite och släppte Chris. Justin omfamnade mig och jag drog in hans Justin doft. 
 
"Tack för att du ser mig också Nikki" skojade Justin och vickade på ögonbrynen, han hade sina armar lagda i kors över bröstkorgen.
 
"Ha-ha" svarade jag sarkastiskt och slog honom lätt på armen.
Nu såg jag alla paparazzisarna som stod och tog kort på oss.
Chris märkte att jag blev lite obekväm av situationen och la en skyddande arm över mina axlar, Justin tog min allt för fyllda resväska och vi började gå ut mot en limousine som Justin och Chris hade kommit hit i.
Ett hav av skrikande tjejer hördes utanför dörrarna då vi kom gående och genast kom fem biffiga säkerhetsvakter för att skydda oss mot de galna fansen.
De flesta tjejerna skrek att dom älskade Justin eller Chris så jag blev riktigt förvånad när några tjejer skrek att dom älskade mig.

Mig?! Jag är inte känd eller något så varför mig?
 
Vi kom in i bilen efter mycket ståhej och autograf skrivande från Justin och Chris sida och vi alla tre pustade ut. Justin vände sig mot mig och log ett snett leende.
 
"Inte så van vid sånt där va?" sa han och hans leende blev mer ett flin och dom bruna ögonen gnistrade busigt.
 
 "Nja" svarade jag bara och tog upp min mobil. Klockan var runt halv sex på kvällen och min mage kurrade hungrigt.
 
"Ska vi dra till Mc Donalds eller?" Chris trötta röst hördes till höger om mig och jag vände mig mot honom, han lutade sig mot den nedtonade fönsterrutan och gäspade.
 
"Säkert att du orkar, du verkar trött?" sa jag med låg röst,

Magen gav ifrån sig ett högt vrål och jag skämdes lite när jag hörde Justin skratta lite tyst..
 
"Och du verkar hungrig" svarade han och log innan han gäspade igen.

"Du verkar jättetrött, om du vill kan vi kanske beställa något på hotellet istället?" frågade jag och lutade mig mot Chris axel.
Han nickade och vi fortsatte att köra till hotellet. Vi möttes av stora glasdörrar som ledde in till den upplysta lobbyn, några som jobbade på hotellet  gick runt och bar väskor, deras hattar ser så roliga ut tycker jag.
Det var gigantiskt och när vi kom upp till våran svit föll min haka ner till golvet.
Det var bortom lyxigt ett glädje tjut kom från min mun och jag sprang runt i sviten.
Justins rum låg närmast köket och Christophers närmast spelrummet, mitt låg precis mittemot det stora lyxiga badrummet och väggivägg med vardagsrummet. 
"Så.. vad vill ni ha?" frågade Justin med en svart telefon tryckt mot örat och ett leende på läpparna.
"Jag vill ha en hawaiipizza!" ropade jag från soffan.
"Jag vill ha revbensspjäll" sa Chris och satte sig bredvid mig i soffan.
Några minuter efter Justin hade lagt på ringde det på dörren och varm mat rullades in i hallen. Han betalade och arbetaren försvann iväg.

"maaaaaaat!!" Jag skyndade mig mot vagnen som maten stod på och tog för mig av min varma nygräddade pizza.

När jag hade mindre än hälften kvar var jag tvungen att luta mig bakåt och andas lite.

"Blev du lite mätt nu?" Justin höjde på ögonbrynet och flinade retsamt.

"Nej, jag skulle bara andas lite" fnissade jag och började smaska på pizzan igen.
Jag kunde se att Justin tittade imponerat på mig från andra sidan soffan där han satt.
"Jag gillar tjejer som kan äta" sa han med sin charmigaste röst och blinkade mot mig.
"Ha-ha" svarade jag och ställde ifrån mig den tomma tallriken.

"Nej jag ska nog gå och lägga mig" sa Chris och gäspade stort, hans ögon kunde han knappt hålla öppna och jag fnissade åt honom innan jag gav honom en vänskaplig godnattkram.

-

"Vill du typ spela COD eller nåt?" frågade Justin där han satt och tittade ointresserat på den stora 65'' tvn.
"Vågar du det? Vill inte att du ska börja gråta när du förlorar" svarade jag retsamt och log busigt.
"Vi får väl se" sa han och skrattade innan han satte sig på golvet och startade igång COD på xboxet.


Jacks Perspektiv:

 
 Jag höll på att fixa mitt hår innan jag och Caspar skulle åka till festen som var hemma hos Tiffany som både några hus bort. Musiken hördes ändå hit och jag gnällde på Caspar att han skulle sluta spruta så mycket  parfym då det började sticka i min hals.

Jag satte mig i hallen och efter jag hade knytit skorna så tog jag upp mobilen och kollade TMZ för att se om det hade kommit några nyheter om Nikki. Genast stelnade jag till när jag såg en bild på Chris, Justin och Nikki. Chris hade armen runt Nikkis axlar, och Justin gick bakom och bar hennes väska.
Avundsjukan bubblade i min kropp.

-

"LET'S GET THIS PARTY STARTED" skrek jag när jag öppnade dörren, med mig hade jag Caspar och en back med vodka. Genast hörde jag tjoanden och människor kom fram till mig för att få smaka lite sprit, jag langade ut några och ställde resten på det överfulla bordet som stod i vardagsrummet.

"hej" jag vände mig om när jag hörde den ljuvliga stämman. Det var Tiffany, hon var klädd i en åtsittande urringad guldgliitrig klänning som knappt räckte under hennes välformliga rumpa. Hennes hår var lockigt och lagt åt sidan och ett par örhängen i form av guldringar skymtades i hennes öron. Sminket brydde jag mig ine så mycket om då jag inte veet något om det men det var något glittrigt på hennes ögonlock och de fylliga läpparna var i nån persikofärgad nyans. Bredvid henne stod hennes kompis Lexi som också var mycket vacker, hon hade halvkort chokladbrunt hår och en svart åtsittande klänning med hög hals men som ett stort hål strax över brösten, hon hade röda läppar och stora gröna entustiastiska ögon. 
"Hej gurls" svarade jag och hällde upp lite vodka till dom.
"Skål då" Jag höjde mitt glas och log charmigt, de fnittrade och vi alla svepte drinken på direkten. Vi stod och drack och snackade ett tag och jag visste att det här skulle bli en bra kväll.

Alice Perspektiv:

Jag och Lola hade precis kommit till den fartfyllda festen och ungdomarna hade redan blivit fulla, vi stod och pratade med Caspar och de andra killarna innan jag skulle gå iväg tillköket för att ta lite vatten då det hade blivit väldigt varmt inne i huset med tanke på alla ungdomar och den höga musiken som alla dansade till.
Jag hade precis druckigt klart och var  påväg ut när jag såg att Jack stod lutad mot en träbänk och att han pratade med.. 
Åhnej, inte dom! Tänkte jag när jag såg att det var förföreskorna Tiffany och Lexi. 
Jag skulle precis gå tillbaka till mina vänner när jag såg att Lexi rörde Jacks hå och kysste honom, eller jag menar åt upp honom med all den tunga hon använde såg det iallafall ut som det. Jag visste inte hur jag skulle reagera men tog upp mobilen och fick ett kort på dom, jag tvekade innan jag skickade det till Nikki, jag var tvungen, hon var min allra bästa vän. 

"Sorry, I just saw this. Ledsen att du fick veta såhär men kunde inte vänta med att berätta, du vet att jag alltid älskar dig. xoxo" Skrev jag under bilden innan jag tryckte på send knappen. 

Jag marscherad ut på golvet fram till Jack, han märkte mig inte då han fortfarande höll på att hångla med Lexi, Tiffanny hade gått någon annanstans. 
Jag harklade mig innan jag sa "Är det det här som kallas kärlek och respekt?" frågade jag och höjde på ögonbrynet, jag kännde hur mina pupiller blev stora av agressivitet.Han vände på sig med panik skrivet över hans ansikte. 
"Alice.. öhm snälla säg inget till Nikki" Han släppte genast tage om Lexi's smala kropp och tittade på mig med nervös blick, han vacklade med blicken innan han tog ett steg närmare mot mig.
Jag kunde känna hans varma andedräkt, den stank alkohol.

"Tror du inte att hon redan vet? Hon är min bästa vän det är klart att jag redan har berättat" jag vände på klacken och gick iväg. Ja Lexi och Jack passade perfekt för varandra lika fake båda två.
 
 
Justins perspektiv:
 
 

Okej nu hade Nikki slagit mig i cod fyra gånger det började bli pinsamt, jag pausade spelet och sa att jag var tvungen att gå på toaletten, hon reste sig också upp och skulle gå och byta om. 
Jag gick några meter till de lyxiga badrummet och ställde mig framför den stora spegeln som hängde över glashandfatet.
Ja, man måste ju vara snygg i håret, även om det bara var Nikki.

 När jag var klar släckte jag lampan i taket i badrummet och gick ut och satte mig i den stora vita skinnsoffan för att vänta på Nikki som höll på att byta om. 
Efter ytterligare några minuter hörde jag lustiga ljud från Nikkis rum, jag gick lite närmare mot hennes dörr och hörde hur hon snyftade där inne. Mina ögonbryn rynkades ihop av förvirring då jag undrade varför hon grät.
"Nikki" frågade jag med en tyst lugn röst samtidigt som jag knackade på hennes sovrumsdörr.
Ett tyst 'kom in' hördes på andra sidan dörren så jag öppnade den och klev in.
Hon satt ihopkurad på sängkanten med mobilen liggandes vid hennes fötter på mattan. 
Jag gick fort över till henne och la min arm runt hennes skakande axlar, jag började dra min arm i en lugnande gest mot hennes nakna arm för att inse att hon inte hade någon tröja på sig. Mina ögon vidgades då jag tittades på hennes fina kropp, hon var iklädd endast ett par korta gråa mjukisshorts och ett åtsittande bieberlila linne. Jag skakade på huvudet och väckte mig själv ur transen.

Jag var här för att trösta henne, inte för att dregla över henne 

"Vill du berätta vad det är som har hänt?" Frågade jag lugnt och flyttade en av hennes hårslingor bakom hennes öra. 

"Kolla här" hon böjde sig ner och tog upp sin samsung galaxy och visade en bild på sin mobil.

Jag kunde känna ilskan bubbla upp när jag såg bilden på Jack och någon tjej stå och hångla, jag ville bara slå ner honom, att vara otrogen är nog det värsta som finns, speciellt mot en sån omtänksam och glad tjej som Nikki. Jag visste inte vad jag skulle svara så jag vände mig mot henne och lyfte hennes haka så hon tittade på mig, hennes ögon var röda av alla tårar. Med min fria hand torkade jag bort några tårar som rann ner för hennes kind. Hon borrade in sitt ansikte i min axel och jag kramade henne länge innan jag blev trött i ryggen och la mig ner i sängen.

"Justin..." frågade hon med gråten i halsen.
 
"Vad är det, shawty?" svarade jag lugnt och strök henne över kinden.
 
"Kan du hålla om mig? Jag skulle verkligen behöva det just nu" frågade hon och snyftade till.
 
"Ja, visst kan jag det. Oroa dig inte, jag går ingensans" svarade jag och rullade över så jag låg åt sidan och öppnade min famn så hon kunde krypa in och lägga sig hos mig.
Vi låg nog så hela natten, vi hade ju kläder på oss, det var inget snusk. Hon behövde bara någon som kunde hålla om henne och säga att allt skulle bli bra.
 
 
 
 
 
 

One Time Chapter 21!

Han drog in mig i en kram och kysste mig på pannan. Jag tittade upp på honom och hans ögon visade fortfarande täcken på svartsjuka i ett försök att visa att jag bara var hans så tröck jag mina läppar mot hans och han började kyssa tillbaka. 
 
"Jag är inte arg bara lite svartsjuk över att min väldigt heta flickvän ska spendera lovet med två killar" sa han och log lite även om hans ögon var mörka och han blev lite stel. 
 
"Men dom är inte mina killar, du är" sa jag och när jag väl hade insett vad jag hade sagt så flög skrattet ur våra munnar.
 
"Det där var nog det mest töntigaste jag någonsin har hört dig säga!" skrattade Jack så att han fick hålla sig om magen.
 
"Håll käften och kyss mig idiot" skrattade jag fram och han var inte sen med att göra som jag bad honom. Hans läppar pressades mot mina, jag kände inte att vi hade flyttat på oss tills jag stod tryckt mot Jacks bil. Hans tunga tryckte mot min läpp och jag öppnade min mun lätt. Hans tunga virvlade runt i min mun men hur fantastiskt det än var så började min luft ta slut så jag puttade bort honom lite.
 
"Vi ses imorgon Jack" viskade jag och kysste honom en liten ret kyss innan jag gick iväg. 
Hans hungriga blickar följde mig ända tills jag hade satt mig i bilen.



Jacks Perspektiv:

Jag försökte glömma bort de seanste 20 minutrarna av mitt liv som hade bestått av fangirling över Justin Bieber som hade talat med min, jag repeterar MIN flickvän.
Jag hade känt avundsjukan stiga i kroppen och ilskan bubbla i min mage men försökt att lugnat mig för Nikkis skull, jag vill ju inte ställa till med en scen. 
Jag hade gått ut till min vita Porche som stod parkerad på skolans stora parkering, jag satte mig ner i förarsätet och lutade huvudet mot ratten. 

Gör inget du kommer ångra Jack, åk bara hem. 
Tänkte jag och vred om nyckeln, motorn startade med ett vrål och snart flög jag fram över vägen påväg mot mitt hus.
Jag ångrade mig i sista stund och gjorde en U-sväng innan jag bestämde mig för att åka till parken för att sätta mig och stirra ut över det blänkande vattnet. 
Jag parkerade bilen på grusparkeringen och klev ut, gruset knastrade under mina vita Converse skor. 
Jag gick ner för den lilla gräskullen som ledde ner tll dammen där jag slog mig ner på en parkbänk och tittade ut över den glittrande sjön. En ankfamilj simmade förbi och jag kunde känna hur ilskan lugnade sig.
Vinden tog tag i min krage och jag slöt min gråa munkjacka runt mig hårdare. 
Jag kunde känna hur tankarna virvlade runt i huvudet om vad Nikki skulle göra i Italien och om hon skulle festa mycket. Avundsjukan tog över mitt förstånd och jag skickade ett sms till Caspar.

Till Caspar: Hey bro. Det är fest hos Tiffany i helgen, vi ska gå va? 
Jag tryckte på send och det lilla smset flög iväg. Tiffany var den snyggaste tjejen i skolan eller enligt mig var hon tvåa efter Nikki men aja. Hon hade långt brunt lockigt hår som nådde ner över hennes stora bröst. Hon hade en smal och vältränad kropp, hon var faktiskt cheerleader så det var inte så konstigt, och hennes vita tänder gnistrade när hon log.
Några minuter senare fick jag ett svar.

Från Caspar: Hi bro. Såklart vi ska! Kommer bli awesome! 
jag läste smset men svarade inte utan stoppade ner mobilen i min shortsficka igen. 
Det här kommer bli en rolig helg, jag menar, varför ska Nikki få ha kul men inte jag?

Nikkis Perspektiv:

Jag väcktes av fågelkvittret utanför mitt fönster och ett tjutande alarm från mobilen. Jag satte mig upp men huvudet blixtrade till, jag la mig ner igen och burrade ner mig i kuddarna, huvudet gjorde så ont att det kändes som det skulle sprängas.

"Moorning, sweetie. Hur mår du?" frågade pappa som stod i dörröppningen, kaffekoppen som han höll rykte av det varma kaffet och en halväten fralla höll han i den andra handen, han tog en tugga och smulorna fastnade i hans orakade stubb. 
"Inte så bra, ska nog vara hemma idag" muttrade jag och tryckte kudden över huvudet för att ljuset var för starkt.
"Ojdå" sa han innan han ställde ner sin frukost på mitt träfärgade skrivbord innan han gick över tillandra sidan av mitt rum och drog ner den svarta rullgardinen som jag hade glömt att dra ner kvällen innan.
Mörkret spred sig i rummet och jag kunde känna hur musklerna i ögonen slappnade av.
"Tack pappa" sa jag lättsamt.
"Vill du ha lite värktabletter och varm choklad?" frågade han och satte sig på sängkanten men ställde sig snart upp igen när han insåg att hans nya svarta kostym skrynklade sig när han satte sig ner.
"Ja tack" svarade jag. "Men pappa..." fortsatte jag precis när han var påväg ut ur rummet.
"Ja, sweetie?" han höjde lite på sitt ögonbryn och de stora klarblåa ögonen lyste av entausiasm.
"Glöm inte att raka dig" fnissade jag lite.
"Nej då, försök att sova lite" sa han innan han log och jag hörde hur han gick ner för trappan för att ta sig till köket.
Strax därefter somnade jag. 

-

Mobilen lyste upp rummet och jag muttrade till innan jag kollade vem det var som ville nå mig. Det var Jack som hade skickat ett sms, jag kunde inte hjälpa leendet som spred sig i ansiktet när jag läste smset.
 
Jack: Hej babe jag saknar dig, skolan är tystare utan dig och kan jag komma förbi senare så kan vi se på en film och äta godis och bara mysa? xx <3
 
till Jack: Jag saknar dig också <3 visst det är bara att komma hit xx
 
Jag klickade ner Jacks och min konversation och tryckte upp Christophers.
 
Chris: Hej lil lady! hur är det? Bara två dagar kvar nu! Miss U.
 
Jag skrev inte att jag var sjuk då jag antog att det skulle försvinna till morgondagen utan svarade att jag saknade honom med och hur kul det skulle bli. Jag tog en värktablett och la den på tungan innan jag sköljde ner den med ett glas vatten. Strax därefter slöt jag ögonen och somnade om. 
Jag vaknadade till av att min utsvultna mage skrek av hunder, långsamt satte jag mig upp och kastade benen över sängkanten med ett stön innan jag drog på mig ett par mjukisbyxor och en tshirt som låg slängda på trägolvet.

"Hej, look who's up" Martin stod i köket och höll i vår hund Bella, han log.
Jag hoppade till av förvåning när jag hörde hans röst men insåg att klockan redan var halv fem på eftermiddagen och att Martin redan hade kommit hem från skolan.

"Mmh.. finns det något att äta?" muttrade jag och öppnade kylskåpet. Ljuset från lampan inne i kylskåpet var utmattande för mina trötta ögon.
Besviken av att inte hitta något gott drog jag igen kylskåps dörren med en smäll.
"Jag kan dra iväg i min nya bil och köpa något till dig om du vill" sa Martin som nu hängde med ena armen över köksbänken. "Ja, sålänge du betalar" tillade hanoch log retsamt.
"Vad gullig du är! Jag vill ha en cheeseburgare och en mellan cola" svarade jag innan jag gick ner till vardagsrummet för att sätta mig i skinnsofan soffan och kolla på något tvprogram, jag drog upp den varma fiulten över mina ben och bara slappnade av.
 
Tjugo minuter senare kom Martin tillbaka med en hamburgare från himlen.
Jag hoppade upp från soffan och slängde mig runt hans hals.

"Tack du är en ängel!" sa jag och pussade honom på kinden då jag visste att han hatade det. 
 
"Nikki fy!" skrattade Martin fram, vi kastade oss framför tvn och startade bilar två.
Vi myste ner oss i den stora soffan och åt våran mat. Det kändes bra att få lite ensam tid med Martin då vi inte har kunnat träffa varandra så mycket. Jo vi bor ju i samma hus och så men vi har inte haft tid att bara sitta och se på en film tillsammans på ett tag och det kändes bra att få spendera lite tid med min bror.
 
"Så vad ska du göra i Italien?" frågade Martin med blicken fäst på tvn.
 
"Jo jag måste gå på Justins konsert men sen ska jag väl mest uppleva Italien med Chris" 
 
"Okej asså Nikki jag kan fortfarande inte fatta att DU känner Lil Twist och Justin Bieber!" sa han och flinade. "Vad hände med min syster som bara gick till fester och hängde med killarna i Orlando?" 
 
"Oj tack bara hängde på fester, vilken bra bild du målar upp för mig. Men jag vet inte ärligt talat så ser jag dom bara som vanliga killar" 
 
"Okej okej men du Nikki asåå...förlåt att jag frågar men är det nått mellan dig och Chris för du flyger enda till Italien för att träffa honmo och-"
 
"Martin det är inget mellan mig och Chris jag har ju Jack! Varför tror alla det?" sa jag nu lite surare än vad jag menade. Martin tittade på mig och ångrade vad han hade sagt.
 
"Förlåt Nikki jag emh...glöm att jag sa det men du borde inte du sova du har ju trots allt varit hemma idag" sa han och flinet var tillbaka på hans läppar igen.
 
"Mm visst visst godnatt då Martin" sa jag och reste på mig. Uggh imorgon skulle bli en hetsig dag med allt packande...
 
 
-Nästa dag-
 

Jag tittade på högen utav kläder som låg på min säng. Två klänningar låg på stolen och en låg slängd på golvet. Min stora lila reseväska stod öppen på golvet. Frustrerat kastade jag i ett par shorts och ett litet linne, jag vet absolut inte vad jag ska ha med mig!
En halvtimme senare låg det mesta utav mina sommar kläder i väskan och pustade nöjt ut. Äntligen var jag klar klockan var inte ens fem på kvällen, okej tio i fem så nästan fem men iallafall. Jag la mig uttmattat på sängen och tittade igenom min facebook lite. Inte så mycket nytt hade hänt och jag bestämde mig för att ringa Jack. Efter tre signaler svarade han.
 
"Hej babe" Jacks röst hördes genom den lilla högtalaren och jag fnissade till, tänk om det hade varit min mamma som hade ringt och han hade svarat sådär?
 
"Hej, det är  min sista dag innan jag åker vill du komma över?"
 
"Kommer om tio" fick jag till svar och jag rusade ner till köket och började poppa popcorn, jag hade nu planerat att vi skulle ha skräckfilms maraton.
Några minuter senare var allt uppställt på bordet och ytterdörren öppnades. Jack ploppade upp i vardagsrummet och jag kysste honom lätt.
 
"VI ska ha skräck maraton i natt och så sover jag på planet" sa jag och vickade på ögonbrynen. Vi startade The grudge, jag kröp upp till Jack och la mit huvud på hans bröstkorg. Hela natten matade vi varandra med popcorn igenom alla filmerna enda tills klockan var runt sju på morgonen. Det var då två timmar kvar tills flyget skulle åka så vi bestämde oss för att åka. Jag duschade lite snabbt och la sedan på en enkel sminkning. Jacks bil rusade iväg på vägen och när vi var frame föll min glada min då jag såg bara en sak.
 
paparazzis...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One Time Chapter 20!

"Oherregud!!!!!" Tjejen som heter Alice som satt bredvid Nikki såg ut som hon skulle bajsa på sig, hon tjöt nästan när hon såg Justin på skärmen.

Jag kände att det var dags att lägga på, vi sa alla hej då. 
Jag stängde av den svarta laptopen och reste på mig, Justin vandrade av till sitt sovrum men gick nästan in i väggen då han smsade samtidigt.
Jag skrattade så mycket att jag fick kramp i magen och dödsblicken från Justin gjorde det hela bara ännu roligare.




 
Nikkis Perspektiv: 

Nu var det två dagar kvar tills det var lov och tre dagar kvar tills jag skulle åka och träffa Chris och Justin.
Jag satt vid mitt sminkbord och fixade det sista på min eyeliner samtidigt som jag försökte tänka ut ett bra sätt att säga till Jack att jag skulle spendera tre nätter med Justin Bieber och Lil Twist. 

Ett knackande lät från min sovrumsdörr och mamma kom in och satte sig på sängen. Hennes blonda axellånga hår var uppsatt i en hög bulle och hon hade på sig ett par ljusblåa jeans och en vit tshirt med något tryck på.

"Hej älskling, jo jag tänkte bara... Du kommer väl vara försiktig i Italien?" frågade hon och hennes typiska 'jag är så orolig för dig my precious' mamma blick spred ut sig över ansiktet.
 
"Ja mamma, ta det lugnt" suckade jag innan jag ställde mig upp och kramade om henne. En doft av vanilj kunde jag känna när jag lutade mitt huvud mot hennes axel.

"Jag ska åka iväg på en konferrans så vi ses inte förrens nästa vecka, men du vet att jag älskar dig" sa hon och kysste mig på huvudet.
Jag svarade ett enkelt ja och detsamma innan jag såg på klockan att jag var försenad till skolan. Jag sprang ner och hoppade snabbt in i bilen. Min hand vred om nyckeln och jag for iväg. 
 
 
"Nicole, sen igen ser jag" sa världens mest iriterrande lärare. Jag svarade inte utan satte mig bara ner brevid Jack.  Klassen fortsatte och när vi fick jobba fritt bestämde jag mig att jag skulle berätta för Jack.
 
"Jack...jo på lovet så kommer inte jag vara hemma..."  Jack tittade upp med en förvirrad blick.
 
"Nehe var ska du vara då?" sa han och la på ett litet leende.
 
"I Italien." jag log glatt och la min hand på hans så han inte skulle tro att något fuffelns var på gång.
 
"Men Nikki, vad kul när åker du?" 
 
"På söndag, emh det är för att träffa Chris och Justin snälla bli inte arg" la jag på då hans blick blev tom och kall. En tjej vände sig om och skrek ut över hela klassrummet.
 
"Ska du träffa Justin Bieber på lovet?!" nu stirrade alla på mig och alla tjejerna flockades runt mig. Jack bara satt där tyst och arg. Frågorna svirvlade över mig och jag svarade dom så gott jag kunde. 
 
"Du kan inte du fråga Chris om Justins nummer om du inte redan har det så kan vi få det" frågade en tjej som jag aldrig har tyckt om. Hela hon skriker fake och jag skulle aldrig ge henne Justins nummer.
 
"Emh nej jag har det inte men jag tror ändå inte att jag får ge det till vem som helst." sa jag och försökte jobba igen men den iriterrande tjejen fortsatte att prata.
 
"Men jag är ju inte vem som helst, jag är Justins största beileber!" sa hon frustrerat.
 
"Och jag är hans vän och som hans vän tror jag inte att han skulle uppskatta om jag gav ut hans nummer till dig" sa jag med ett påklistrat leende och hennes bitchiga min försvann lite och hon plus alla andra tjejer skulle precis gå när min mobil ringde. 
 
Incoming Call Christopher Moore 
 

'När som helst utom nu Chris' tänkte jag då alla tjejernas ögon var vida som tefat.
Jag letade febrilt efter våran lärare men han hade gått iväg för att kopiera några extra uppgifter. Jag suckade innan jag vände mig mot fönstret för att försöka dölja hans namn på skärmen, men det var försent.
 
"Men svara då Nicole!" sa tjejen.
 
'Gud vad jag var trött på henne!'
Jag tittade på Jack och han skrev i sin blåa lilla skrivbok men han tog nästan sönder blyertspennan som han höll i handen vilket fick mig att förstå att han var ganska arg över hela den här situatuionen.
Jag muttrade ett ja innan jag klickade på den gröna luren som hoppade på min skärm.
 
"Hej Chris, är det något jätte viktigt?" frågade jag och alla tjejerna himlade med ögonen. Jag vände mig återigen med huvudet ut mot rutan för att försöka dämpa ljudet lite, men det var ju förgäves för alla var knäpptysta i klassrummet.
 
"Emh hej Nikki! det är inte Chris det är Justin, stör jag?" frågade han och jag kunde höra hur han flinade sitt typiska Justin leénde.
 
"Oj, hej men vad är det? Och vart är Chris?" frågade jag och pillade på suddigummet som låg i min hand.
Alla tjejerna såg förvirrade ut, och det var jag också.
 
"Han kom precis hit och han är i duschen just nu...Meeeeen Nikki vill du gå på min konsert när du är här? För jag ska typ ha en fest för Chris direkt efter och då måste han vara där , fast han vet inte om du vill så jag tänkte att jag kunde ringa till dig och försöka övertyga dig" han sa allt i ett andetag och jag skrattade lite. "Förresten, han vet inte om att det är födelsedagsfest, det är en överraskning så du får vara tyst om det" fortsatte han och skrattade lite.
 
"Men gud vad gulligt!  Men jag vet inte tusen med beliebers som brottas om att få se dig...måste jag gå på din konsert?" gnällde jag innan min mobil rycktes från mitt öra och jag såg hur den bitchiga tjen höll den i ett järngrepp vid hennes egna öra.
 
"Justin? HEJ! Jag heter Laura och jag är ditt största fan! Jag älskar dig och kan jag inte få följa med Nicole till Italien?!" skrek hon in i luren innan jag slet åt mig den igen och blängde på henne.
 
"Förlåt Justin! Det där... var en tjej i min klass" sa jag ursäktande och började gå iväg lite men såklart skulle alla tjejer följa med mig och till och med några nyfikna killar stirrade på mig.
 
"Emh det är okej, vänta har du lektion nu?" frågade han och lät lite skuldmedveten för att han hade ringt mig när jag var i skolan.
 
"Ja, Justin jag har lektion, du vet det är ju inte alla som har turen att bli världskänd när man är tonåring" sa jag på skoj och han skrattade lite.
 
"Okej okej men jag ringer dig sen för du ska komma på min konsert!" sa han med en divig röst innan han började skratta igen.
 
"Mm, visst visst jag kommer på din dumma konsert!" sa jag och skrattade jag också och klottrade lite på pappret som jag hade framför mig.
 
"TACK Nikki jag älskar dig min underbart skumma och konstiga vän!" sa Justin med en retsam ton och eftersom det var knäpptyst i klassrummet så hörde tjejgänget såklart det och "gashade" över att Justin hade sagt att han älskade mig och att jag var hans vän.
 
"Mm visst visst jag älskar dig också men du är mer konstig än mig vet du det Mr.Bieber? Men hej då för jag har lektion nu!" sa jag och avslutade samtalet innan han ens hann säga hej då.
 
Jag puttade mig förbi tjejerna och satte mig hos Jack igen, han tittade inte upp och jag visste redan nu att vi skulle ha ett bråk senare. 
 
-
 
 
"Jack vänta!" skrek jag och joggade bort till hans bil. Han höll precis på att kasta in lite fotbolls grejer i bilen. Han vände sig om och jag stannade in när jag stod en meter ifrån honom.
 
"Jack snälla va inte arg!" viskade jag.
 
Han drog in mig i en kram och kysste mig på pannan. Jag tittade upp på honom och hans ögon visade fortfarande täcken på svartsjuka i ett försök att visa att jag bara var hans så tröck jag mina läppar mot hans och han började kyssa tillbaka. 
 
"Jag är inte arg bara lite svartsjuk över att min väldigt heta flickvän ska spendera lovet med två killar" sa han och log lite även om hans ögon var mörka och han blev lite stel. 
 
"Men dom är inte mina killar, du är" sa jag och när jag väl hade insett vad jag hade sagt så flög skrattet ur våra munnar.
 
"Det där var nog det mest töntigaste jag någonsin har hört dig säga!" skrattade Jack så att han fick hålla sig om magen.
 
"Håll käften och kyss mig idiot" skrattade jag fram och han var inte sen med att göra som jag bad honom. Hans läppar pressades mot mina, jag kände inte att vi hade flyttat på oss tills jag stod tryckt mot Jacks bil. Hans tunga tryckte mot min läpp och jag öppnade min mun lätt. Hans tunga virvlade runt i min mun men hur fantastiskt det än var så började min luft ta slut så jag puttade bort honom lite.
 
"Vi ses imorgon Jack" viskade jag och kysste honom en liten ret kyss innan jag gick iväg.
Hans hungriga blickar följde mig ända tills jag hade satt mig i bilen.
 
 
 
 

One Time Chapter 19!

Efter den tråkiga fototagningen åkte vi till röda mattan för att bli fotade där, jag tog med mig mamma och vi stod där ett tag och blev träffade av blixtrarna som sköts emot oss innan det var dags att uppträda.
"Hey Justin, Du var grym där ute. Hänger du med och ser på Lejonkungen i 3D?" en smal victoria secret model med långt lockigt hår vid namn Barbara Palvin pratade med mig.
"Det var inte jag som gjorde jobbet, det var ni flickor som gjorde" jag blinkade med ögat och några modeller börjadefnissa.
"Så.. vad säger du?" frågade hon igen innan jag nickade och vi gick ut mot limousinen.



Nikkis Perspektiv:

Det var nästan tre veckor sen jag hade träffat Selena, Justin och Chris. Papparazzisarna hade äntligen slutat följa efter mig runt alla hörn och kanter och slutat ställa knäppa frågor om jag och Chris dejtade. Jag gick över skolgården med snabba steg och matteboken under armen och Alice på min högra sida.
"Kolla inte till vänster nu men jag tror att nån stalkar dig" fnissade Alice och självklart vände jag på huvudet och en suck slapp ut ur min mun.
Bakom mig gick ett gäng tjejer och viskade. Så hade det varit enda sen Justin och dom hade åkt hem, folk hade hängt efter mig och ställt frågor och velat ta på mina händer för att jag hade rört dom eller något sånt mesigt.
"Asså, de är ju bara människor som vi" sa jag innan vi klev in i skolkorridoren, några tjejer som stod vid skåpet slutade genast prata när vi gick förbi och jag kände de avundsjuka blickarna bränna i min nacke.

"Bry dig inte om det,  det går nog över snart" sa Alice samtidigt sosm hon plockade upp sin silverfärgade lilla nyckel och låste upp skåpet. Hon tittade på mig.
"Mår du bra?" frågade hon och kramade mig. Jag kramade tillbaks innan jag svarade.
" Ja, bara att det har gått 3 veckor och det har varit likadant varje dag." svarade jag och suckade. Jag slängde in den halvtrasiga matteboken och plockade fram Biologiboken och en penna innan jag stängde skåpet och väntade på att Alice skulle fixa klart sitt rosa läppstift och hänga med mig till lektionen.
"Hej, det är du som är Nicole va?" En kort mörkhårig tjej kom fram till mig med kemiböckerna tryckta mot hennes bröst, hennes fingrar fipplade med bokens kant.
"Ja.... vem är du?" frågade jag och log ett vänligt leende.
"Jo jag menar inte att störa, men jag är världens största belieber och jag undrar om du har Justins nummer?" frågade hon och hoppet i hennes gröna rådjursögon lyste starkt. 
Jag rullade på ögonen, det var minst tre personer per dag som ville att jag skulle berätta något till Justin från dom eller att de ville ha hans nummer.
"Jag är ledsen, men jag har tyvärr inte det." svarade jag ärligt och ryckte lite på axlarna.
"Jag förstår... men om jag ger dig 100 dollar... Har du numret då?" hon blinkade och log lite lömskt, hennes pupiller hade blivit större. 
"Jag är ärlig, jag har det verkligen inte" Jag flyttade en hårslinga bakom örat och såg besvikelsen i hennes ögon.
"åh.. okej" snyftade hon lite innan hon vände på klacken och fortsatte bort längs den nymålade gula korridoren.

Jacks Perspektiv:

"Jack, bra spelat idag!" Caspar gav mig en high five innan han drog av sig sin svettiga fotbollströja. 
 
"Du med"svarade jag och log innan jag fortsatte in till duscharna.
En kall stråle strömmade mot min svettiga rygg, jag tog upp tvålen och smörjde in mig inna jag sköljde av det och fortsatte till mitt skåp där jag hade mina rena kläder.
 
"Det var tur en snygg tackling du gjorde, Smith" sa Paul, jag hade inte känt honom så länge men han verkade okej.
 
"Men ursäkta men jag måste fråga...hur orkar du med Nicole? Allt om henne och Lil Twist? Min flickvän pratar om det hela tiden och om jag skulle ha varit du skulle jag nog inte orka med det" fortsatte han och skojade men jag tyckte inte att det var roligt. Jag var redan svartsjuk jag behövde inte höra från en kille i min fotboll att min flickvän och Christopher kanske har något på g enligt alla andra i hela världen.
 
"Jag orkar med Nikki för hon är MIN flickvän och alla ryckten om henne och Chris är inte sanna så varför skulle jag bry mig?" 
 
"Jo jag säger bara att man vet ju hur Lil Twist är, röker på, ligger runt och får vad han vill ha. Jag säger bara om han vill ha Nicole så kommer han-"
 
"Okej! Vi fattar Paul men som Jack sa hon är för det första hans flickvän inte din så du ska inte lägga dig i och för det andra hon är hans flickvän inte Christophers och dom är bara vänner!" sa Caspar argt och jag tittade på honom i en blick som sa tack.
 
"Förlåt förlåt jag menade inte snoka undrade bara hur du orkade...emh vi ses imorgon då" sa han lite tafatt innan han rusade iväg.
 
Jag fixade det sista vilket var mitt hår innan jag gick ut. Den friska luften träffade mig och jag drog en hand genom mitt bruna hår. Min första tanke var att hitta Nikki men sen kom jag på att hon redan hade slutat för dagen och var antagligen med Alice eller Lola
 
 
Christophers perspektiv:
 
 

Jag satt framför den vita datorn och väntade på att Nikki skulle ringa på skype. Fem minuter senare lyste hennes profilbil upp på min dator och jag tröck på den gröna telefonen. 
 
"Chris, hör du mig? Alice jag tror inte att han hör mig" gnällde Nikki in i datorn.
Hon hade video på så jag kunde se att hon satt ute på en altan med en cola i handen och tittade bort mot en tjej i hennes ålder vilket jag antog var Alice. Jag hade aldrig sett henne men hört mycket om henne.
 
"Nikki, jag hör dig vänd dig om så hatt jag kan se dig" sa jag och skrattade. Hon tittade på datorn och fnissade lite.
 
"Oj jag såg inte att jag hade video på men HEJ CHRIS!" skrek hon genom datorn.
 
"Hej jag har saknat dig little lady" Sa jag och skrattade igen. Ett "awwww" hördes från Nikkis sida utav datorn och Alice tittade på Nikki med ett flin på läpparna.
 
"Jag har saknat dig även om jag inte kan komma ifrån dig någonsin då alla på min skola ska komma och fråga saker om dig och Justin hela tiden" sa hon och drack lite ur hennes cola. Jag kände skulden i moin mage då hon inte kunde få en lugn stund på grund av att hon var vän med mig. Men det ska skulle berätta nu kanske skulle göra allt bättre.
 
"Men du..." började jag och hon tittade på mig uppmuntrande. "Du har ju lov om typ fyra dagar och då är jag och Justin i Italien...Och jag undrar om du vill flyga hit och träffa oss, mig?" frågade jag och tittade hoppfullt på henne och log när hennes ansikte sprack upp i ett leende.
 
"Åh vad kul det är klart jag vill" hennes leende försvann lite och sorg for över henne. "Men jag vet inte om jag har råd eller asså mamma och pappa köpte precis en bil till Martin-"
 
"Nicole Stark tror du att jag hade tänkt låta dig betala? Jag betalar jag har typ redan tittat ut ett flyg som går på söndag så om du får så bokar jag nu" hon tvekade ett tag innan hon tog upp mobilen och gick iväg. Jag kunde höra Nikki prata med sin mamma eller pappa. 
 
Jag pratade lite med Alice, hon var cool bara lite starstruck men annars var hon helt okej. Nikki kom tillbaka och såg ledsen ut, mitt egna leende försvann på direkten då hennes föräldrar antagligen hade sagt nej.
 
"Chris....Jag fick åka!" sa hon och skrattade över hur förvånad jag såg ut.
 
"Du är en liten....Jag trodde att du inte fick åka och sen...Jag smsar tid osv men jag måste gå nu" Justin kom in genom dörren och han flinade när han såg vem jag pratade med. Fort gick han över och satte sig brevid mig tröjlös må jag också nämna.
 
"Herre gud är det där Justin Bieber..." stammande Alice fram. 
 
"Ja Alice men shit han är bara en vanlig kille keep it together!" skojjade Nikki men Alice satt stel som en pinne och stirrade på Justin, han log lite och tittade på mig.
 
"Hej Alice, vilket fint namn" sa Justin och vinkade till henne genom skärmen.
 
"Du vet vad jag heter" mumlade hon, men jag och Justin kunde ändå höra henne klart och tydligt.
 
"Ja det är ju klart att han vet då jag precis sa det" sa Nikki och gjorde en liten face palm. Jag och Justin skrattade lite.
 
"Jo jag hörde att du skulle komma hit och uppleva min och Christophers sexyness" sa Justin och skrattade nöjt.

"Oherregud!!!!!" Tjejen som heter Alice som satt bredvid Nikki såg ut som hon skulle bajsa på sig, hon tjöt nästan när hon såg Justin på skärmen.

Jag kände att det var dags att lägga på, vi sa alla hej då.
Jag stängde av den svarta laptopen och reste på mig, Justin vandrade av till sitt sovrum men gick nästan in i väggen då han smsade samtidigt.
Jag skrattade så mycket att jag fick kramp i magen och dödsblicken från Justin gjorde det hela bara ännu roligare.
 
 
Hej! förlåt för det lilla mellankapitlet eller hur man ska säga! Men vi ska försöka att antingen uppdatera nu under dagen eller ikväll så .... STAY TUNED!!! 
 
 
xoxo fia & cornelia
 
 
 
 

One Time Chapter 18!

 
"Vad är klockan?" Nikki kom ut ur badrummet meden handduk inlindad runt huvudet som en turban, hon hade på sig min skjorta och den var ganska skrynklig men hon var söt ändå. 
"Nio, det börjar en film nu. Ska vi kolla?" jag bytte kanal till sexan där de visade Iron Man. Hon nickade innan hon gick upp till köket och hämtade lite vatten med is i.
"Come here" bad jag och flyttade mig lite.
"Kommer, babe" hon ställde ner vattenglaset på soffbordet innan hon myste ner sig bredvid mig med huvudet på min bröstkorg.

När filmen var slut så stängde jag av TVn och pillade bort en hårslinga som låg i Nikkis ansikte och förde den bakom hennes öra. Hon andades tungt och jag förstod att hon sov. 
Jag reste mig försiktigt upp och plockade upp henne innan jag bara henne till mitt rum.
Rummet var svalt och mörkt, jag lyckades komma emot lysknappen så jag kunde se nånting, jag la henne på höger sida och bäddade ner henne innan jag tog av mig tshirten som jag hade på mig och kröp ner bredvid henne. Hon vände sig om bort från mig, jag la mig så vi låg sked innan jag la armen om henne.

Bara några minuter senare somnade jag djupt.




Selenas Perspektiv:


Mobilen buzzade till och jag såg att det var ett meddelande från Josh Hutchersson.

Från Josh: Hey, vill du träffas och typ fika? 
Jag tänkte till lite, med tanke på hur många papparazzis som skulle kunna få fel uppfattning om Josh och min relation tänkte jag svara nej men insåg snabbt att papparazzisarna inte får styra mitt liv.

Selena: Visst, ska vi träffas vid tre på Starbucks? 

Josh: Sure! see u soon
:)


Jag slog en snabb blick på mobilklockan och såg att den bara var elva på förmiddagen, jag skulle lätt kunna hinna med att gå till gymmet och till det nyöppnade spat men jag orkade inte. Istället låg jag kar i min mjuka dubbelsäng med duntäcktet uppdraget till hakan, de stora kuddarna gjorde att det kändes som att jag låg på moln. 
När jag låg där buzzade min iPhone till igen, jag muttrade till och drog upp armarna för att se vem det var ifrån och vem som hade mage till att förstöra min lediga dag.

Från Justin: Hey babe, whats up? Miss u so bad. 

Selena:
 Relaxing. Vad gör du? saknar dig med. 


Svarade jag enkelt innan jag tryckte på send knappen och smset flög iväg, visst jag saknade ju honom men det kändes som att han dolde något för mig. Och med tanke på vad alla skvallertidningar har sagt så har han ju tydligen flörtat med några tjejer borta i Grekland.
Jag fnyste till och la undan mobilen när skvallernotisen TMZ ploppade upp. 
40 minuter senre kände jag att det var dags att kliva upp, jag slängde mina nakna ben över sängkanten och tvingade mig själv att resa mig upp. 
Den stora tvåmetersspegeln visade mitt utseende, håret var halvlockigt, ansiktet var osminkat och den smala kroppen var iklädd bara ett par korta röda mjukisshorts och en svart BH skylde mina bröst.

Mitt stora hus var helt tomt, mamma hade redan åkt iväg för att fixa lite ärenden och hushållerskorna var ute med hundarna såhär dags. Jag gick över till kylskåpet och plockade fram apelsin juicen och ett stort glas ur köksskåpet. Jag hällde upp apelsinjuicen och drack med stora klunkar som forsade ner i min hals. 
Jag släppte ut en suck och ställde det uttömda glaset på diskbänken innan jag gick till badrummet för att ta en välbehövlig dush.

Justins Perspektiv:
 

Selena verkade inte arg på mig så jag antog att hon inte hade fått ögonen på vad skvallertidningarna skrev. 
Även om det inte var sant, såklart. Jag skulle aldrig vara otrogen.
Jag satte ner hanteln på golvet innan jag gick till magmaskinen, gash, det här var verkligen mitt favoritgym. Jag gick fram till den stora spegeln som hängde längs kortsidan på väggen och tog upp miin Iphone. 
Hoppas att sexpacket kommer fram ordentligt nu 
Tänkte jag för mig själv men slutade spänna magen när smärtan i musklerna blev allt för stor. Bilden blev ganska bra och jag bestämde mig för att väcka mina beliebers med en liten bild.
"Workin' out" Skrev jag under bilden innan jag postade den. Mobilen blev överspammad med likes och kommentarer och jag log nöjt innan jag stoppade ner den i fickan och gick vidare till nästa maskin. 

-

En timme senare hade jag precis gått ut ur duschen när jag tog upp telefonen och dumt nog gick jag in på TMZ. En bild på Josh och Selena när de satt och åt visades på första sidan och en lydande rubrik skrev:

What is this? Har superstjärnan Selena Gomez(20) dumpat tonårsidolen Justin Bieber(19) för The Hunger Games stjärnan Josh Hutchersson(20)?

Magen vände sig utochin och jag kände mig irriterad, visst hon får va med killkompisar och så men jag kände mig inte bekväm med att hon var med andra killar när jag var flera mil bort, jag var inte ens på samma kontinent som dom. 
För att lugna mig lite stängde jag ner sidan och gick in på sms.

Till Chris: Hey bro, hur är det? När har du ledigt? 

Inom några minuter fick jag svar.

Från Chris: Wazzup brotha? Doin' fine, durå? Nästa vecka, torsdag till söndag. Ses då? 
 
Justin: Just had a great workout. Visst, C U soon!


Skrev jag innan jag låste skärmen och bytte om till ett vitt linne och ett par byxor innan jag begav mig till arenan där jag skulle genrepa inför showen ikväll. 

"Hey Justin! You're late!" Min rödhåriga dansare Tracy kom fram till mig och slog mig löst på armen.
"Eller det kanske är för att en superstjärna kommer alltid artigt försent" fortsatte hon och skrattade.
"Haha, förlåt Trace, alla papparazzis är galna och jag skrev lite autografer innan jag gick in" Förklarade jag innan jag ropade till mig hela crewet för att göra genrepet.

Efter genrepet när jag stod och snackade med några dansare och drack lite vatten kom Scooter fram till mig.
"Justin, du ska uppträda på Victoria Secret i morgon, remember?" 
"Yep, I remember" log jag och torkade mig i pannan med den lilla handduken som hängde på min axel. 
Några timmar senare var showen slut och jag älskade verkligen mitt jobb.

Jag kröp ner under täcket i sängen  på min turnébuss och somnade inom några minuter. 

                                                          Nästa Dag.

"Get up, sleepy head" Scooter stod över min säng och ruskade min trötta kropp. 
"Ja, jag ska. Bara fem minuter till...." fräste jag irriterat och vände på mig.
"Nope. Nu" sa han innan han ryckte av mig täcket. 
Mitt skinn blev till gåshud och jag ställde mig upp.
"Fine, I'm up. Whats the problem?" frågade jag lite halvirriterat samtidigt som jag drog på mig min röda onepiece.
"Vi ska till NY, du måste värma upp lite och du ska på en photoshoot snart, ät lite frukost vi är snart framme" sa han lugnt innan han gjorde en gest med handen som betydde att jag skulle fortsätta ut mot köket.
"God morgon, hunny" Mamma lyfte blicken från tidningen och tog en slurk ur sitt rykande kaffe.
"Morning" Jag satte mig ner mittemot henne i den röda skinande soffan och tog en tugga av havregrynsgröten.
När vi väl var framme i New York så åkte vid direkt till photoshooten som skulle hållas i nån stor jätte lik byggnad och var för Adidas Neo som jag gjorde reklam för.
Efter den tråkiga fototagningen åkte vi till röda mattan för att bli fotade där, jag tog med mig mamma och vi stod där ett tag och blev träffade av blixtrarna som sköts emot oss innan det var dags att uppträda.
"Hey Justin, Du var grym där ute. Hänger du med och ser på Lejonkungen i 3D?" en smal victoria secret model med långt lockigt hår vid namn Barbara Palvin pratade med mig.
"Det var inte jag som gjorde jobbet, det var ni flickor som gjorde" jag blinkade med ögat och några modeller börjadefnissa.
"Så.. vad säger du?" frågade hon igen innan jag nickade och vi gick ut mot limousinen.
 



One Time Chapter 17!

Jag blev förvånad när hon inte besvarade den utan hon backade.
"Umh...hej?" Jag ställde mig med armarna i kors och fattade ingenting. Varför var hon iriterrad?
"Justin! Vi har ju sagt att man inte ska störa när den andra jobbar, asså åh..." fräste hon lågt så att inte producenten och de andra skådespelarna skulle höra.
Förvirringen spred sig i mitt ansikte och det såg hon.
"Okej, det gör inget. Men du, det är min scen nu. Vi ses ikväll?" Hon suckade och kysste mig snabbt på munnen innan hon försvann iväg till några andra skådespelare och pratade med dom.
"okej" svarade jag men hon hörde inte. Jag vandrade iväg till bilen igen och med min tur så skulle det såklart börja dugga.
Himlen blev gråare och så fort jag satte mig i bilen vräkte regnet ner.

 
Jacks Perspektiv:
 
Jag vaknade av solens strålar som träffade mitt ansikte. Jag öppnade långsamt ögonen och möttes av ett hav utav hår. Nikkis avslappnade kropp låg tryckt mot min och hon andades tungt i sömnen. 
Jag log åt hur vacker hon var när hon sov och att hon låg här i min säng med mig, jag kysste henne på pannan innan jag drog några hårslingor från Nikkis blonda hår som hade hamnat under min näsa och kittlade mig lätt, jag fnissade till innan jag lyfte upp hennes haka så hennes ansikte tittade upp mot mig. 
Hon grymtade till lite men reagerade direkt när jag kysste henne, hon fnissade.
"Godmorgon, baby" Jag log och lutade min panna mot hennes.
"Godmorgon" Svarade hon innan hon kysste mig mjukt på läpparna och vände sig om för att sträcka ut sig över min säng, hennes rygg knakade till och hon andades ut luften som hon hade dragit in i lungorna.
"Frukost?" jag höjde på ögonbrynet innan jag satte mig upp. 
Hon reste på sig men jag la mjukt min stora hand på hennes hand och tittade in i hennes kristallklara blåa ögon. 
"Jag hämtar, du kan stanna här älskling" Jag satte två av mina fingrar under hennes haka och kysste henne mjukt på underläppen innan jag vandrade ut till köket. 
 
 
"Hej, hunny" Mamma gick ner med klickande steg mot trägolvet, hon hade precis gått ner för trätrappan som leder till övervåningen.
"Hej, skulle inte du,pappa och Jenny åka tidigt till Jennys gymnastiktävling?" Jag kliade mig i huvudet  innan jag öppnade kylskåpet och plockade fram ett paket jordgubbar som stod bakom mjölkpaketet. 
"Jo, men den blev flyttad så den börjar lite senare, de sitter i bilen. Jag skulle bara hämta min mobil som jag glömde på sminkbordet." svarade hon innan hon tittade på mig.
"Ta på dig en tröja sen, det är lite kyligt ute" Hon slog en menande blick mot min mage, jag stod endast i ett par röda Calvin Klein kalsonger och rotade i kylskåpet.
"Och hälsa Nikki från mig, en sån söt tjej ska du inte släppa i första taget" fortsatte hon och blinkade åt mig, jag svarade ett enkelt jaja innan hon gick ut från ytterdörren.
Jag hörde hur bilen startades och körde iväg ner längs gatan ut mot motorvägen för att komma till Chicago. 

Jag doppade jordgubbarna i chokladfontänen som stod  i vardagsrummet och la på en tallrik. Ur köksskåpet som var av  glas plockade jag fram två champagne glas som jag hällde upp lite champagne i.

"Älskling..." började jag och bet mig sexigt i läppen. Hon skrattade lite och slog med handflatan bredvid henne i sängen som betydde att jag skulle komma och lägga mig där.
Jag ställde ner brickan på sängen innan jag satte mig ner, hon reste sig upp och tittade förvånat på mig.
"Har du gjort det här?" frågade hon. 
"Ja, like it?" jag plockade upp en medelstor jordgubbe som var doppad i ljummen choklad innan jag förde den mot hennes ansikte, hon öppnade sin lilla mun och tog en tugga. 
Vi satt så och matade varandra ett tag, regnet smattrade mot rutan och jag tittade ut mot himlen. 
Usch, vilket tråkväder. Men... mysväder.


Jag log och ställde ner brickan med resterna på golvet innan jag lutade mig över henne för att omfamnas med långa naglar som drog skönt på min rygg. Mina läppar sökte sig mot hennes och hon accepterade den passionerade kyssen, jag stack ut tungan och slickade hennes underläpp som ett tillträde för att få komma in, hon öppnade munnen och den varma andedräkten kom ut. 
Våra tungor brottades i en härlig kyss och jag njöt varje sekund av det.
Hon avslutade kyssen och började klä på sig mjukiskläder innan hon sa att hon skulle ta en dusch för att hon kände sig ful.
"Ingen chans att du är ful,baby. Du är fin i allt och kommer alltid vara den finaste som finns i mina ögon" sa jag ärligt och drog på mig ett linne.
Hon log lite generat innan hon hoppade upp och lindade sina ben runt mina höfter, jag bar ut henne till vardagsrummet och la ner henne i skinnsoffan. Jag kysste henne och hon myste ner sig under den vita filten som innan hade legat vid hennes fötter. 
"Ska vi se på film?" frågade jag och satte mig vid DVD hyllan.
"Nej.. kan vi inte gå på en promenad?
"Men babe, kolla ut" sa jag och pekade ut mot glasdörren som ledde till baksidan av trädgården. 
Himlen var grå och regnet droppade lite från de regntuga molnen.
"Jag vet" hon lyste upp i ett leende innan hon började gå mot hallen, hon tog på sig sina skor och sin jacka innan hon satte sig i trappan och väntade på mig.
Jag suckade men gick och tog på mig ett par jenas, därefter tog jag på mig mina skor, en jacka och plockade ut ett paraply från kroken, jag fällde upp det och vi gick ut.
Jag drog in den blöta asfaltslukten och log, det luktade så gott.
Jag lyfte ut min arm och Nikki tog genast den platsen, jag la armen runt hennes axlar och vi började gå längs gatan, ner för den långa backen, förbi alla hus i mitt kvarter.
Inte en enda kotte var ute i det här vädret. 
Vi gick och pratade tills vi kom till en lekpark, den hade en ställning med tak på som vi gick och satte oss i. 
Jag lekte med hennes fina fingrar och sammanflätade våra händer. 
Regnet gick från att bara droppa lite till att spöregna, vi bestämmde oss för att skynda oss hem, paraplyet hjälpte knappt och så fort vi kom innanför dörren insåg vi hur blöta vi var.
Nikkis hår var spikrakt och stripigt, några droppar föll ner från hennes hår, hennes ljusgråa mjkisbyxor var nu mörkgråa, det enda som inte hade förrändrats var hennes leende, hon skrattade och slog sina armar runt min hals. Jag omfamnade henne romantiskt innan jag tog v mig skorna och strumporna, jag drog handen genom mitt dygnsura hår och log ett snett leende.
"Vill du bada?" frågade jag och höjde på ögonbrynet.
Innan jag hann reagera hade hon redan klätt av sig ytterkläderna och sprungit iväg till mitt sora badrum, glasduschen till höger droppade lite, jag vred av kranen och fortsatte rakt fram till jaccuzin som stod placerad i hörnet av badrummet, bredvid stod en växt och på väggen hängde en platt TV. 
"Du kan låna de här" Jag kastade en svart bikini till henne som jag hade hittat i mammas byrå. Hon höll den i handen och gjorde en avviftande gest med handen som betydde att jag skulle gå till bastun och byta om.
"Jag ska inte smygtitta , jag lovaaar" jag höll handen över ögonen men glipade mellan fingrarna. 
"Åh, Jack.. haha gå nu!" skrattade hon och skakade på huvudet.
"Men...men... okej" jag gjorde hundvalpsminen och gick in till bastun. 

När jag kom ut så satt hon redan i bubbelbadet med hög volym från Disney Channel som visades på tvn. 
Jag hoppade i med ett plums och flyttade mig närmare henne, hon satte sig i mitt knä och jag lekte med hennes vackra hår. 

"Vänta.. du har nånting där" hon pekadepå min kind innan hon slog upp lite vatten på mig och skrattade.
"Vänta du bara" jag gjorde en fejkad arg röst innan jag skrattade och kittlade henne i sidan av magen. 

Hon skrattade så underbart gulligt att man inte kunde låta bli att skratta. 
 
Jag kysste henne på hennes söta kinder och vi fortsatte mysa i badet tills vi fick russinfringrar, jag gick upp och ställde mig i duschen, Nikki kom strax därefter.
Ångan från varmvattnet gjorde att glasdörrarna blev igendimmade.
Hennes lätta kropp flyttade sig mot duschväggen och vattnet rann ner längs hennes ansikte, jag tryckte min hand precis vid hennes huvud och kysste henne intensivt. 
Innan det hann bli för hett avslutade jag kyssen och lät henne fortsätta tvätta sig, jag gick ut ur duchen och drog av mig badbyxora innan lindade en vit handduk runt midjan. 

-  

"Vad är klockan?" Nikki kom ut ur badrummet meden handduk inlindad runt huvudet som en turban, hon hade på sig min skjorta och den var ganska skrynklig men hon var söt ändå. 
"Nio, det börjar en film nu. Ska vi kolla?" jag bytte kanal till sexan där de visade Iron Man. Hon nickade innan hon gick upp till köket och hämtade lite vatten med is i.
"Come here" bad jag och flyttade mig lite.
"Kommer, babe" hon ställde ner vattenglaset på soffbordet innan hon myste ner sig bredvid mig med huvudet på min bröstkorg.

När filmen var slut så stängde jag av TVn och pillade bort en hårslinga som låg i Nikkis ansikte och förde den bakom hennes öra. Hon andades tungt och jag förstod att hon sov. 
Jag reste mig försiktigt upp och plockade upp henne innan jag bara henne till mitt rum.
Rummet var svalt och mörkt, jag lyckades komma emot lysknappen så jag kunde se nånting, jag la henne på höger sida och bäddade ner henne innan jag tog av mig tshirten som jag hade på mig och kröp ner bredvid henne. Hon vände sig om bort från mig, jag la mig så vi låg sked innan jag la armen om henne.

Bara några minuter senare somnade jag djupt.


Hej Fia här! :) Jo Cornelia och jag tänkte att det här skulle vara ett kapitel då man bara ser från Jacks perspektiv och ni ser ju hur gullig han är mot henne man bah åhhhh en sån kille vill man ha haha ;) aja iallafall hoppas att ni tyckte om det! Men snälla rara gulliga ni kan ni inte kommentera lite mer? Då skulle vi bli jätteglada!
xx Fia & Cornelia

One Time Chapter 16!

 
"GRATTIS!!!!!" skrek jag, mamma och pappa till en sovandes Martin som nu inte var så sovande längre.
 
"Emh..va...oh tack...." sluddrade han med trötta ögon. Vi skrattade lite och mamma tog ett kort på Martin. Han tittade på sina paket och öppnade ett efter ett. Tillslut hade han bara mitt paket kvar och det var ju skorna jag hade köpt precis innan jag hade träffat Chris, tänk så mycket som har ändrats sen dess... 
Martin tackade för alla presenter och mamma flinade och höll upp ett litet paket.
 
"Du har glömt den här" 
 
Maritn tog den och började öppna det gröna lilla paketet. Det var en bil nyckel och Miartin flög upp ur sängen.
 
"Tack tack tack tack mamma och pappa var är den?" skrek Martin utav lycka. papppa pekade på fönstret och Martin sprang dit. Ute på våran gata stog en massiv hummer, Martin skrek till och sprang ut till bilen. Vi stod och skrattade  när Martin hoppade runt på gatan.
 
"Grattis på din sextonårsfödelsedag Martin!" 


Martins Perspektiv: 
 
Jag satte mig upp i sängen och gnuggade mig i ögonen, jag log när jag såg min familj stå samlad runt min säng.
Jag öppnade lite paket och till sist kom den som jag hade längtat efter så mycket, paketet som innehöll en nyckel till min nya Hummer! 
Jag sprang ut i bara boxerkalsonger och ställde mig på den asfalterade uppfarten där den röda Hummern stod parkerad. Mina ögon var formade som tefat och hakan föll ner till marken.
"Tack så jättmycket, jag älskar er!" Jag kastade mig i mammas och pappas famn och gav de två stora kramar innan jag släppte taget och kramade Nikki.
Bilen glänsde och jag kunde inte motstå att öppna den, ny bildofts lukt strömmade mot min näsa och jag kunde inte sluta känna på skinnbeklädseln och den coola inredningen.
"Du får äta lite frukost först innan du testkör den, Martin" Pappa kliade sig i skäggstubben och skrattade lite, hans vanliga morgonskjorta var skrynklig och tofflorna han hade på sig hade han haft enda sen jag var liten och jag brukade lägga papperstussar längst in vid tårna så pappa skulle tro att fötterna hade växt.
Jag suckade och stängde dörren innan hela familjen gick och satte oss på verandan vid glasbordet.

Det här var min allra bästa födelsedag.

 

Justins Perspektiv:
 

Flygresan efter min senaste konsert i Norge hade gått bra och när vi väl satt i första klass var jag inte lika flygrädd längre, jag vet att det är fånigt. Inte borde väl Justin Bieber vara flygrädd, han som reser så mycket? Sanningen är att jag har blivit mer rädd under åren, jag vet inte varför. 
Jag tog en slurk ur min nyöppnade Cola och lutade mig tillbaks mot nackstödet innan jag drog upp min Apple dator i knät.
Jag gick in på Twitter och såg att Nicole hade twittrat nån liten tweet om hennes brors 16 årsdag, jag retweetade och kommenterade:

"Happy Birthday to your little bro! Miss u. C U soon!


Tänk att det redan hade gått två veckor sen vi sågs, jag tittade upp och såg att Ryan och Dan tittade på någon ointressant film. Jag tittade ner i skärmen igen och loggade ut från twitter och öppnade Skype istället.
Chris var inne, jag tryckte på Call och snart hörde den vanliga signalen som låter när man ringer på Skype.

"Hey bro! Hur gick konserten?" Chris glada stämma fick mig att le.
"Awesome, mina beliebers är hur underbara som helst, skulle kunna fortsätta sjunga hela natten" svarade jag innan han började på något nytt samtalsämne, vi pratade i några timmar tills jag insåg att vi inte var i samma tidszon, jag sa hejdå och la på.
Skärmen slocknade när jag tryckte på stäng av och jag fällde ner locket. Flygplanet var nedsläckt och några små lampor i svagt sken lyste upp delar av planet.
Jag tog min kudde och lgick över till stolen där mamma satt, jag lutade mig mot hennes axel och drog den röda filten över mina bara knän.
Okej, shorts kanske inte var bästa valet när man var i Norge, det är inte Miami direkt.
Mamma vaknade till och frågade om jag var törstig, jag skakade på huvudet och lutade mig mot hennes axel, hon drog med yttersidan av handen längs kinden ner mot min haka innan hon vred på huvudet och somnade om.

"Vi har nått slutdestination, avstigning sker till vänster utgång" Kaptenens röst lät i högtalarna och jag öppnade mina trötta ögon. Nyvaken som jag var gäspade jag innan jag ställde mig upp.

"Bro, det är fullt med papparazzis här, just so u know" Ryan slog mig på skoj på axeln och jag log.
"Bro, det är ALLTID fullt med paparazis där jag går, dah" svarade jag bitchigt. 
Han skrattade och tog på sig en svart jacka innan han gjorde en gest med handen som visade att jag skulle gå före.
"Spring till den där limousinen" Dan pekade mot en svart limousine som stod parkerad utanför flygplatsen, de hade öppnat ett staket som jag kunde ta mig igenom på utsidan av flygplatsen.
Jag nickade och tog ett djupt andetag innan jag  lugnt och sansat, detvar svårt att se ens några meter framför mig pågrund a att blixtrarna från papparazzisarnas kameror prickade mig rätt i ögonen. 

"Ey Justin, look over here!" 

"Kolla hit! Är det sant att du tycker att Nicole är snyggare än Selena?"

"Vad var det som hände på stranden?" 

"Är det sant att du gjorde den där tatueringen för att imponera på Selena?" 

Frågorna for runt mig och mamma, Dan, Ryan och mina säkerhetsvakter fortsatte leda mig mot bilen, sista biten sprang jag innan jag hoppade in i baksätet, jag ryste till när jag satte mig på det kalla skinnbeklädda sätet men blev snart varm igen när jag såg att jag hade fått ett sms från Selena.

"Hey babe, vad gör du? Jag håller på att spela in min nya film, det är awesome här! Miss you! 

Jag log och tanken slog mig att jag kunde åka dit i morgon för att överraska henne på inspelningen, det var ju trotsallt min lediga dag i morgon. 
Limousinen saktade in vid mitt hus i LA och jag halvsprang ifrån alla papparazzis som stod utanför mitt hus och ropade. Väl inne i säkerhet igen tog jag av mig mina svarta solglasögon, därefter gick jag till badrummet för att tvätta mitt ansikte. Jag såg mig i spegeln och tog av mig den vita adidas tshirten och adidas shortsen innan jag borstade tänderna och gick till mitt masterbedroom. 
Jag kastade mig på den bäddade sängen och andades ut, jag kunde känna hur musklerna i min kropp mjuknade till och slappnade av, jag kröp ner under duntäcket innan jag slog igen mina ögon och somnade.

"Älskling, det är dags att äta frukost" Mamma skakade lite på min axel men slutade när hon såg att jag långsamt öppnade ögonen. 

Jag absolut hatade att bli väckt på min lediga dag
.

Jag lugnade ner mig och svarade att jag skulle komma ner snart, klockan som hänger på min vitmålade vägg visade att den var elva på morgonen, jag satte mig upp och gäspade innan jag drog på mig min röda onepiece och vandrade ner till köket. 

"Hej, idag ska vi till köpcentret, så klä på dig så drar vi sen" Ryan kom in från verandan och drog handen genom sitt blöta hår, han hade en vit handduk lindad runt sin midja och jag misstänkte att han hade tagit sitt vardagliga morgon dopp. 

"Jaja" muttrade jag innan jag stoppade den sista pannkaksbiten i munnen och gick upp till mitt rum igen.

-

"Justin, vi går ut här!" Ropade min livvakt som stod vid glasdörrarna som ledde ut från det stora köpcentret.
Mamma kom bakom mig och tryckte sin hand löst mot min rygg för att visa att jag skulle gå. Hennes andra hand var upptagen med att bära shoppingkassarna från det hon och jag hade handlat, jag hade köpt ett par supras och blivit sponsrad med några kläder som vi hämtade ut där. 

Jag började gå ut genom dörren när jag såg en söt tjej på andra sidan gatan, jag antog att det var där dörren var och gick rätt in i glasdörren. 

Ja, jag Justin Bieber gick rätt in i en glasvägg för att jag inte var uppmärksam på vart jag skulle gå. Usch så pinsamt, jaja jag skrattade och fortsatte ut till limousinen.
Väl hemma igen satte jag mig vid min dator för att livestreama till mina beliebers, jag insåg att mitt högra ögonbryn inte följde mina kommandon och ja, det var det typ hela videon handlade om. 
Jag skrattade och sa att jag älskade dom, för det gjorde jag verkligen. 
Utan mina beliebers och haters för den delen skulle jag inte vara nånting.

Lite senare på dagen bestämde jag mig för att åka och hälsa på Selena,jag gick ut till min Fisker och satte mig i förarsätet innan jag gasade ut från uppfarten och ut på Los Angeles vägarna.

-

Parkeringen var bakom ett jättelikt vitt hus, jag vred om nyckeln så bilen stannade och hoppade ut. Jag började gå mot själva inspelningsplatsen, jag såg min vackra Selena stå under ett vitt tak eller tak och tak, det var typ ett regnskydd över deras huvuden. 
Jag hade klarat mig undan regnet och nu lyste solen på den molnfria himlen, det var vindstilla och ca 25 grader i skuggan.

Jag smög fram och kramade henne bakifrån, jag kunde känna hur hon spände sig och skrek till, jag skrattade och höll händerna för hennes ögon.

"Guess who" viskade jag i hennes öra och hon vände sig om och jag tog tillfället i akt och kysste henne.
Jag blev förvånad när hon inte besvarade den utan hon backade.
"Umh...hej?" Jag ställde mig med armarna i kors och fattade ingenting. Varför var hon iriterrad?
"Justin! Vi har ju sagt att man inte ska störa när den andra jobbar, asså åh..." fräste hon lågt så att inte producenten och de andra skådespelarna skulle höra.
Förvirringen spred sig i mitt ansikte och det såg hon.
"Okej, det gör inget. Men du, det är min scen nu. Vi ses ikväll?" Hon suckade och kysste mig snabbt på munnen innan hon försvann iväg till några andra skådespelare och pratade med dom.
"okej" svarade jag men hon hörde inte. Jag vandrade iväg till bilen igen och med min tur så skulle det såklart börja dugga.
Himlen blev gråare och så fort jag satte mig i bilen vräkte regnet ner.


Hej Fia här!! :) Jag brukar inte skriva sånahär kommentarer eller vad man ska säga under kapitlen men det vet jag att Cornelia gör. Aja hur mår ni? :) Vad tycker ni än sålänge om novellen? Alltså är det en bra story och vem/vilka vill ni ser mer perspektiv ifrån? Nytt kapitel kommer antagligen på fredag eftermiddag. Ha det bra!! :D xx fia & cornelia

One Time Chapter 15!

"Jack" sa jag och han vände på sig. tre saker hände efter det.

 

1: 

Jacks ögon spärrades upp då han såg mig och hans haka ramlade ner till golvet.

 

2:

Jack såg nästan kåt ut vilket jag tyckte var bra för då vet jag att jag ser iallafall bra ut.

 

3:

Hans blick mörknade och han såg arg ut.

 

Okej nu var jag förvirrad varför såg han helt plötsligt arg ut?

 

"Ska du ha den där?" frågade han argt.

 

"Ja...tycker du inte om den eller är jag för ful i den..?" frågade jag tyst. 
Jack förstod att jag hade blivit sårad och gick fram till mig.

 

"Nej du är så jävla sexig i den så att det borde vara olagligt och jag tror bara att alla andra killar också kommer tycka det... men ha den men då kommer jag inte släppa dig ur sikte!" skrattade han men jag kunde se svartsjukan i hans ögon. 

 

"Du vet att jag bara vill ha dig Jack. Jag spenderade precis helgen med halva jordklotets förälskelse da famous Justin Bieber tror du inte att om jag inte hade velat ha dig så skulle väl jag försöka något med honom?" Jag skrattade lite. "Kom nu går vi" sa jag och tog hans arm och vi åkte till festen.


 
 
 
Nikkis perspektiv:
 

Musiken dunkade högt och jag kunde redan se hur några var lite för fulla och stapplade runt på ostadiga ben. Några killar spelade beer pong inne i köket och ett gäng stod runt och hejade. Inne i Caspars stora vardagsrum dansade sådär runt 15 personer och det var några som hånglade i soffan. Jag kunde se Alice stå vid datorn och prata med Caspar. Hon hade en svart snygg klänning på sig. Jag började nästan gapskratta när jag så att hon hade på sig en liten grön hatt på sidan utav hennes huvud. Jag drog med mig Jack bort till Alice. 
 
"Vad har du på dig?" frågade jag och skrattade. Hon tittade på mig med en förvirrad blick och gav mig en liten kram.
 
"Klänningen var du ju med och köpte dummer....åh du menar hatten jag tyckte den var söt, tycker du inte det?" sa hon och vickade lite på ögonbrynen. "Omfg du spenderade helgen med Justin Bieber hur var det? Vad gjorde ni? Var Selena med hela tiden? Var det awkward mellan Jack och Christopher elter slagsmålet?" frågorna for ur Alices mun  som mundiarré och jag väntade tills hon var färdig, efter det berättade jag om hela helgen och Alice fangirlade hela tiden.
Okej jag utelämnade det om vad Justin och Selena gjorde i mina föräldrars säng men allt annat berättade jag.
 
"Gosh om jag var du asså.." sa hon med drömmande blick, det fick mig att inse hur avundssjuka alla tjejerna är för dom ser mig som tjejen som spenderarde helgen med deras idoler medan jag ser det som om jag spenderade helgen men mina kompisar. 
Vi fortsatte ut på dansgolvet och en kille som heter Trent kom fram och ville dansa med mig, jag tänkte att det inte var nån stor grej så jag svarade ja och vi dansade till någon poplåt som spelades i de stora högtalarna. 
Efter att låten var slut gick vi lite åt sidan för att snacka lite.
"Så.. vill du ha något att dricka?" frågade han och gjorde en gest med handen mot det öppna vitkaklade köket. 
"Visst, cider tack" svarade jag och log. Han nickade och försvann iväg.
Jag började leta efter Alice när jag kände att någon tog ett järngrepp om min handled, jag kved till och vände mig om.
"Jag sa ju att alla vill ha dig när du har det där på dig" Jacks arga röst fräste i mitt öra.
"Jack, sluta det var bara en dans! Och släpp min handled!" Jag såg hur hans ögon mörknade och näsborrarna vidgades innan han borrade in naglarna i mitt nakna skinn. 
"Aj, sluta det gör ont!" kved jag och försökte rycka åt mig armen.
Han tog in mer luft genom näsborrarna och skakade snabbt på huvudet med stängda ögon, hans pupiller blev normal stora när han tittade igen.
" förlåt, jag vet inte vad som flög i mig" han släppte min handled och jag kunde se märket efter hans grova händer och naglar som borrat i mitt skinn. 
"Det är okej" suckade jag innan han gav mig en kram och försvann bort till Caspar och de andra killarna.

Jacks Perspektiv

Jag stod borta vid mina killkompisar men sneglade ändå bort mot Nikki och Alice, de pratade om något och skrattade. Plötsligt kom några killar fram och ställde sig vid dom och började prata. Jag kunde känna hur jag blev grön av avund och ilskan börja bubbla. 
Jag gick lite närmare för att höra lite vad de pratade om, det var lite vanligt babbel men jag kände ändå inte att jag kunde gå därifrån utan att någon ny kille kladdade på henne. 
"Hey bro, kom ut på dansgolvet!" Caspar och de andra killarna fistpumpade och hoppade ute på dansgolvet. 
Jag nickade och gick till mitten av dansgolvet där de hade ställt keg standen, jag ropade på Max och Tony för att hålla i mina ben, de kom springandes och lyfte upp mig så jag stod uppochned. Folk samlades runt om och tjoade och hojtade när jag drack och drack.

-

"VAKNA!!!!" en röst dånade igenom mitt öra, jag öppnade mina ögon och ett starkt ljussken från de runda fönstrena träffade mina ögon och jag grymtade till. Jag stängde munnen när jag kände att det rann ur dregel, jag drog bort det med baksidan av min hand innan jag tungt satte mig upp. 
" Godmorgon, sleepyhead" Caspar höll i en stor svart sopsäck och plockade undan några röda muggar som låg på det stora trägolvet. Jag reste mig ur skinnsoffan och höll handen för pannan, det snurrade och jag vill bara spy.

Great, nu har jag dragit på mig en bakfylla också. Tänkte jag tyst och gick fram till Caspar.

"Bro, vad hände igår?" frågade jag innan jag letade upp min tröja som jag hade slängt av mig i går kväll.

Han skrattade lite innan han svarade: 
"Det blev lite vilt... om man säger så" 

"Jag kommer inte ihåg, det sista jag minns är att jag gjorde en keg stand" 
 
Solen lyser för starkt, Caspar pratar för högt och vad är det för iriterrande ljud som hörs i bakrunden?!

"haha, det var awesome. Men du blev ganska arg och förbannad men sen slängde du av dig din tröja och gick runt och spände dig så att alla skulle se dina 'kanoner' som du kallade det" 

"Oh shit, säg att jag däckade efter det?" 

"Nae inte riktigt, men jag kommer inte ihåg så mycket mer" Jag kunde se att han ljög då han vacklade med blicken innan han kliade sig lite i nacken och försvann uppför trappan.

Vad hade hänt på festen?
 
 Jag plockade upp min mobil och skrev ett sms till Nikki, hon kanske skulle veta vad som hade hänt igår.
 
Till Nikki:  Hej vill du ses? xx
 
 
Efter några minuter svarade hon och jag kände förvirringen stiga då jag läste smset.
 
Nikki: Nej det vill jag inte
 
Vad hade egentligen hänt på festen och varför var Nikki arg?
 
Jack:  Varför? snälla, jag kan komma över... xx
 
Nikki: Okej kom om tio
 
 
Jag reste genast på mig och sprang ut till bilen. Solens ljus träffade mig och allt jag ville göra var att lägga mig i ett mörkt rum och sova men jag sket i vad min kropp skrek utan jag satte mig i bilen och började köra till Nikki. Jag var stressad hela bilturen och när jag väl var framme kände jag handsvetten rinna. Jag knackade på och Nikki öppnade. Hon såg trött och ledsen ut men så fort hon såg mig blixtrade hennes ögon med ilska. Hennes korta mjukis shorts och det tighta linnet var smått till knöglat och jag antog att hon hade sovit i det. Hennes ögon utstrålade inte bara ilska utan under låg sorgen som jag hade sett förut och nu undrade jag vad som verkligen hade hänt igår.
 
"Emh...hej...får jag komma in?" jag kliade mig lite i nacken och väntade på hennes svar. Hon tvekade lite först vilket fick mitt hjärta att brista men efter en minut så tog hon ett djupt andetag och nickade. Vi gick in till hennes rum, hon satte sig på sängen och jag på datorstolen. 
 
"Så... vad vill du?" frågade hon och pillade lite på kanten på hennes shorts. 
 
"Nikki varför är du arg på mig?" hon tittade upp och hennes ögon var vattniga.
 
"Minns du inte... minns du inte hur du bråkade med mig hela kvällen, hotade en kille som jag pratade med att om han skulle fortsätta skulle du personligen skära av hans tunga, kallade mig horig eller när du skulle spela mig och gick runt med bar överkropp och flörtade med alla tjejerna..." hennes röst fastnade lite i halsen och nu började tårarna rinna över. Jag blev helt förvånad över att jag hade gjort allt det där. Jag hade redan kallat henne slampa en gång och hon förlät mig men jag var inte så säker på den här gången. Jag reste på mig och satte mig på sängen istället. Jag tog hennes hand i min och strök med min tumme på hennes knogar. En hårslinga som hade fallit ner i hennes ansikte drogs atomatiskt bakom hennes öra utav min hand och hon tittade på mig.
 
"Förlåt Nikki...jag vet att jag kan va en skit ibland snälla förlåt mig" vädjade jag och stirrade in i hennes ögon. Hon tvekade innan hon långsamt lutade sig mot mig i en kyss. 
 
"Jag förlåter dig Jack" viskade hon mot mina läppar innan hon kysste mig.
 
 
 
Nikkis perspektiv:
 

Jag kysste Jack med allt jag hade. Det var klart att jag skulle förlåta honom. Jag tyckte om honom för mycket för att lämna honom. Även om han var en skitstövel ibland fick han mig alltid att skratta. Det kändes som om efter alla killar som jag hade försökt med så förtjänade jag honom. Inte på ett dålig sätt utan mer att jag behöver en kille som Jack. Visst när han sa elaka saker lämnade det sår som tog tid att läka men som sagt dom kommer läka. Jack log in i våran kyss, hans händer drog mig närmare intill honom innan hans hand vandrade in under mitt linne. Jag kände mig verkligen inte på humör så jag backade lite.
 
"Inte idag" sa jag tyst och Jack förstod vad jag menade och la sig ner på min säng.
 
"Vi kan väl sova lite då, jag sover så bra när min älskling ligger i mina armar" sa han och klappade på sängen för att jag skulle lägga mig ner.
 
Jag fnissade lite och la mig ner, genast drog Jack in mig i en kram. Jag blundade och la huvudet på hans bröst.
 
 
-En dag senare-
 
 
"GRATTIS!!!!!" skrek jag, mamma och pappa till en sovandes Martin som nu inte var så sovande längre.
 
"Emh..va...oh tack...." sluddrade han med trötta ögon. Vi skrattade lite och mamma tog ett kort på Martin. Han tittade på sina paket och öppnade ett efter ett. Tillslut hade han bara mitt paket kvar och det var ju skorna jag hade köpt precis innan jag hade träffat Chris, tänk så mycket som har ändrats sen dess... 
Martin tackade för alla presenter och mamma flinade och höll upp ett litet paket.
 
"Du har glömt den här" 
 
Maritn tog den och började öppna det gröna lilla paketet. Det var en bil nyckel och Miartin flög upp ur sängen.
 
"Tack tack tack tack mamma och pappa var är den?" skrek Martin utav lycka. papppa pekade på fönstret och Martin sprang dit. Ute på våran gata stog en massiv hummer, Martin skrek till och sprang ut till bilen. Vi stod och skrattade  när Martin hoppade runt på gatan.
 
"Grattis på din sextonårsfödelsedag Martin!" 
 
 
Hej! Cornelia här så vad tyckte ni om det här?? Det blir inte så kul att läsa när inte Justin eller Chris är med men dom kommer snart igen :) Men jag har inte så mycket att skriva nu så... xoxo cornelia & fia
 
 
 
 
 

One Time Chapter 14!

 

Vår kyss blev mer het för varje sekund tills något blött kom på oss. Selena tittade upp surt och jag skrattade då Nikki och Christopher skvätte av allt vatten dom hade på sig på oss. 

"Vi har bokat en båt så vi måste gå nu." skrek Nikki av lycka. Okej tjejen gillar båtar då vet jag.

Det var en lyxig båt som vi nu satt på. Selena i mitt knä och Nikki i Jacks Chris hade gått iväg ett tag och jag undrade var han var, det var ju trots allt inte en så stor båt. Jag viskade till Selena att jag snart skulle komma tillbaka och hon reste på sig. Jag klättrade runt båten på den ybersmala gången och det var tur att vi hade stannat båten annars skulle jag nog ramlat av. Jag såg Chris sitta längst fram på båten med ryggen och jag kände direkt på lukten vad han gjorde.

 

"Chris röker du marijuana, jag trodde du hade dragit ner på det?"  


 

 

 

 

 

Chris Perspektiv: Vågorna studsade mot båtens sidor när jag drog ner spaken och gasade så hastigheten ändrades till 50 knop.
När vi hade kommit fram till en fin ö kände jag att det var dags att ta en liten paus så vi kunde bada, jag bromsade in och tittade ut över ön. Vattnet var inte klarblått men det var inget dåligt vatten heller bara en mysig liten vik. Dom andra satt nere vid bordet och jag ropade att vi skulle stanna ett tag för att ta ett dopp fast egentligen var det för att mina händer hade börjat skaka som jag behövde bromsa in. Jag visste exakt varför och jag gick fram till nosen utav båten och satte mig ner. Jag plockade upp en liten pappersrulle och min tändare. Mina fingrar skakade så mycket att det var svårt att tända. Jag ville ju inte ta en nu, inte när när jag var med Nikki... Jag ville inte va hög när jag va med Nikki men jag behövde ta ett bloss eller två. Jag tog den lilla rullen mot munnen och drog in och ner i mina lungor genast kom ett lugn över mig och jag släppte ut röken som flög ut som små ringar från min mun.
Jag satt där ett litet tag under solens gassande strålar innan jag tog ett till bloss.

"Chris röker du marijuana, jag trodde du hade dragit ner på det?" Justins röst lät orolig, jag vände mig om och mycket riktigt står Justin där med oron i sina ljusbruna ögon. 

 Jag släppte ut röken och påfrestningen gjorde att jag började hosta.

"Jo jag har inte tagit något på två veckor men jag behöver bara lugna mig lite, det är okej" sa jag och slängde rullen i vattnet då jag faktiskt bara ville bli lite lugn och inte hög.  

 

"Okej men du vet att jag inte tycker om det... det kommer bara förstöra dig och gör det inte nu inte när Nicole är här, hon är så glad att du är här och jag tror inte att hon kommer tycka om att du gör det, speciellt inte när du är med oss"  svarade han och gjorde en gest med handen mot vattnet där jag hade slängt rullen.

 

"Du säger inget va?" Jag ställde mig upp och gick lugnt fram så jag stod mittemot honom.

 Han tvekade...

"Nej men hon vet nog redan om hon läser skvallertidningar med tanke på att dom har skrivit att du har rökt på förut" svarade han tillslut.
Det är klart att Nikki redan vet men jag ville inte att hon skulle få reda på den här gången då jag ville att hon bara skulle ha fina minnen med mig inte minnen som när jag blev hög på båten.
Även om det där med fina minnen redan var kört med fighten med Jack så behövde jag inte lägga fler  av våra minnen i påsen utav skit.
Lugnet sköljde över mig så vi gick tillbaka och dom andra badade redan ,Nikkis leende syntes ända in i ögonen och jag bara stod där och kollade på när Jack tröck ner henne under vattenytan på skoj för att sedan plocka upp henne och kaste henne i vattnet igen. Hon skrek och skrattade och jag log för att hon var så lycklig.

 

 

 

-

 

 

 

 

"Jag kommer sakna dig så mycket lova mig att du ringer och skypar så ofta du kan!" viskade Nikki in i min axel.

Jag höll om henne hårt, gud vad jag skulle sakna henne. Jag såg henne som en utav mina bästa vänner och den här helgen hade varit så rolig med Justin och dom andra, okej kanske inte Jack men han gör Nikki lycklig så jag ska inte klaga.

 

"Klart att jag kommer du är ju my little lady" sa jag tillbaka och började släppa kramen lite, jag kunde se Jack skjuta dödsblickar på mig men jag brydde mig inte. Nikki släppte mig och gick över till Justin där hon gav honom en lätt kram sammtidigt som hon sa ett hej då och slog lätt till honom på axeln. 

 

"Du låter inte Chris göra något dumt när jag inte är med" sa hon på skoj men Justin tittade på mid helt seriöst och hans blick sa att han menade konversationen vi hade förut.

 

"Nej det är klart" sa han och skrattade lite.

 

Därefter kramade Nikki om Selena och hon brukar vara typen som alltid är glad och tycker om att hälsa på folk så var det en väldigt awkward kram.

Nikki fattade att Selena var obekväm och sa ett snabbt hej då och jag fick en liten kram igen innan vi gick till in till flygplatsen. Vi kom överens om att det var bäst att säga hej då innan vi gick till flygplatsen för det kommer vara fullt med parazzis där. Och så fort vi kom dit bländades vi av kameror och rösterna skrek överallt.

 

"Vart är Nicole?" 

 

"Chris är du och Nicole ett par?" 

 

"Varför svarar du inte är det för att Nicole avvisade dig och valde Jack?"

 "Är det sant att du slog ner Jack för att få uppmärksamhet?

"Hur mycket har du rökt på hos Nicole?"

 

Dom öste på med frågor och frågorna fortsatte att rösa över mig tills vi kom till säkerhetskontrollen. Efter det gick vi och satte på dom obekväma flyg stolarna då gaten inte öppnades förns om tjugo minuter.

Jag plockade upp min mobil och gick in på twitter och det var en massor med tweets om Chrikki ( Christopher & Nicole) och mina följare skrev att vi var söta tillsammans osv inte för att vi ens va tillsammans.

Sen var det några hat tweet och jag hatar verkligen dom. Det var folk som hade skrivit att hon var en slampa och att jag var för bra för henne. Jag kände hur ilskan rullade upp för ögonen och jag skrev en tweet.

 

The ones that are calling Nikki fat,slut and other mean stuff just shut the fuck up! I love you guys relly but she is my best friend and she has feelings too you know. 

 


Nikkis perspektiv

 

 "Så... Caspar har fest ikväll, vill du gå?" frågade Jack och drog sina fingrar i mitt hår. Vi låg i min soffa eller stryk det jag låg i hans knä och han lekte med mitt hår. 

 

"Visst" svarade jag och satte mig upp.

 

Festen startade vid nio och klockan va nu sju så vi fortsatte att prata tills jag gick upp för att byta om till en klänning.

Jag valde en blå tight klänning som hade en öppen rygg och den visade ganska mycket men var ändå "classy". Jag sminkade med ett blekt puder och sen lite utsuddad svart ögonskugga. Läpparna var en blandning mellan nakna och väldigt ljusrosa. Därefter lockade jaghåret lätt. Jag stod och tittade på mig själv i spegeln min högra arm bar ett armband och jag hade blåa örhängen i öronsnibbarna. Jag tyckte själv att jag var väldigt sexig och hoppades att Jack också skulle tycka det. Jag blev genast längre när jag satte på mig höga svarta glittriga klackar. Dom klickade i golvet när jag gick ut till Jack han tittade på tv och verkade inte ha hört mig.

 

"Jack" sa jag och han vände på sig. tre saker hände efter det.

 

1: 

Jacks ögon spärrades upp då han såg mig och hans haka ramlade ner till golvet.

 

2:

Jack såg nästan kåt ut vilket jag tyckte var bra för då vet jag att jag ser iallafall bra ut.

 

3:

Hans blick mörknade och han såg arg ut.

 

Okej nu var jag förvirrad varför såg han helt plötsligt arg ut?

 

"Ska du ha den där?" frågade han argt.

 

"Ja...tycker du inte om den eller är jag för ful i den..?" frågade jag tyst. 
Jack förstod att jag hade blivit sårad och gick fram till mig.

 

"Nej du är så jävla sexig i den så att det borde vara olagligt och jag tror bara att alla andra killar också kommer tycka det... men ha den men då kommer jag inte släppa dig ur sikte!" skrattade han men jag kunde se svartsjukan i hans ögon. 

 

"Du vet att jag bara vill ha dig Jack. Jag spenderade precis helgen med halva jordklotets förälskelse da famous Justin Bieber tror du inte att om jag inte hade velat ha dig så skulle väl jag försöka något med honom?" Jag skrattade lite. "Kom nu går vi" sa jag och tog hans arm och vi åkte till festen.

 


uggh!

 Jag är trött! En fråga bara hur många utav er var på Justin konserten??? Vi va iallafall BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV!  
- BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV MED!!!! :D

Men jag vet inte vad jag ska skriva nu... JO jag tappade bort mina oreos DUBBEL FYLLNING på flygplatsen ochh jag typ kräver oreos nu buhuhuhuhuhhuhu :`( 

Men det var nog allt för nu GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!!!!!!!!!!! 

XOXO CORNELIA & SOFIA 

 


One Time Chapter 13!

OBS! ÄR DU UNDER 13 BÖR DU INTE LÄSA DET HÄR MEN OM DU GÖR DET ÄNDÅ... LÄS PÅ EGEN RISK!!!!!!
 
 
 
 
 
Jag klickade på länken och det kom genast upp bilder från igår på caféet. En stor svart text var överst på skvallersidan.
 
Lil Twist i fight med Nicole Starks pojkvän!
 
Är våran bad boy Lil Twist kär 
och har svartsjukan tagit över?
Vi fick igår bilder på ett bråk över 
Christophers nya vän Nicole Stark (17)
med hennes pojkvän Jack Smith (18) är det
triangeldrama vi luktar oss till? 
Vi har också uppgifter om att Justin Bieber
ska ha åkt till Orlando direkt efter hans 
utekonsert igår kväll och spenderar nu
helgen med Nicole och Chris.
 

No fucking way!? 
 
Jag kunde inte tro det! Jag kände hur jag stelnade till när jag läste vad pressen hade skrivit.
 
Jag kikade försiktigt upp på Jack om han också hade läst det men hans blick var fast klistrad på tvn.
Vilken tur, då behöver jag inte oroa mig om att han blir svartsjuk igen och hamnar i bråk med Christopher. Långsamt la jag ner mobilen och vände blicken mot tvn fast mina tankar gnällde om att Jack skulle bli svartsjuk igen om hela världen trodde att det var något på gång mellan mig och Chris...




Selenas Perspektiv:

Efter att vi hade hälsat på Nikkis pojkvän Jack kunde jag känna mig lugn, då var hon inte efter Justin trots allt.
Jag satt bredvid Justin i den vita tygsoffan och tittade på Punk'd på MTV, plötsligt kände jag att nånting rörde sig i mitt hår, jag hoppade till och vände mig om. Det enda som lyste upp det stora vardagsrummet var ljusskenet från TVn och den stora vita plufsiga lampan som stod i hörnet av det rektangulära rummet.
Justin's fingrar lekte i mitt hår och jag fnissade till lite.
Jag tittade runt i rummet och såg Chris, han hade dragit upp sin gråa hoodie över huvudet och lagt sig mot armstödet på fotöljen, hans ögon var stängda så jag anade att han sov.
Nicole andades tungt på Jacks bröst med slutna ögon och Jacks huvud låg bakåtlutat mot soffkanten och snarkade lågt. Alla sov förutom jag och Justin. Han log ett busigt leende och drog upp sin arm på soffkanten som en inbjudan för mig att lägga mig på hans bröstkorg. Jag struntade i det och la mig istället med bakhuvudet i hans knä och tittade på hans vackra ansikte, han skrattade lite tyst och strök mig över kinden. 
 
"Vad är klockan?" Frågade jag så tyst som jag kunde för att inte väcka de andra.

"Långt över midnatt" svarade han och sänkte ljudet på TVn.

"När kommer Nikkis familj hem?" Tanken slog mig att jag inte hade träffat dom än.

"De skulle till deras sommarstuga på västkusten, vi är ensamma ikväll" svarade han och slickade sig om läpparna innan han bet sexigt i sin underläpp.

Jag ställde mig upp och sträckte ut handen mot honom, han ställde sig snabbt upp och tog den. Vi gick mot det närmaste sovrummet, det var stort och öppet och inrett i ganska ljusa färger. Vi gick mot den stora dubbelsängen och jag satte mig ner. Han kastade sig på sängen och kröp mot mig, jag tog av mig min tröja och mina shorts och han tog av sig så han bara låg i kalsonger.

Han tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig. Han kysste mig som jag aldrig blivit kysst förut. Det var en kyss av längtan. En kyss av passion men också en kyss av kärlek och ömhet. 

Han var så snygg. Jag hade drömt om att få smeka hans smala tränade kropp. Och nu satt han här framför mig och hade mitt ansikte i sina händer. Hans tunga letade sig i djupare in i min mun. Han andades tungt. Kyssen var mjuk, hård, explosiv och sen mjuk igen. Han smakade så gott, det smakade mint och rosor.
Hans varma mjuka tunga som sökte sig efter min gjorde mig alldeles varm inombords.
Jag kysste jag hans hals, bet och nafsade försiktigt i hans öra, min hand letade sig mot hans kön.
Han kändes stor och hård mot min hand. Han stönade till kraftigt när jag tog på honom utanför kalsongerna.
Det kändes som det brann i kroppen på mig, som att jag ville sprängas,min kropp skrek efter honom.
Det började bli mer intensivt med kyssarna och smekningarna och hans händer var överallt.
Jag började kyssa och smekta hans bröst. Han var så fin, min Justin.
Han la sin hand över mitt bröst, hans blick var kåt och lite suddig. Hans ögon hade blivit mörkare, intensiva.
Han la ner mig försiktigt på rygg i den stora dubbelsängen. Han sa att han inte kunde få nog av mig och att han hade längtat så länge. Jag med svarade jag och stönade lätt i hans öra samtidigt som jag nafsade honom i nacken. Min hand letade sig in innanför hans kalsonger han stönade grovt.
Jag drog av honom hans kalsonger och smekte försiktigt runt hans lem. När jag tillslut tog den i min hand och förde den till min mun hörde jag hur han stönade till.

Jag slutade suga och letade mig upp mot hans ansikte igen. Vi kysstes länge och han tog ömt på min kropp. Han drog av min BH och trosor. jag kunde inte koncenrera  mig för att jag var så kåt. Det enda jag ville just nu var att han skulle föra in sin kuk i mitt våta underliv.
Vi rullade runt i sängen och jag satte mig grensle över honom,han höll sina händer runt min midja och jag kunde känna när han gled in i mig.
Jag höll mina händer runt hans vackra ansikte och kysste honom. Vi var så nära varandra. Jag kände glädjen i min kropp och stönade hårt. Han stönade och kysste mig mjukt på nacken tills jag kände att han blev alldeles avslappnad och juckade långsammare, han hade kommit. Strax därefter kände jag en underbar känsla, musklerna i mitt underliv pulserade, det var underbart skönt. Jag klev av honom och la mig på hans bröst. Han lyfte upp min haka och kysste mig mjukt på munnen.

"Jag älskar dig"  viskade han innan han drog täcket över våra nakna kroppar.

"Jag älskar dig med" svarade jag innan jag gäspade och somnade på Justins guppande bröstkorg.

Justins Perspektiv:

 Jag öppnade motvilligt ögonen när solen trängde in genom de stora fönstrena. Jag blinkade till några gånger innan jag tittade ner på min bröstkorg där Selena låg och andades tungt. Jag log för mig själv, jag älskade verkligen henne, hennes mörka långa hår låg längs hennes nakna rygg. Jag kysste hennes mjuka panna, hon grymtade till lite och vände på sig. Jag reste mig försiktigt upp och klädde på mig mina kalsonger innan jag gick ut för att se om det fanns något att äta. 

"Godmorgon" Dörren slogs upp och på den röda lila mattan som låg precis innanför dörren stod Jack. En svettdroppe rann ner längs tinningen och hans ljusblåa linne hade en svettfläck läng halsen och under armarna, han hade ett par vita jogginskor och ett par svarta kortbyxor. 

"Godmorgon, värst vad tidigt du är uppe" Jag log och drog handen genom mitt morgon ruffs.

"Bara tog min dagliga joggingrunda, du borde hänga med nån gång, Mr.Biebs" flinade han och sparkade av sig skorna. En stank av rutten fisk och svett spreds i rummet. 

Jag skrattade lite åt hans kommentar och fortsatte ut till köket, i kylskåpet tog jag ut lite äpplejuice och bredde mig en macka med skinka. 

"Jaså, här tar man för sig" Nicole klev in i köket med en fejkad förvånad min innan hon la på ett leende.
Hon hade på sig ett par korta mjukisshorts och ett åtsittande linne. Jag skrattade lite och tog en till tugga. Hon gjorde en macka till sig själv med innan hon satte sig bredvid mig på en av de höj och sänkbara stolarna.

"Så....vad var det som lät så högt från mina föräldrar sovrum i natt?" Hon fnissade lite innan hon drack ur sin apelsinjuice.
Jag satte nästan den sista brödbiten i halsen när jag hörde vad hon precis hade slängt ur sig, jag kände hur mina kinder blev rosenröda.
"Äsch, inte behöver du skämmas Mr.Bieber" Fortsatte hon och tittade busigt på mig, det var något i hennes ögon som gnistrade till av munterhet och genast började jag skratta.
"Shit, hoppas att vi inte störde" jag försökte koncentrara mig men kände hur min blick vacklade runt i rummet.
"haha, det är lugnt, vi vaknade till och anade vad som försigick så vi gick ut på en promenad och när vi kom tillbaka så var det lugnt och tyst igen" hon fnissade till innan hon ställde sig upp och tillade " oh gosh, vi måste åka om en timme!" hon började småjogga upp för spiraltrappan och jag hörde lätta steg från övervåningen när hon rusade till sitt rum.
Jag skrattade tyst för mig själv och torkade mig med utsidan av handen runt munnen.
"Hey bro, wild night huh?" Chris vandrade in genom köksdörren och flinade sitt typiska Chris leénde.
"Haha, sorry. Vet du vart vi åker?" frågade jag och bekräftade hans brofist. Chris och Nikki hade inte sagt vart vi skulle då dom hade bestämt att göra något och jag skulle ha kommit efter lunch och nu ville dom inte säga vad det var bara att vi skulle ha med oss badkläder. Jag, Chris och Jack åt upp våran frukost under en ganska awkward tystnad innan Nikki kom nedrusande igen.

"Jack, du följer väl med?" hon höll i rosa bikini med något tryck på som jag inte kunde se och plockade ut lite solkräm ur ett skåp.

"Ja men kan vi bara svänga förbi mitt hus då eller så kan jag möta dig där?" sa han och reste på sig.

"Vi kan ju ses där" svarade Nikki och kysste honom innan han gick ut för att bara komma in igen vi tittade alla upp med förvirrade blickar på honom.

"Jo det står två killar där ute med kameror..." sa Jack och kliade sig lite i nacken. Jag svor lite, varför kan dom inte bara lämna oss ifred?

"Har du någon bakdörr Nikki? frågade Chris.

"Ja men Jack då kanske du kan vänta så åker vi alla sammtidigt?" 

Vi nickade och Nikki lämnade oss för att hämta en bikini till Selena som hon kunde låna. Jag reste på mig för att väcka henne då jag trodde att hon inte skulle uppskatta om någon skulle väcka henne när hon ligger och sover helt naken.

"Selena älskling vakna vi ska åka snart."

 

 

-

 

Jacks bil parkerade vid stranden och Jack, Nikki och Chris hoppade ut ur den vita Porchen. Jag parkerade min bil brevid och Selena gick ur jag tog upp mobil för att kolla klockan, den hade precis blivit elva sen hoppade jag också ut. Solens värme träffade direkt mitt ansikte och jag gick runt min bil till dom andra. Selenas hand hittade min och vi gick ner till stranden. Genast skrek ett tjejgäng till och började springa över till oss. Jag log och hälsade på tjejerna. Dom frågade om dom fick ta en bild med Chris, Selena och mig. Chris svarade att det är klart att dom kan och Nikki sa att hon kunde ta bilden. Efter det fortsatte vi gå på stranden tills vi hittade en ledig plats där det inte var för mycket folk bara några familjer och ett gammalt par. Vi la ut en stor filt och med stor filt menar jag verkligen stor säkert 15 personer skulle få plats på den. Jag drog av mig mitt linne och dom andra killarna följde mitt exempel och drog av sig sina tshirtar. Nikki dog upp ett par solglasögon ur sin strandväska sen drog hon av sig sina höga midje shorts och det korta randiga linnet och stod nu bara i en bikini. den var rosa med som små fåglar på ena sidan och bara något tryck på andra sidan. Hon såg helt fantastisk ut... 

Va fan jag har ju Selena jag kan inte titta på Nicole!


Dom andra killarna tittade också med stora ögon på hene och det var tur att Jack inte märkte att Chris stirrade på henne då jag har hört att Jack är den svartsjuka typen. Men Selena märkte att jag hade tittat på Nikki och hon drog också av sig sina shorts och hennes vita blus så satte hon sig så att jag fick en väldigt bra utsikt på hennes rumpa. Jag kände flinet sprida sig på mina läppar då hon blev lite svartsjuk och ville ha  min uppmärksamhet. Hon behöver inte oroa sig för jag älskar henne tänkte jag.

"Så... vill någon bada?" frågade Nikki men busiga ögon. 

"Jo jag!" skrek Chris och genast tittade Jack upp och sa att han också ville bada. Dom sprang ut till vattnet och Chris puttade ner Nikki och hon skrek och skrattade. Jack drog upp henne och tog upp hennes lilla kropp i famnen och vadade ut på djupare vatten. Nikki tog tag i Christopers arm och drog med honom samtidigt som Jack höll henne i ett stadigt grepp. Sen hade dom något sorts vattenkrig som jag inte riktigt vet hur jag ska förklara. Jag log åt hur fånigt det såg ut tills jag kände Selenas blick bränna hål i min hud. Jag vände på huvudet och tittade förvirrat på henne.

"Vad är det babe?" frågade jag och tog bort lite hår som hade fallit i hennes ansikte.

"Du behöver inte stirra på Nicole hela tiden eller tycker du om henne eller nåt?" fräste hon. 

"Vad har flugit i dig Selena" frågade jag och kunde inte för mitt liv förstå hur hon kunde tro att jag tyckte om Nikki på det sättet. "Jag älskar ju dig Selena inte Nikki!" sa jag.

"Det verkar inte som det" sa hon jag lutade mig fram och kysste henne hon började le och jag kände hur mitt egna ansikte sprack upp i ett leende i kyssen

"Jag älskar dig, du är så vacker!" viskade jag mot hennes läppar.

"Jag älskar dig också" viskade hon tillbaka.

Vår kyss blev mer het för varje sekund tills något blött kom på oss. Selena tittade upp surt och jag skrattade då Nikki och Christopher skvätte av allt vatten dom hade på sig på oss. 

"Vi har bokat en båt så vi måste gå nu." skrek Nikki av lycka. Okej tjejen gillar båtar då vet jag.

Det var en lyxig båt som vi nu satt på. Selena i mitt knä och Nikki i Jacks Chris hade gått iväg ett tag och jag undrade var han var, det var ju trots allt inte en så stor båt. Jag viskade till Selena att jag snart skulle komma tillbaka och hon reste på sig. Jag klättrade runt båten på den ybersmala gången och det var tur att vi hade stannat båten annars skulle jag nog ramlat av. Jag såg Chris sitta längst fram på båten med ryggen och jag kände direkt på lukten vad han gjorde.

 

"Chris röker du marijuana, jag trodde du hade dragit ner på det?"  

 

____________________________________________________________________________________________

Hahaha sofia drar på med dirty här!! 

Nä men hon skrev den biten och lite mer sen har jag skrivit resten. 

yeeeey jag är hemma från Spanien även om det va skit kul och har fått massor med nya vänner så var det för varmt och har saknat kalla Sverige... okej ni kanske bara K vi vill inte höra vad cornelia har att säga men jag har en viktig sak att skriva.

Tack för kommentarerna vi får men det är inte så många så det känns som om det inte är så många som läser så KOMMENTERA efter ni har läst ett kapitel då kommer jag se ut såhär :D 

Skriv också om ni tycker det ar awkward när vi har små sexkapitel okej man kan väl inte kalla dom det men ungefär så... iallafall skriv vad ni tycker!!! 

xoxox cornelia & fia


En fråga!

Hej! :)
Först och främst vll vi bara tacka för alla läsare och kommentarer! Det är jätte roligt :)
Men vi har en fråga, när det är konversationer i kapitlen, är det bäst när det pratar engelska eller svenska?
Kommentera vad ni tycker! :)
 
xx fia & cornelia
Ni får en gullig bild också ;)

One Time Chapter 12!

Min rumsdörr knarrade lite när v öppnade den och ett svagt ljusken från TVn lyste upp det svala rummet, blicken drogs mot min säng där Justin hade somnat. Chris och jag skrattade lite lågt innan ja gick fram och stängde av TVn och drog ner min svarta rullgardin, en stor gäsp slapp ur min mun. 

"Well, I guess i'm going to sleep now. See you guys tomorrow." sa Chris och gäspade. Jag följde med honom ner till gästrummet där jag lämnade honom innan jag gick upp till mitt rum igen. Justin snarkade lite lågt och jag kunde inte undgå att fnissa till lite. Jag rullade över honom till den andra sidan av sängen, han grymtade till lite men vaknade inte. Jag flyttade min kudde och mitt täcke och kröp ner på andra sidan av min stora dubbelsäng innan jag somnade till det svaga ljudet från regnet som smattrade mot mina fönster.



Justins Perspektiv:
 
Med ett ryck vaknade jag upp och gnuggade mig i ögonen. Jag vände mig om och till min förvåning såg jag att Nicole låg där och sov. Hennes hår hade rufsat till sig och jag skrattade lite tyst innan jag drog handen genom mitt morgonrufs. 
Jag satte mig upp och sträckte armarna över huvudet, ryggen knakade till och jag andades ut lite väl högt så Nicole vände på sig och harklade.
 
"godmorgon" hon gäspade och log ett morgontrött leende innan hon gick upp och tog med sig ett par mjukis byxor och ett linne och vandrade iväg till toaletten som låg precis utanför hennes stora rum.
 
jag kollade min telefon och såg att Selena hade ringt 2 gånger och skickat ett sms.
 
från Selena: Hey babe, where are you? I'm free this weekend, wanna meet up? ;) 
jag kliade mig i huvudet. Det var ju inte så att jag inte ville träffa min underbara flickvän, det var bara det att jag var ju inte direkt tillgänglig att träffas just nu och jag kunde ju inte be Nicole att ta hem en till människa som hon knappt känner, hon känner ju knappt mig.
 
"Vad är det? Du ser typ förvirrad ut eller dom om du ska kräkas, haha" Chris stod i dörröppningen och log , han kom och satte sig bredvid mig på sängen och jag berättade hur läget var. 
Han föreslog att vi skulle träffa Selena och att hon följer med på  lunch i stan, vilket jag tyckte var en briljant idé. 
Genast klädde jag på mig en tshirt och en svart väst och ett par mörkblåa jeans. Jag satte på mig mina tonade solglasögon och ringde Selena för att säga hur vi hade tänkt. Nicole bytte kläder från mjukis till ett par korta shorts och ett linne. 
Vi åt en god frukost som bestod av pannkakor,nutella och apelsinjuice innan vi drog ner till staden. Vi strosade runt ett tag innan klockan slog halv två då vi hade bestämt träff med Selena på The Grill.
På stan fick jag och Chris stanna var tredje minut för ett fan kom och ville ta en bild, självklart är det ju roligt att få fögylla ett fans dag med en ynka liten bild och en kram men ibland kände man att man ville ha lite privatliv. Men jag ska inte klaga, jag älskar mitt liv, det är bara det att ibland vill jag vara en normal tonåring som äter lunch med sina vänner och hänger på stan.

Vi satte oss i på gräsmattan utanför The Grill och väntade på Selena.  Gräset doftade nyklippt och träden svajade till den varma sommarbrisen, solens varma strålar stekte mot min hud.
Nikki stängde ögonen och la sig ner i det nyklippta gröna gräset. Chris satt vid hennes fötter och gjorde något med sin mobil. Jag bestämde mig för att sola jag lite också så följde hennes exempel och la mig mjukt ner med armarna som stöd för bakhuvudet bredvid Nikki's avslappnade kropp.
Min mobil som låg bredvid mig buzzade till och jag tog upp den för att se vad det var.
Det var en instagram notis och jag klickade på den. Chris hade lagt ut en bild på mig och Nikki när båda ligger och njuter av solen med stängda ögon brevid varandra. Han hade taggat oss och skrivit: Good that my bro and my little lady come along! Great weather today


Nikki var var väldigt vacker på bilden,hennes hår var lätt vågigt och log ringlade ner runt hennes felfria
 
ansikte. Halsbandet som hon hade på sig hade glidit ner så den låg på gräset och hennes händer låg avslappnade på hennes brunbrända mage.
Visst, jag har ju Selena och jag älskar henne väldigt mycket men Nikki hade som ett sken runt sig som gjorde en glad, man kunde inte sluta le när man var runt henne.
Även fast jag bara hade känt henne i ett dygn kändes det som att vi hade varit vänner en lång tid.Chris hade blivit en mycket gladare person sen han lärde känna Nicole och jag kunde se att hon var mycket speciell för honom. Även han säger att han inte känner något annat än vänskapliga känslor för henne så hoppas jag att dom kommer bli tillsammans.
 
"Justin!" ett glädje rop hördes från andra sidan parkeringen och jag kunde se Selena springa fram till mig. Hennes långa mörka hår fladdrade upp när hon sprang och hennes runda ansikte var så vackert.

Nicole reste sig upp till en sittande position och jag hoppade upp och omfamnade Selena. Jag viskade ett hej innan jag pressade mina läppar mot hennes i en lätt kyss. Hon hälsade på Chris med en kram sen vände om sig om och tittade på Nikki. Hennes hår hade lagt sig mjukt över axlarna och hennes fylliga läppar drog upp i ett gulligt leende.
 
"Så du är den kända Nikki som jag har hört så mycket om?" sa hon och skrattade lite.
 
"Mhm och du är Selena Gomez... Jag älskar din röst och dig och jag babblar bara jag ska nog va tyst..." sa hon och fnissade generat.
Vi skrattade lite sen gick vi in. Jag beställde en stor hamburgare och en pommes , Selena en sallad ,Christopher samma som mig sen var det bara Nikki kvar och till min förvåning tog hon en hamburgare och en stor pommes.
Jag tycker om när en tjej har god aptit och inte bara tänker på hur mycket kalorier det är och att man ska vara pinnsmal, alla storlekar är fina och jag blir så ledsen när tjejer inte äter tillräckligt. 
 
"Chris varför har du lagt ut en bild på mig och Justin?" frågade Nikki och skrattade åt bilden som hon nu hade uppe på sin mobil.
"Har du sett den Justin det ser ut som om vi ligger och sover i parken!" Hon vände på sin Samsung galaxy så att jag och Selena kunde se hur bilden såg ut.
Jag kunde känna Selenas blick bränna in i min hud men jag mötte inte hennes blick utan jag skrattade och vi fortsatte att prata om allt möjligt.
Under hela måltiden kunde jag känna Selenas upprörda blick i min hud, och även om inte sa något om det just då visste jag att jag skulle få skäll när vi var ensamma. 
 
Nikkis Perspektiv: 
 

Precis när jag hade slukat den sista pommesen surrade min mobil till, jag fiskade upp den ur min lilla prada väska och öppnade den. notisen visade att det var ett sms från Jack. Jag tvekade lite innan jag öppnade det.
 
Jack: Hej vill du ses, jag vet att du har Chris där men jag måste verkligen prata med dig<3 
 
Jag funderade någon minut innan jag suckade och bestämde mig för att svara.
 
nikki: visst, ska vi ses i parken om tio?<3
 
Jag har tänkt på det mycket och jag har bestämt mig för att förlåta Jack bara han ber om ursäkt.
Jag sa till dom andra att  jag bara skulle gå och fixa ett par ärenden men att vi skulle mötas igen om sådär en timme mer eller mindre beroende på vad Jack har att säga.
Vi sa alla hej då och jag kramade dom och höll på att dö när Selena kramade om mig.
Efter det gick jag ut från The Grill, klockan pinglade till när dörren öppnades och jag kände att jag inte borde tryckt ner mig all mat så fort. Jag fortsatte ut till parken och satte mig på en träbänk som stod mellan två äppelträd, jag kollade upp mot den nästa molnfria himlen och solens strålar lyste starkt mot mig. När jag hade suttit där i kanske fem minuter och njutit av värmen hörde jag en välbekant stämma.
 
"Nikki?" frågade Jack försiktigt bakom mig. Jag vände mig om och log ett litet leende, jag såg i hans ögon hur lättnaden sköljde över honom då jag log och inte slog till honom för det han hade gjort.
 
"Kom, sitt" sa jag och klappade lite på bänken, jag hoppade lite till kanten och tog på mig solglasögonen igen.
 
"Förlåt Nikki för allt som har hänt, det var inte meningen och jag tycker verkligen om dig och det var svartsjukan som tog över, jag vet att du aldrig skulle ligga med Chris eller vara otrogen men jag blev så svartsjuk när jag fick veta att han skulle sova i ditt hus och först trodde jag i samma säng men det är klart att jag vet att han inte gjorde det och att ni aldrig skulle göra något!" sa han så snabbt att jag knappt hängde med men jag nickade när han var klar.
Det fanns ingen anledning att berätta för Jack att Justin sov i samma säng som jag gjorde, det skulle bara bli problem.
 
"Det är okej Jack och jag förlåter dig, kan allt bara gå tillbaka till så som det var innan?" frågade jag och tog hans massiva hand i min. 
 
"Ja det är klart Nicole" sa han och innan jag hann klaga över att han kallade mig Nicole så attackerade hans läppar mina i en het kyss. 
 
"Så vill du fortfarande träffa Chris nu när han är här?" frågade jag mot hans läppar. Han svarade med en kort nick och samanbitna läppar. Jag log och kysste honom igen.
 
"Men Justin och Selena är också här så du vet" fortsatte jag när kyssen var avslutad.
 
"Selena Gomez och Justin Bieber? Wow här hänger min flickvän med kändisar" svarade han och skrattade sitt typiska Jack skratt som jag var så van vid. 
 
-
 
"Okej redo?" frågade jag och höll handen på dörrhandtaget som ledde in till mitt hus där Chris,Justin och Selena väntade.
 
"Japp" svarade han och rättade till sin tshirt, jag kunde se att han var lite nervös. Jag menar vem skulle inte vara det när man har varit i slagsmål med en världsstjärna och hans bästa vän och Selena Gomez satt inom några meter från våra tåspetsar.
Jag öppnade dörren och vi gick in. Jack började knyta av sig sina sneakers och jag hoppade ur mina balettskor.
Ljudet från TVn hördes från mitt vardagsrum, jag tog Jacks svettiga hand och vi gick in till de andra.
 
"Hej" sa jag och vinkade lite med min fria hand, jag la på ett leende när blickarna vände sig mot oss.
Chris tittade upp och jag kunde se hur ögonen blixtrade till när han fick syn på Jack men han maskerade snabbt ilskan för min skull och sa ett 'sup' med en liten huvud nick.
Justin och Selena hälsade på Jack medan Chris vände huvudet mot TVn igen.
Jag satte mig ner på soffan brevid Chris och Jack satte sig vid mig.
Jag skulle precis starta min mobilskärm när Jack drog upp mig i hans knä, jag fnissade till och lutade mig bakåt mot hans vältränadebröst  Han luktade Axe och jag drog in den saknade och väldoftande lukten genom mina vidgade näsborrar.
Dom andra log lite smått innan deras blickar vände sig tillbaka till tvprogrammet Made som spelades på MTV. Jag kunde känna Jacks varma andedräkt på mig hals innan han kysste mig lätt och tyst så dom andra inte skulle höra. Jag vände mig mot honom och flinade.
 
"Haha, du får inget nu när dom är här du får vänts till imorgon när dom har åkt hem" viskade jag in i hans öra.
 
"Och om jag vill ha min flickvän nu då?" vädjade han tillbaka.
 
"Var inte så desperat ,du får vänta" fnissade jag och nöp honom svagt i kinden.
 
"Efter dig är jag alltid desperat. Men okej jag antar att jag kan vänta en dag" Han la sin hand på mitt lår men jag flyttade den till min hand istället.
 
Jag svarade inte utan startade min mobil och såg att Alice hade skickat en länk och ett läs med stora bokstäver och utropstecken.
Jag klickade på länken och det kom genast upp bilder från igår på caféet. En stor svart text var överst på skvallersidan.
 
Lil Twist i fight med Nicole Starks pojkvän!
 
Är våran bad boy Lil Twist kär 
och har svartsjukan tagit över?
Vi fick igår bilder på ett bråk över 
Christophers nya vän Nicole Stark (17)
med hennes pojkvän Jack Smith (18) är det
triangeldrama vi luktar oss till? 
Vi har också uppgifter om att Justin Bieber
ska ha åkt till Orlando direkt efter hans 
utekonsert igår kväll och spenderar nu
helgen med Nicole och Chris.
 

No fucking way!? 
 
Jag kunde inte tro det! Jag kände hur jag stelnade till när jag läste vad pressen hade skrivit.
 
Jag kikade försiktigt upp på Jack om han också hade läst det men hans blick var fast klistrad på tvn.
Vilken tur, då behöver jag inte oroa mig om att han blir svartsjuk igen och hamnar i bråk med Christopher. Långsamt la jag ner mobilen och vände blicken mot tvn fast mina tankar gnällde om att Jack skulle bli svartsjuk igen om hela världen trodde att det var något på gång mellan mig och Chris...
 

One Time Chapter 11

 
"Nice crib" sa han och tittade imponerat på mitt vita hus.

"Haha, I bet you live in a palace or something" svarade jag och fnissade innan jag vred om nyckeln i dörrhålet och öppnade ytterdörren. En doft av spaghetti och köttfärssås kändes när vi klev in. Justin drog in doften och klappade sig på magen. Jag skrattade och mamma ropade från köket:

"Nikki, är du hugrig?" Hon gick stressat ut till oss i hallen, hennes blonda hår satt uppsatt i en hög tofs och hennes gröna ögon log matt mot  mig. Hon kramade mig och sen såg hon Justin, hon hälsade och frågade om han ville ha mat, han nickade artigt och log. Vi tog av oss skorna och gick mot köket.



Justins Perspektiv:

Jag hade bett Nikki hoppa in i limousinen, vi pratade och hon berättade om slagsmålet på cafét som hade inträffat tidigare i dag, Jag tog en klunk av colan och drog med utsidan av handen bort några droppar som råkade hamna på hakan.

-

Efter den mycket goda köttfärssåsen som Mrs.Stark hade lagat så gick vi upp till Nikkis rum. Det var ett väldigt stort rum, inrett med mycket tavlor och en stor platt tv hängde på väggen, två garderobs dörrar som ledde in till walkin closeten och väggarna var målade i en väldigt ljus rosa nyans. En apple dator stog på stand by på den bäddade sängen. Jag slängde mig i hennes säng med en duns och hon satte sig i en sackosäck som stod på golvet.
Jag lirkade upp min mobil och gick in på kontakter, jag scrollade ner till jag kom till Christophers nummer, tryckte på ''Call'' och snart började signaler höras genom luren.

"Hey bro, where are u?" frågade jag och satte mig upp när jag hörde att han tryckte på svara.

"Hey, I dont really know.. Wait, aint you in Turkey?"frågade han och jag kunde höra en tung suck genom luren.

"No, it was canceled. Come over to Nicole's house? uttalade jag som en fråga och tittade på Nikki.
Hon nickade och pillade på sina långa nymålade naglar.

"No, can't you tell Nikki that she can meet up with me outside The Grill?" Hans röst darrade när han frågade men harklade sig snabbt och frågade om jag var kvar. Jag svarade ''Sure'' och tryckte på lägg på knappen.
Jag vände mig mot Nicole och tittade på henne, hennes blonda halvlånga hår hängde ner över axlarna. Jag berättade vad Chris hade sagt och hon nickade, hon gick ner för den långa spiraltrappan och satte på sig sin skinnjacka och sina supras. Jag blev faktiskt imponerad av att hon hade supras, riktigt snygga också.

"Så... ska jag följa med eller....?"började jag och kliade mig i nacken,jag slickade mina läppar och log.
 
"Jag måste reda ut ett och annat med Chris...du kan stanna här om du vill?" Frågade hon och drog upp dragkedjan.

Jag nickade och vi sa hejdå innan hon stängde ytterdörren, jag började gå upp för spiraltrappan igen och in i Nicole's rum. Jag startade TVn och slängde mig i sängen. Jag zappade runt mellan kanalerna tills jag hittade The Simpsons där jag stannade och fortsatte titta. För att vara extra bekväm drog jag av mig mina vita strumpor och tog av mig tshirten, jag drog på mig ett vitt linne som jag hade med mig innan jag kröp ner under en filt som jag hade plockat upp från hennes trägolv.

Nikkis Perspektiv:
Jag sa hejdå till Justin och stängde ytterdörren. En kall vind tog tag i min igendragna skinnjacka innan jag satte mig i min vita Volo r8.
Lamporna från bilen lyste upp den mörka vägen när jag dånade fram, musiken flög ut från högtalarna, det var en Justin Bieber låt, jag började fnissa när jag insåg att självaste Justin Bieber satt i mitt hus och här satt jag och lyssnade på As Long As You Love Me.
Jag bytte radiostation och nu spelades någon annan pop låt istället.
Jag bromsade in på den upplysta parkeringsplatsen bakom The Grill där Chris hade sagt att han ville möta mig. Jag öppnade bildörren och tog min hanväska innan jag gick in genom entrén.

"Here she comes!" Ropade Chris från scenen, människorna som satt och åt jublade och busvisslade.
Jag stelnade till av chock men började sedan skratta. 
Chris gjorde en vinkande gest som betydde att jag skulle komma upp dit, han stäckte fram handen och jag tog emot den. Han berättade för publiken att jag var hans kompis och att jag skulle få säga hej innan han fortsatte sitt uppträdande. han fortsatte:

"I'm sorry that I made you upset, I just couldnt let him offend you in public like that" Sa han och ett "aawwww" hördes från publiken. 

Jag var fortfarande arg på honom för att han hade slagit ner min pojkvän men jag förstod varför han gjorde det. Jag kramade om honom innan jag gick och satte mig vid ett bord medan Chris uppträdde några låtar. Jag kom på att jag inte hade pratat med Jack sen i fredags. Jag bestämde mig för att svara på smset som han hade skickat tidigare idag.
Till Jack: Hi. I'm glad it's wasn't worser than that. Call me tomorrow? We need to work some things out. xoxo Nikki. Jag tryckte på send innan jag la ner mobilen i min väska igen.
När Chris var klar fick han applåder, han sa några ord och tackade för att han hade fått uppträda.
Därefter kom han och satte sig mittemot mig och log.
En tanke slog mig, när Jack hade klivit in på cafét tidigare idag så hade han sagt:

"Och vad i helvete gör du här?" den menigen spelades om och om i mitt huvud. Jack och Chris måste ha träffats förut, eller varför skulle Jack annars vara så arg på Chris? 

Jag frågade Chris och han vred på sig, som att han inte visste vad han skulle svara. Han pillade lite i maten innan han sa mumlade fram att han hade råkat stöta ihop med Jack tidigare under dagen och det inte var något jag skulle oroa mig om.

Som att jag skulle bli mindre orolig nu eller?

Jag plockade upp min telefon för att se om Jack hade svarat, men det hade han inte. 

"Nikki, put down your damn phone and talk to me!" skojade Chris och log busigt. 
Jag räckte ut tungan mot honom och låste telefonen samt la den brevid min tallrik som var fylld med pommes frites och en hamburgare. 

När vi hade ätit klart och pratat i några timmar bestämde vi oss för att åka hem till mig igen. Bilresan hem var pratsam och lättsam, vägen var nästan tom från bilar då klockan var 01.22 på natten.
 
Jag vred om nyckeln och gick in i hallen, tände lampan som hängde i taket innan vi klädde av oss ytterkläderna och gick upp för spiraltrappan smygandes till mitt sovrum.

Min rumsdörr knarrade lite när v öppnade den och ett svagt ljusken från TVn lyste upp det svala rummet, blicken drogs mot min säng där Justin hade somnat. Chris och jag skrattade lite lågt innan ja gick fram och stängde av TVn och drog ner min svarta rullgardin, en stor gäsp slapp ur min mun. 

"Well, I guess i'm going to sleep now. See you guys tomorrow." sa Chris och gäspade. Jag följde med honom ner till gästrummet där jag lämnade honom innan jag gick upp till mitt rum igen. Justin snarkade lite lågt och jag kunde inte undgå att fnissa till lite. Jag rullade över honom till den andra sidan av sängen, han grymtade till lite men vaknade inte. Jag flyttade min kudde och mitt täcke och kröp ner på andra sidan av min stora dubbelsäng innan jag somnade till det svaga ljudet från regnet som smattrade mot mina fönster.
 

One Time Chapter 10!

"Sluta! Chris, du dödar honom" Skrek Nikki förtvivlat med tårarna sprutandes ur ögonen, hon hulkade till innan hon tog sin beiga Louis Vuitton handväska och rusade ut från cafét och bort från mig.
Jag visste att hon hatade blod och jag förstod att hon var väldigt ledsen.
 
Vi fortsatte slåss ett tag innan chefen på cafét sprang ut i ett blå och vitrandigt förkläde runt sin tjocka mage och  skrek att vi skulle försvinna ur hans åsyn, han torkade svetten från sitt runda skalliga huvud och slängde ut oss.

Jag började springa, jag var tvungen att hitta Nikki.

''Det här är inte över, Twist!" Ropade Jack bakom mig, men jag brydde mig inte, det enda som var viktigt var att hitta Nicole.



Jacks Perspektiv:
 

Efter slagsmålet såg jag Christopher springa över gatan och i samma rikting som Nikki hade sprungit några minuter tidigare. 

"Det här är inte över, Twist" Skrek jag där jag stod utanför cafét, men han låtsades inte höra mig utan fortsatte springa med haltande steg.

Jag höll min marinblå tjocktröja under näsan för att stoppa det rinnande blodet. Nu började smärtan komma, jag sprang haltande bort till min bil och satte mig i förarsätet, jag forsatte köra och köra tills jag kom till sjukhuset.
 
Glasdörrarna öppnades när jag klev in i entrén, en gråhårig tant med ljusrosa sjukhusskjorta satt bakom en trädisk och knapprade på en dator.
Hon tittade upp och tittade på mitt nerblodiga ansikte.
Jag gick fram och blinkade några gånger innan det blev suddigt för ögonen och jag vacklade bakåt, en hård smäll kändes i bakhuvudet innan allt svartnade.

'"Godmorgon" Sa en välbekant stämma.
Jag blinkade till och öppnade ögonen, ljuset trängde in och jag kunde se att jag låg i en sjukhussäng med gips över armen och bandage runt huvudet, och nån grej över näsan. 
"Hur mår du?" fortsatte den, jag vred lite på huvudet och såg att det var Caspar som satt på en trästol bredvid sängkanten.  Runtom stod min mamma, pappa och lillasyster Ella. 
"Jag mår....vänta.. vart är min mobil? sa jag och letade febrilt efter min iPhone.
Jag hittade den på ett brunt träbord som stod vid sängen, jag började skriva ett sms till Nikki.
Till Nikki: Hey. I'm sorry. I'm okay, just a few bruces and a broken nose and a broken arm. Where are u? 

Skrev jag och kliade mig i huvudet. 
Jag fortsatte prata lite med Caspar medans jag väntade på ett svar.
 
Nikkis Perspektiv:
 

Jag hade sett att Christopher hade sprungit efter mig så jag hade gömt mig bakom en livsmedelsaffär så jag skulle bli av med honom, jag orkade inte med varken Jack eller Chris just nu. 
Efter att ha spenderat några timmar hos Alice bestämde jag mig för att gå hem, det började bli skymning ute och en sommarbris gjorde så hela mitt hår fladdrade fram över ansiktet. En vit limousine saktade in bredvid mig och den mörktonade rutan gled ner.
Jag drog bort håret och la det som det skulle igen och när jag tittade upp igen såg jag..... vänta... Justin Biebers ansikte leende mot mig.
 
"Hey, det är jag som är Justin.. Du måste vara Nicole? Sa han och log, han öppnade dörren och gjorde en svepande gest med handen som betydde att jag skulle hoppa in.
 
"Ja, det är jag. Men hade inte du konsert?" Frågade jag innan jag hoppade in och satte mig på det skinnbeklädda sätet.

"Den blev inställd för att arenan hade blivit bombhotad, så jag gjorde en konsert utomhus idag för alla mina beliebers som inte fick chansen att se mig ikväll" Han suckade och man kunde se på honom att han verkligen brydde sig om sina fans, eller beliebers.

Han skakade på huvudet och sträckte sig mot minifrysen där vi satt i baksätet, han lirkade upp en Cola till sig själv och en sprite till mig, jag nickade och tog emot den.
Ett pys hörde snär vi öppnade drickan och Justin fortsatte.

"Så.. Vart ska vi? Och vart är Chris?" frågade han och höjde på ögonbrynet.

"ärligt talat så vet jag inte" svarade jag och ryckte på axlarna. Jag berättade vad som hade hänt och han tittade i mina ögon hela tiden, som han verkligen lyssnade och brydde sig om vadjag hade att säga, när jag var klar nickade han och tog min hand. Han log och släppte handen, sedan tog han en klunk ur sin Cola innan han började prata om något nytt.

Limousinen svängde runt och vi körde runt ett tag i kvarteret och pratade innan jag sa åt chauffören att svänga till höger för att komma till mitt hus.
Limousinen bromsade in med ett svagt gnisslande och chauffören Ross gick ut och öppnade bildörren.
Justin hade på sig en svart tshirt med ett tryck på och en vit jacka, han hade på sig ett par baggy jeans till det.  Han log och slickade sina läppar
 

 
.

"Nice crib" sa han och tittade imponerat på mitt vita hus.

"Haha, I bet you live in a palace or something" svarade jag och fnissade innan jag vred om nyckeln i dörrhålet och öppnade ytterdörren. En doft av spaghetti och köttfärssås kändes när vi klev in. Justin drog in doften och klappade sig på magen. Jag skrattade och mamma ropade från köket:

"Nikki, är du hugrig?" Hon gick stressat ut till oss i hallen, hennes blonda hår satt uppsatt i en hög tofs och hennes gröna ögon log matt mot  mig. Hon kramade mig och sen såg hon Justin, hon hälsade och frågade om han ville ha mat, han nickade artigt och log. Vi tog av oss skorna och gick mot köket.

Lite mellan kapitel , förlåt! xx fia & cornelia
 
 
 

Hej!

Hej, Sofia här! :)
Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft lite fullt upp, nu är det iallafall lång ledigt så det kommer ungefär ett kapitel per dag minst!
Forsätt läsa och sprid bloggen!
 
xoxo Fia 

One Time Chapter 9!

"Nikki lyssna på mig du är inte en slampa på något sätt och att han ens kan säga något visar bara en han är en pussy" sa jag argt. Justin tittade på mig och jag gav en blick som sa jag berättar sen. Jag schasade iväg honom då han borde värma upp rösten för han har konsert ikväll.
 
"Förlåt Chris, jag borde inte ha ringt..." jag hann inte säga att hon fick ringa när hon ville då hon redan hade lagt på. När Jag kom till Orlando imorgon skulle jag hitta den här Jack och jag har ett och annat jag vill säga till honom.
 
 
Justins Perspektiv
Varför hade Chris blivit så arg? tänkte jag tyst medans jag fönade mitt nytvättade hår.
jag tog upp min nya rakhyvel som låg på handfatet, jag rensade bort stubben och fortsatte in till garderoben. Jag tog på mig min röda onepiece för jag skulle ju ändå byta kläder till showen sen. 
"Justin!" Jazmyn kom inrusande genom hotell dörren. Jag blev glatt förvånad och öppnade armarna som en kram.
"Hej, sweetie" sa jag och lyfte upp henne. 
"Ser ut som vi hann,huh?" pappa stod i dörröppningen och flinade. Han vacklade några steg framåt på sina kryckor och kramade om mig.
"var är Jaxon? frågade jag och höjde på ögonbrynet. 
" han äj suk" Jazmyn hoppade runt och jag insåg att det snart var dax för konsert så jag körde ut dom ur min svit och väntade på limon som skulle köra mig till den stora arenan.
 
Jacks Perpsekspektiv:
 

Luften var sval och natten var mörk, några stjärnor lyste upp sommarnatten och ljuden från vågorna som kluckade längs strandkanten fick mig att stanna. Jag stirrade ut över det öppna havet en stund innan jag satte mig ner. Jag drog upp mina sommarbrända knän mot hakan.
 
Hur kunde jag säga så till Nikki?
 
En salt tår rullade ner från min kind och jag insåg att alla i skolan hade hört när jag praktiskt taget hade kallat henne för slampa. 
Jag ställde mig upp och skakade av mig känslorna och tänkte att det var hennes fel att hon låg med så många.
Jag kastade en näve sand ut i havet som klumpade ihop sig innan det löstes upp och försvann ut i det mörka havet. Jag sparkade i den svala sanden innan jag gick strandpromenaden hem mot mitt hus. 
 
En svart blänkande vovlo körde upp på vägen men gjorde en plötslig U sväng och bromsade in vid trottoaren. En kille i mörkblå hoodie gick fram till mig och gav mig en hård knuff i ryggen. Jag tänkte inte utan blixtsnabbt flög det iväg en knytnäve som träffade den andra killen precis över ögat. Han föll bakåt ner i den svala sanden med reste sig snabbt och sprang iväg till bilen och körde iväg. Jag började springa hemåt, med värkande rygg.
 
Christophers perspektiv:
 

 

Jag hade skitigt i Justins efterfest och åkt till Orlando på direkten. När jag väl va framme så åkte jag runt och letade efter Jack. Jag åkte runt och efter ett tag såg jag en kille som såg ut som killen på Nikkis instagram. Jag körde upp min bil på parkeringen och klev ur. Jag sprang upp till Jack och knuffade honom hårt i ryggen. Han ramlade men han reste på sig och slog till mig över ögat. Jag sprang tillbaka till min bil ö,startade den och började köra därifrån i hög fart. Jag körde till Nikkis hus där jag parkerade min bil och stängde av motorn. Jag joggade upp till hennes dörr och pli hade på. En kille i sextonårsåldern öppnade och hans  ögon blev dubbelt så stora när han såg mig.
 
"Hej är Nikki hemma?" frågade jag och killens ögon blev omöjligt ännu större.
 
"Emh ja vänta lite bara" sa han och vände sig lite. "Nikki emh du har besök" ropade han.
 
"Vem är det?" hörde jag henne ropa från övervåningen. 
 
Killen som jag antog var Nikkis bror Martin slängde en blick på mig innan han svarade.
 
"Lil Twist!" 
 
"Martin , du kan kalla mig Christopher vet du" sa jag och skrattade. Martin stirrade på mig lite innan han svarade.
 
"Du vet vad jag heter" frågade han osäkert.
 
"Ja din syster är min vän klart jag vet vad du heter" sa jag och log. Han såg ut som en utav Justins fans när dom såg honom . Martin hade precis tänkt att säga något när Nikki kom ner. Hon hade mjukis shorts och en hoodie. Hennes ögon va röda och hon hade inget smink på sig, inte för att hon behövde det. Jag gick förbi Martin och Nikki sprang fram till mig. Jag omfamnade henne i en stor kram.
 
"Hur mår du?" frågade jag in i hennes hår. Jag slog till mig själv mentalt då det var klart att hon inte mådde bra. Hennes pojkvän hade sagt att hon va en slampa inför hela hennes skola! 
 
"Jag är väl okej, skulle inte du komma imorgon?" frågade hon och släppte mig från kramen. Hon backade ett steg och la en hårslinga bakom örat, hon log.
 
"Justin klarar sig själv så jag åkte en dag tidigare" sa jag. 
 
"Tack" sa hon tyst och kramade mig igen. "Vad har hänt med ditt ansikte?" frågade hon och drog med fingrarna över den lilla bulan i min panna.
 
"Emh...jag råkade gå in i min toalettdörr i morse, ljög jag och tog på mig solglasögonen igen.
Kan inte du visa mig Orlando?" fortsatte jag och försökte byta samtalsämne.
Hon nickade och sa att hon bara skulle byta kläder.
Femton minuter senare stängde vi ytterdörren och åkte iväg till stan.
Vad vill du ha?" frågade jag henne när vi gick in genom glasdörren. Det luktade nytvättat golv och chokladmuffins.
"Cheescake och grönt te" svarade hon och gick och satte sig på en av stolarna vid ett runt glasbord som stod placerat längs med den röda väggen.
Alla stirrade oss på men jag brydde mig inte om dom, den enda jag brydde mig om här inne var Nikki.
Jag betalade och gick och satte mig mittemot henne. Jag lät glasögonen vara på men tog av mig hoodien och satt nu bara i ett par jeansshorts och ett tunt linne.
"Hej Nikki" sa en brunhårig tjej och ställde sig vid vårat bord. Inte för att hon ens tittade på Nikki, hennes blick var fastklistrad på mig. Jag log lite och hon putade med brösten under hennes rosa pikétröja.
Jag drog mungiporna så de formade ett leende och tittade på Nikki.
"Hej Lola" svarade Nikki och log. Hon ställde ner hennes te på bordet, hon tog upp en vit liten servett och torkade sig om munnen.
Lola.... det ringde en klocka i mitt huvud och jag mindes att det var hon som hade blivit OLLG.
"Hej Lola " frågade jag och hon höll nästan på att svimma. Hon fnissade och sa hejdå innan hon gick ut för att fortsätta halvspringa ner för gatan.
Vi skrattade och pratade och hade det allmänt trevligt när dörren plingade till och in kom.....
Jack.
Jag kände hur ilskan bubblade i mig och hoppades att han inte hade sett mig.

"Och vad i helvete gör du här?" Fräste Jack mot Nikki. "Och med honom" Han blickade på mig och man kunde se ilskan som lyste i hans ögon.
 
Innan min hjärna ens hann reagera så hade jag ställt mig upp och Nikkis ögon stirrade på mig med stora ögon.
 
"Sådär pratar man väl inte med en kvinna?" slängde jag ur mig och tog tag i Jack's vita krage.
"Släpp förfan" Han slog ner handen och röt att Nikki var en förrädare och en slyna.

Jag blev så arg att jag fick lock för öronen och blev kokröd i ansiktet, händerna formade sig som knytnävar, jag slängde av mig solglasögonen och han stirrade på mig.

"Du.... din jävel" Västa han mellan tänderna.

"Vad menar han?" Nikki hade ställt sig upp och stod med frågande min.

Knytnävarna spände sig så hårt att de dunkade. Ruset kom och snart kom ensving uppflygande mot Jacks 'perfekta' ansikte. Ett krash hördes och i andra sekunden så var hans näsa bruten.

Han torkade undan blodetsom droppade från den sneda näsan och hoppade på mig. Två slag mot huvudet och en spark i magen fick han in innan jag ställde mig upp och dunkade ner honom.

"Sluta! Chris, du dödar honom" Skrek Nikki förtvivlat med tårarna sprutandes ur ögonen, hon hulkade till innan hon tog sin beiga Louis Vuitton handväska och rusade ut från cafét och bort från mig.
Jag visste att hon hatade blod och jag förstod att hon var väldigt ledsen.
 
Vi fortsatte slåss ett tag innan chefen på cafét sprang ut i ett blå och vitrandigt förkläde runt sin tjocka mage och  skrek att vi skulle försvinna ur hans åsyn, han torkade svetten från sitt runda skalliga huvud och slängde ut oss.

Jag började springa, jag var tvungen att hitta Nikki.

''Det här är inte över, Twist!" Ropade Jack bakom mig, men jag brydde mig inte, det enda som var viktigt var att hitta Nicole.


One Time Chapter 8!

Efter en lång bussresa kom vi äntligen fram. Jag tittade ut genom bussfönstret och såg att Jack stod brevid den smala björken. Jag tog min väska och gick ut, jag kastade mig om hans hals. Han kramade mig hårt och kysste mig i pannan. "Haha, hej!" Skrattade han och flyttade sig ett steg bakåt. "Saknat mig?" Jag lyfte på ögonbrynet och log busigt. "Har du ens varit borta?" skojade han och lyfte upp min resväska. Jag slog honom på armen och vi började gå mot hans Porche.
Nikkis perspektiv: Veckan hade rullat på som vanligt men ändå inte. Folk hade frågat mig om Christopher, och Lola om hur det var att bli OLLG. Jack och jag hade setts varje dag och jag pratade regelbundet med Chris. Just nu var det fredag och jag gick hand i hand med Jack genom den stora och nymålade korridoren i skolan för att komma till min lektion. När vi kom fram så kysste han mig mjukt som om att han väntade på att jag skulle dra honom närmare, och det gjorde jag innan jag märkte att folk började busvissla, då var det läge att avsluta kyssen. Jag backade och log lite generat, en hårslinga föll ner i ansiktet som jag genast flyttade till sidan igen. Jacks ögon lyste hungrigt efter mer men han visste att han fick vänta till en annan gång. Min mobil började ringa och efter som det var runt tio minuter kvar tills lektionen började så fiskade jag upp den ur fickan och svarade. "Hej Nikki! Stör jag?" hörde jag Chris fråga från andra sidan luren. "Hej Christopher, nej du stör inte vad händer?" frågade jag och tittade ursäktande på Jack innan jag släppte hans hand och började gå ifrån lite då några tjejer hade hört vem jag pratade med och nu började smyga mot mig. Jag slängde en bitch blick mot dom och tjejerna stannade. "Om du kan så kan jag komma till dig nu i helgen, alltså imorgon till på söndag om jag får?" frågade han och jag kände hur hela jag log då jag hade saknat honom, även om vi inte hade känt varandra så länge så var han verkligen kul att hänga med. "Men gud vad kul det är klart att du kan komma" jag tittade lite snabbt på klockan, bara sju minuter kvar. "Vilken tid kommer du?" frågade jag "Runt ett tror jag och om det går bra kanske Justin kommer på söndag" sa han och skrattade lite. "Vänta vänta vänta Justin som i Justin Bieber ska han komma hit och va i mitt hus?" åh Alice skulle aldrig tro på mig när jag berättade det här. Jag vände på mig och såg tjejgänget så och stirra på mig med stora ögon. "Ja eller han kommer isånafall på morgonen och så åker vi på kvällen" "Visst du kan komma och det är klart Justin kan komma om han vill, men du min lektion börjar nu men vi ses imorgon då?" sa jag innan jag sa ett hej då och la på. Jag gick över till Jack där jag slängde mig om hans hals, han tittade ner på mig och skrattade. "Varför blev du så glad helt plötsligt?" frågade han och pussade mig lätt på näsan. "Jo Chris kommer komma och hälsa på imorgon och sova över här sen på söndag kanske Justin kommer också inte för att det är det viktiga men jag kommer få träffa Christopher" skrattade jag fram jag kysste honom men slutade då han inte kysste mig tillbaka. Jag backade och tittade förvirrat på honom. "Vad är det med dig helt plötsligt?" frågade jag och gjorde en förvirrad min. "Ska Chris sova hos dig, i ditt hus?" frågade han stelt, blicken blev tom och iskall. "Ja eller i vårat gästrum, varför är du inte glad du och Christopher kommer bli jätte bra vänner!" försökte jag. varför bettede han sig såhär? "Jag är bara inte bekväm att en annan kille ska sova i ditt hus du är ju min och då..." "Är jag din? du vet jag är inte en ägodel!" sa jag surt och blängde på honom. "Nej det är klart du inte är men jag vet hur du har varit med andra killar och jag vill inte att du ska ligga med honom då du är min flickvän. jag menar om du har legat med åtta killar innan mig och jag blev den nionde så lätt som jag blev skulle säkert Chris kunna bli den tionde" jag bara stod stilla, haka åkte ner till golvet. Jag kunde inte fatta att Jack precis hade sagt det där. jag kände hur tårarna brände innanför ögonlocken och hur en slank ur mitt öga, jag torkade snabbt bort den. "Tror du att jag skulle va otrogen mot dig och vad hände med att vi inte skulle döma varandra?" väste jag tyst jag då det fanns elever runt oss men det var knäpp tyst då alla lyssnade på vad vi sa. "Förlåt Nicole jag..." jag tog upp en hand för att tysta honom innan jag började prata. "Nej förlåt mig för att jag ville att min vän och min pojkvän skulle träffas!" nästan skrek jag ut. "Du är en jävel vet du det" fräste jag innan jag vände mig om och började gå, tårarna forsade ur mina ögon. Jag låste upp mitt skåp och slängde in mina böcker innan jag gick ut med allas blickar på mig. Jag satte mig på en träbänk bänk som var placerad utanför skolan och tog upp min mobil ur byxfickan. Till Alice: kan du komma ut? Jag sitter vid våran bänk
 
 
chris perspektiv :
min mobil började ringa och jag plockade upp den igen från min ficka. Det va Nikki som ringde och jag svarade med ett leende på läpparna .
"hej Nikki " sa jag glatt men mitt leende försvann när hon snyftade. "Vad har hänt Nicole?"
"Jack..." viskade hon. Jag kom ihåg att det var namnet på hennes pojkvän och jag undrade vad han hade gjort. "Han praktiskt taget kallade mig slampa in för hela skolan..." sa hon och började snyfta igen. Jag kände hur det gick en ilande känsla som bubblade inom mig, jag blev så arg. Bara tanken på att Jack kunde såra en sådan fin människa är obefintlig. "Nikki lyssna på mig du är inte en slampa på något sätt och att han ens kan säga något visar bara en han är en pussy" sa jag argt. Justin tittade på mig och jag gav en blick som sa jag berättar sen. Jag schasade iväg honom då han borde värma upp rösten för han har konsert ikväll. "Förlåt Chris, jag borde inte ha ringt..." jag hann inte säga att hon fick ringa när hon ville då hon redan hade lagt på. När Jag kom till Orlando imorgon skulle jag hitta den här Jack och jag har ett och annat jag vill säga till honom.

One Time Chapter 7!

OBS INGA UNDER 13 BÖR LÄSA DET HÄR!
 
 
"Fick du träffa Justin Bieber?!" Lola tittade nyfiket på mig.

"Nej, men vi pratade om honom och igår berättade Chris att Justin och han hade pratat om dig, Lola" 

Dock sa jag inte att Justin Bieber tyckte att hon var galen.
 

"oherregud, han älskar mig!" skrek Lola så alla i bussen vände sig om och stirrade irriterat.

Efter en lång bussresa kom vi äntligen fram.
Jag tittade ut genom bussfönstret och såg att Jack stod brevid den smala björken. Jag tog min väska och gick ut, jag kastade mig om hans hals. Han kramade mig hårt och kysste mig i pannan.

"Haha, hej!" Skrattade han och flyttade sig ett steg bakåt. 

"Saknat mig?" Jag lyfte på ögonbrynet och log busigt.

"Har du ens varit borta?" skojade han och lyfte upp min resväska.

Jag slog honom på armen och vi började gå mot hans Porche.
 

 
 
Jacks Perspektiv:

"
Hejdå mamma" Jag tog bilnycklarna som låg på byrålådan innan jag tog en snabb titt i spegeln.
 
"Vart ska du?" Ropade mamma från övervåningen.
 
"Jag ska hämta Nicole" Svarade jag
 
"Okej men då åker du inte med till farmor, för isåfall blir du ensam hemma hela kvällen"
 
Jag ropade ett okej sen gick ut till uppfarten där jag hade parkerat min nya Porche.

Jag satte mig i det skinnbeklädda sätet och vred om nyckeln. Motorn startade och bilen vibrerade till innan jag backade ut och körde mot busshållsplatsen i stan.

När jag kom fram var klockan bara 13.42 och hon skulle komma hel så jag satt och lekte med mobilen istället. När en stor buss rullade in stängde jag av mobilen och öppnade bildörren. En svag sommarbris kom emot mig, jag vidgade näsborrarna och drog in den friska luften. Solens strålar sken över mitt ansikte s jag satte på mig solglasögonen och lutade mig mot motorhuven medans jag väntade. Jag vred på huvudet och kunde se havet och stranden, några barn koom cyklandes på trottoaren, de höll i varsin kulglass. Jag kände hur jag blev mer och mer sugen på mjukglass men behöll fokuset på att jag snart skulle få träffa Nikki. Hjärtat slog ett extra slag när bussen bromsade in. Jag ställde mig upp och började gå till busshållsplatsen med raska steg.

Jag såg Nikki resa på sig inne i bussen, hon tog ner sin väska sen tittade hon ut och såg mig. Hennes vackra ansikte sprack upp i ett stort leende. Hon gick ut ur bussen sen sprang hon fram till mig och kramade mig jag kramade tillbaka och kysste henne på pannan. Jag vet att vi bara hade dejtat i en vecka men jag hade verkligen saknat henne.
 
"Haha hej" viskade jag mot hennes hår.
 
"saknat mig?" sa hon med gnistrande ögon.
 
"Har du ens varit borta?" skojade jag vilket gjorde att jag fick ett slag på armen. "Klart jag har saknat dig" sa jag och kysste henne på munnen. Mina händer vandrade på hennes rygg ner mot hennes perfekta rumpa men jag hann inte så långt innan tjej fnitter hördes till höger om mig.
 
"Skaffa er ett rum!" skrattade Alice. Nikki blängde surt på henne men brast sedan ut i skratt och jag tog hennes stora väska. Jag var fotbollskille och var van att kämpa men tjejers packningar har jag aldrig förstått mig på, hon var borta i tre dagar och det känns som hon har packat hela garderoben. Jag slutade vara en sån pussy och fokuserade mig på att bära väskan till bilen.
 
Vi satte oss i bilen.
 
"Så var det kul?" frågade jag med blicken på vägen framför oss.
 
"Jo det var väl okej jag träffade...juste jag lovade att ringa...vänta lite bara" sa hon och fumlade upp sin mobil ur sin ficka. Jag nickade men undrade vem det var som hon skulle ringa. Hon tröck in ett nummer och höll mobilen mot örat.
 
"Hej Christopher jag skulle bara säga att jag hade kommit hem nu eftersom jag lovade att ringa till dig" det blev tyst när hon lyssnade på vad personen på andra sidan linjen sa. Jag undrade vem den här Christopher var. Jag blir väldigt lätt svartsjuk och även om jag inte ville erkänna det så kände jag hur mörka känslor bubblade i magen. Nikki och Christopher pratade bara ett litet kort tag innan hon ursäktade sig och la på.
 
"Förlåt, jag lovade Chris att jag skulle ringa till honom när jag var framme" sa hon och log. Jag log tillbaka innan jag vände blicken tillbaka till vägen.
 
"Så vem är han en kompis eller" frågade jag lättsamt.
 
"Jo det kan man väl säga" sa hon och skrattade lite.
 
"Någon jag känner?" frågade jag. 
 
"Sluta det är ni som dejtar inte hon och den där Chris" tänkte jag till mig själv samtidigt som jag sparkade mig själv mentalt för att ha sagt något sådant.
 
"Jo... Emh vet du vem Lil Twist är?" frågade hon lite blygt. Jag behövde inte tänka efter då jag hade typ massor utav hans låtar på min spotify. Min hjärna klickade ihop ett och två då Lil Twists riktiga namn var Christopher Moore.
 
"Vänta menar du att du precis snackade med Lil Twist?" frågade jag och kände att mina ögonbryn flög upp till hårfästet. Okej nu var det inte små bubblor av svartsjuka nu kokade det, jag kunde inte tävla med en kändis! 
 
"Ja fast vi är bara vänner Jack du behöver inte se ut som om du tänker döda någon" sa hon och fnissade.
 
Jag tittade förvånat på henne och hon la en lugnande hand på mitt knä. Jag fortsatte köra tills jag kände hennes hand gå högre och högre upp tills den stoppade brevid mitt skrev. Och såklart skulle hennes berörning göra mig hård. Jag bromsade in bilen vi ett rödljus och Nikki knäppte fort upp bältet och börjde sig över till mig och kysste mig på halsen. Jag släppte ut ett litet stön då hon sög mjukt.
 
"Nikki" stönade jag ut.
 
"Du vet dom här senaste dagarna har jag bara tänkt på dig så sluta vara svartsjuk" viskade hon i mitt öra. 
 
"Nikki" viskade jag.
 
"Jack sluta va svartsjuk jag tycker ju om dig" sa hon och la en hand på mitt skrev.
 
"Nej asså Nikki jag är inte svartsjuk men jag måste starta bilen" sa jag och skrattade mjukt.
 
Hon satte sig upp och vände på sig då det va flera bilar som tutade på oss. Hon vände sig åter igen mot mig och sa.
 
"Tro inte att jag är klar med det här" sa hon och flinade. Varken jag eller den hårda bulan i mina jeans sa nej till det.
 
Vi körde hem till mig då ingen va hemma i mitt hus. Vi lät Nikkis väskor ligga kvar i bilen och vi skyndade oss in. Jag låste upp ytterdörren och hon drog in mig, därefter stängdeoch låste hon dörren efter oss.
 
"Hallå?" ropade hon för att se så att ingen var hemma. När hon inte fick något svar vände hon sig om och tog tag i min hand och drog mig till soffan. Där puttade hon ner mig och satte sig gränslad över mig. Hon kysste mig djupt och drog med fingrarna i mitt hår. Hon drog långsamt fingrarna ner från mitt huvud och till min mage. Nikkis mjuka läppar sög på min hals och jag släppte ut ett högt stön. Jag kände hur hon började knäppa upp mina jeans och jag lyfte på oss så hon enkelt skulle kunna dra ner dom. Och det gjorde hon så nu satt jag på soffan i endast ett par boxers. Hennes hand smekte lätt utanpå och jag stängde ögonen. Hon kröp ner på golvet och drog långsamt ner mina kalsonger så mitt skrev flög upp i givakt. Hennes lilla hand slöts runt mig och jag skakade nästan så skönt bara det var. Nikki drog några drag innan hon öppnade munnen och lär hennes mjuka läppar slutas om mig. Hennes tunga flög runt där jag var som mest känslig och jag gjorde allt för att inte bara släppa allt och komma där på sekunden. Hon tog in hela mig i munnen och känslan var obeskrivlig hennes tunga drog hon långsamt upp från roten till toppen, hon gjorde så några gånger innan jag föste undan henne.
 
"Jag kommer komma snart" mumlade jag och skulle precis runka lite så jag skulle komma men hon puttade bort min hand och fortsatte att suga av mig. Jag kände hur det började dra ihop sig i magen och när jag väl kom exploderade jag i sköna känslor och ett högt stön flög från mina läppar. Hon svalde nästan allt och det hon missade slickade hon upp efter. Hon tittade upp på mig och log sen reste hon på sig rätade till sina kläder. Jag insåg då att jag inte hade några kläder på mig och satte fort på mig dom som låg slängda på golvet. Nikkis besvikna blick fick mig att skratta då min kropp försvann under lager av kläder. 
 
"Vill du se på en film?" frågade hon och tittade menande på min hylla av filmer som stod uppratade vid sidan av den stora 60 tums platt tvn. Familjebilder satt uppradade på långsidan av den vita väggen. 
 
"Visst vad vill du se på?" frågade jag och började gå mot alla filmerna. Nikki tog upp en lila filt och kurade ihop sig i hörnet av den vita tygsoffan. Kristallkronan i taket glimmade till och den svarta håriga mattan kändes skön mot mina nakna fötter. 
 
"En barn film.. Åh den där" sa hon och pekade på The Iron Giant. Jag höjde på ögonbrynen då den filmen va jätte gammal och jag brukade titta på den när jag va liten. Jagfick en flashback från när jag var liten och jag och min pappa och storebror brukade titta på den på helgmornarna, jag satt i min superman pyjamas och min bror i sin hulken pyjamas och pappa gjorde varm chkolad. Jag fick en tår i ögat när jag tänkte tillbaka på min pappa, han är fortfarande ute i Iran, han är stridspilot.
Jag kom tillbaka till verkligheten och startade filmen.
Jag gick till köket och öppnade vårat stora kylskåp, jag tog lite äppecider och hämtade grillchips i träskafferiet innan jag gick ner för den lilla stentrappan och slog mig ner i soffan bredvid Nikki, hon kröp över till mig la huvudet på mitt bröst. Jag fullkomligt njöt, det kändes så rätt att vara med Nikki, och hon var min nu, bara min.
 
Efter ungefär en halvtimme hörde jag hur det buzzade till och jag plockade upp min mobil, bara det att det inte va min mobil som hade låtit. Nikki kollade inte sin mobil och jag märkte att hon sov.
Jag letade efter hennes mobil, asså jag skulle inte snoka men tänk om det var något viktigt. Det var Alice som frågade vad Nikki gjorde. Jag tänkte precis lägga tillbaka mobilen när jag kom på att jag kunde ju ta en bild på mig och henne nu när hon sov och lägga upp på instagram. Så jag gick in på insta appen och hon hade fullt med nya följare. Nyfiken som jag är ville jag veta varför hade typ 200 hundra nya förljare och jag såg att Lil Twist hade lagt upp ett foto på henne imorse och det måste vara därför hon hade massor med nya följare. Jag kände min svartsjuka välla upp då Lil Twist hade skrivit Breakfast with my little lady Nikki under bilden. Jag gick in och tog ett foto på oss skrev under My babe fell asleep in my arms

Den fick nästan på direkten några tiotals likes och jag kände mig nöjd, nu vet Christopher att hon va min!
HA!
Tänkte jag och log nöjt Jag la ifrån mig mobilen och fortsatte titta på filmen.
 
När filmen var slut tog jag upp hennes mobil och kollade insta och några utav Nikkis vänner hade kommenterat saker som  Cute och sweet men jag stannade på en speciell kommentar. Den kom från Lil twist
 
You guys fit like a glove, btw miss you nikki hope I see you soon!
 

Okej kanske hon bara var kompis med honom annars skulle väl inte han ha skrivit så tänkte jag för mig själv...
Även om jag kunde känna inom mig att jag inte ville att han skulle prata mer med henne. Hon var min och ingen annans, vare sig han var känd eller inte. Jag kysste Nikki på huvudet och lutade mig mot hennes innan jag somnade.
 
 
 
 
 
 
 
 

One Time Chapter 6

"Jaha och här trodde jag att jag hade dig för mig själv!" sa han med spelad fasa i rösten. Han plockade upp sin mobil och innan jag hann reagera så hade Chris tagit ett kort på mig.
 
"Varför gjorde du sådär? Jag satt ju och asgarvade!" sa jag och tog bort lite hår som hade ramlat ur min fläta. Han svarade inte utan fortsatte att göra något med mobilen. Min egna mobil buzzade till och jag plockade upp den från bordet och såg en liten instagram händelse som en liten notis på min Samsung Galaxy S III. 
Jag öppnade den och det var bilden Christopher hade tagit på mig för en minut sen. Under bilden stod det
Breakfast with my little lady Nikki.
Redan 800 personer hade gillat bilden och det var massor med kommentarer som frågade vem jag var.
 
"Christopher! vad hände med att ingen skulle få veta att vi var kompisar" fnissade jag och tog stoppade en bit omelett i munnen.
 
"Nicole, jag vill visa upp min nyfunna vän för hela världen." sa han och blinkade. Vi åt upp sen insåg jag att det bara var tio minuter kvar tills jag skulle möta Alice och Lola så Chris betalade och sen gick vi. 
Chris hängde hoodien över axlarna och vi började gå tillbaka till hotellet. 
 
 
Vid lobbyn tog Chris tag i min armbåge och vände mig om. Jag tittade på honom med förvånad min och väntade på att han skulle säga nåt. Efter några seekunder öppnade han munnen och sa: 
 
"Du ringer väl när du kommer fram?" frågade han oskyldigt och kliade sig i nacken.
 
"Det är klart att jag gör" sa jag och kramade om honom sen gick jag upp i hissen för att träffa Alice och Lola för att ta bussen hem till Orlando...
 
 

 
 
 
Nikkis Perspektiv:

Jag öppnade våran hotelldörr som ledde in till rummet.
 
" Jag tror att du har lite att förklara unga dam" Alice satt på sängkanten med en arg min, hon höll sin iPhone i handen.
 
"vad menar du?" Jag packade ihop allting och la i min Louis Vuitton resväska innan jag ställde mig framför henne.
 
"VARFÖR HAR DU INTE BERÄTTAT ATT ÄR DU VÄN MED LIL TWIST???!" Lola stormade ut ur badrummet med sin svarta iPhone i högsta hugg. 
 
"Va? Hur fick ni reda på det?" Svarade jag förvirrat.
 
"Vi följer honom på instagram och såg bilden så fort han la ut den, precis som 5.510 tusen andra följare också" Alice ställde sig upp och rynkade på ögonbrynen.
 
"Varför berättade du inte att du kände Christopher Moore?"
 
"När skulle jag hunnit berätta det? Ni pratade bara om att Lola blev One Less Lonely Girl" Svarade jag och kände ilskan bubbla inom mig.

Hon var tyst ett tag ioch såg lite ångerfylld ut över att hon hade skrikit på mig. 
 
"Förlåt då" sa hon innan hon fram och slog armarna runt min hals. "Men hur länge har du känt Christopher?"
fortfarande med armarna runt min hals.
 
"Sen igår på konserten, jag mötte honom på en club"
 
"Vi måste gå hörni, bussen går om tio minuter!" Lola stod i dörren med alla sina resväskor och suckade.
 
"Vi är inte färdiga med det här än!" sa hon och pekade strängt på mig, hon log och gick ut.

Jag tog min resväska och låste dörren, jag vände på klacken och började gå mot hissen.
 
Justins Perspektiv:
 

"Älskling, vakna" Jag öppnade sömningt ögonen och gäspade. Jag tittade upp och såg Selena stå över min sängkant.

"Hey babe, kom och gosa" Jag hoppade in mot väggen och log mitt allra sexigaste leénde.
 
"Justiiiiin... Hon suckade och drog sitt korpsvarta hår bakom örat.

Innan hon hann fortsätta drog jag ner henne i sängen brevid mig och kysste henne på munnen.

"Justin, släpp mig!" skrattade hon och jag började kittla henne.

"Vi är ensamma på hotellrummet vet du" Viskade jag och nafsade henne i öronsnibben.
 
Hon drog handen över min mage och kysste mig på halsen. Jag ryste av välbehag när hon drog sina perfekt formade naglar genom min hårbotten. Hon tog av sig sitt linne och la sig på rygg i den stora dubbelsängen, jag kysste henne från nacken och neråt.
Selena stönade högt och jag log samtidigt som jag kysste hennes nyckelben. Jag lyfte henne och drog av hennes shorts och fortsatte kyssa henne från magen och neråt.  När jag kysste hennes navel hörde jag dörren öppnas. Selena ryckte till och drog täckt över sin kropp så jag hamnade under. 
Jag kröp upp under täcket och såg att det var Chris som stod i dörren och skrattade.
 
"Well,well,well look what we got here" Han höjde på ögonbrynet och skrattade.
"Ni vet väl att man måste låsa dörren eller iallafall hängga en strumpa på dörrhandtaget om man ska ha lite kul i sängen" fortsatte han och flinade. Han tog ut en läsk ur kylen och ställde sig vid dörren igen.

"Bro, försvinn!" fräste jag halvirriterat. 

"Jaja, whatever men bussen åker om 3 timmar, hoppas att ni är klara då" sa han och ryckte lekfullt på axlarna innan han stängde dörren bakom sig.

Jag sprang upp och låste dörren, men Selena hade redan börjat klä på sig igen.

"Babe, var inte sån nu, jag har låst dörren" försökte jag, och gick mot henne.

"Justin, tänk om det skulle varit din mamma. Jag tar en dusch"

"Jag kan väl få följa med?" sa jag och vickade på ögonbrynet och log mitt lekfullaste leende.

Hon fnissade till och skakade på huvudet innan hon försvann in i badrummet och låste dörren.

Jag tog upp min mobil och började skriva ett sms.


Till Chris: Damn it bro, du är skyldig mig! 

Jag gick in på Instagram och kollade runt lite, tills jag kom till en bild som Chris hade tagit på en tjej där det stod : Breakfast with my little lady Nikki.  Det var en blond tjej med en fläta och solglasögon på bilden, väldigt söt faktiskt. Jag vaknade ur dagdrömmandet och gick och satte mig vid det vita pianot som stod i min svit. Jag spelade några låtar från mitt nya album Breathe. 

Chris: Sorry,bro. Kan alltid fixa ett ligg till dig om du vill, haha.

Justin: Jag är trogen till Selena, det vet du. Aja, vem är tjejen på din Instagram?
 
Chris: Bara en kompis. 
 
Jag rynkade på ögonbrynet och fick en känsla av att Christopher inte ville prata just om den tjejen. Därför blev jag ännu mer nyfiken och fortsatte att fråga om henne.
 
Justin: Var det henne du träffade igår? ;)
 
Chris: Ja, men hon har åkt hem till Orlando nu. Sluta vara så nyfiken Biebs :)
 
Jag skrattade till och la undan mobilen. Jag lyfte blicken och såg att Selena stod vid dörren iklädd endast en vit handduk och håret hängande  i blöta stripor. 
Mina ögon blev dubbelt så stora, hon var så vacker. Jag gick fram och gav henne en kyss innan jag backade.

"Jag älskar dig" Sa hon och kysste mig adjö, sedan gick hon ut ur rummet.

Jag log och gick till min garderob. Jag tog på mig ett vitt linne, ett par jeans och mina supras. 

 
Nikkis Perspektiv:
 

"Så.. hur bra 'kompisar' är ni egentligen?" Alice gjorde små " " med fingrarna när hon uttalade ordet kompisar. Hon skrattade och tog en tugga av sin banan. 

"Sluta, vi har bara träffats två gånger" Jag vände mig mig mot henne och blängde.

"Jag säger bara, Lil Twist brukar inte hänga med random folk, de flesta uttnytjar honom bara för hans kändisskap"

"Fick du träffa Justin Bieber?!" Lola tittade nyfiket på mig.

"Nej, men vi pratade om honom och igår berättade Chris att Justin och han hade pratat om dig, Lola" 

Dock sa jag inte att Justin Bieber tyckte att hon var galen.
 

"oherregud, han älskar mig!" skrek Lola så alla i bussen vände sig om och stirrade irriterat.

Efter en lång bussresa kom vi äntligen fram.
Jag tittade ut genom bussfönstret och såg att Jack stod brevid den smala björken. Jag tog min väska och gick ut, jag kastade mig om hans hals. Han kramade mig hårt och kysste mig i pannan.

"Haha, hej!" Skrattade han och flyttade sig ett steg bakåt. 

"Saknat mig?" Jag lyfte på ögonbrynet och log busigt.

"Har du ens varit borta?" skojade han och lyfte upp min resväska.

Jag slog honom på armen och vi började gå mot hans Porche.
 
 
 


Hej! Förlåt förlåt förlåt för detta tråkiga mellan kapitel men det tar lite tid innan det smaskiga kommer ;)
 
xoxo Sofia och Cornelia :)


 
 
 
 

one Time Chapter 5!

''Jag ska nog gå tillbaka till hotellet tror jag''  Jag ställde mig upp och tog min handväska och rättade till klänningen.
''Jag kan följa dig om du vill'' Christopher ställde sig upp och tog sin jacka.
Jag nickade och vi sa hej då till hans kompisar.
När vi kom fram till hotellet så sa vi hejdå.
Jag skulle precis gå in genom de stora glasdörrarna som ledde till lobbyn när jag hörde Chris röst.
''Vänta, jag kan väl få ditt nummer?'' Han gick upp för stentrappan mot mig.
'' Haha, sure'' Jag skrev in mitt nummer i hans mobil.
''Du, vi kanske inte borde berätta att vi har setts under hela kvällen , jag menar dina kompisar är ju crazy beliebers och ja.. Justin är ju min bästavän." Sa han och körde händerna i jackfickorna.
''Visst'' Svarade jag innan jag gav honom en kram och gick in mot hissen.

Vad var det som precis hade hänt? Har jag precis träffat en.... kändis?!
 ____________________________________________________________________________________________
 
Jag hade precis gått ut ur hissen när min mobil plingade till och jag såg att det var Christoper som hade smsat.
 
Christopher: Hoppas jag fick rätt nummer nu annars kommer jag hitta dig så jag får rätt ;)
 
Jag skrattade lite innan jag svarade att det va rätt nummer. På direkten fick jag ett nytt sms som det stod ett simpelt "bra" i. Jag tog upp mitt kort som öppnade dörren och gick in. Lamporna tändes när jag gick genom den lilla hallen och jag tog av mig mina klackar sen mina jacka. Jag hittade min pyjamas och drog av mig klänningen och tog på mig dom korta mjukis shortsen och t-shirten istället. Efter det tvättade jag bort allt smink och satte på en film på den stora platt tvn. Jag tittade på klockan som visade att klockan snart va halv två på natten och jag började bli lite orolig då Alice och Lola inte var hemma och konserten slutade runt elva. Men jag behövde inte oroa mig mycket längre dådörren flög upp och Lola ramlade in.
 
"Nicole jag blev one less lonely girl!" skrek om och slängde sig runt min hals. Jag föste undan henne som satte mig upp från den lilla soffan där jag och Lola nu trängdes. Även om hon hade kallat mig Nicole så var jag glad för hennes skull.
 
"Men gud va kul, men ska man inte få typ blommor eller nått?" frågade jag då jag inte såg att hon hade någon bukett, eller det var vad jag hade sett på videorna som Alice hade visat mig. 
 
"Hon fick en krans!" tjöt Alice pch kramade Lola.
 
Dom fangirlade ett tag till innan vi bestämde oss för att sova då vi skulle åka ganska tidigt imorgon. Eller det var vid halv elva vilket jag tyckte var tidigt. Jag kände mig lite stött över att dom inte frågade vad jag hade gjort men det är klart jag skulle få ljuga men ändå.
 
Lil Twists perspektiv:
 

"Yo Justin!" sa jag och gick över där han satt i en stol och drack lite vatten. Han tittade upp och såg lite förvirrad ut.
 
"Hej, jag trodde att du skulle vara på en klubb" sa han och reste på sig och gjorde en "bro fist" med mig.
 
"Jo jag var det men sen gick jag hit" sa jag och ryckte på axlarna.
 
"Jaha men du brukar inte komma tillbaka så fort du brukar ju följa med någon tjej hem och så" sa han och skrattade. "Eller ville ingen tjej ha dig" sa han och flinade.
 
"Fuck you!" skrattade jag fram. "Nä men jag träffade en cool tjej men hon var inte riktiggt ett ligg, fast hon va sexig som fan" sa jag och började gå mot kylskåpet i Justins hotellrum. Av någon anledning ville jag inte berätta så mycket om Nikki för Justin då det va skönt att träffa folk som inte ville va med mig bara för att jag är känd eller för att jag är Justins kompis. Jag tog lite vatten och vi snackade lite. Efter så där tjugo minuter gick jag till mitt egna rum och gick och la mig. Jag startade skärmen och så gick jag in på sms och tröck på den på namnet Nicole Stark. Även om jag visste att hon inte tyckte om namnet Nicole fick hon heta det i min kontaktlista då det stod Christopher och inte Lil twis i hennes kontaktlista så tyckte jag att det var rättvist att hon skulle heta sitt riktiga namn i min mobil. Jag började skriva ett sms men ångrade mig sen, jag ville ju inte verka desperat vilket jag så klart inte var men jag hade tråkigt så jag bestämde mig för att smsa henne.
 
Till Nicole Stark: Vaken? 
Jag tröck på send och det kom upp ett litet sent under smset. Jag gick in på ett spel medan jag väntade på att hon skulle svara. mobilen surrade till och jaggick in på meddelande.
 
Nikki: Japp, jag skulle sova men min vän Lola vet du hon typ ligger och gråter av lycka för hon blev one less lonely girl.
 
När jag fick det smset började jag skratta då Justins och min konversation återspelades i mitt huvud.
 
"Asså herregud dagens OLLG va helt galen och jag fick typ
bära henne för hon kunde inte stå" sa Justin och skrattade.
 
"Damn, men va hon het?" sa jag och vickade på ögonbrynen.
Även om Justin hade Selena så kunde han ju få titta
på andra tjejer tyckte ialllafall jag.
 
"Inte riktigt min typ men hon var väl...gullig" sa han tvekande och 
skrattade lite.
 

Christopher: Vi snackade om henne, han sa att hon va typ galen haha ;)
 
Nikki: Låter som henne ;)
 
Christopher: Så när kan vi ses nästa gång? eller bor du här i Miami? 
 
Nikki: Nej jag bor i Orlando men jag kan nästan när som helst, det är ju inte jag som är känd och reser runt hela världen ;)
 
Christopher: haha men vi får hitta ett tillfälle :D
 
Nikki: JA! men jag ska sova nu vi ska åka tidigt imorgon
 
Christopher: Vilken tid ska du åka? 
 
Nikki: Bussen går vid halv elva, blä så tidigt!
 
Jag skrattade lite för mig själv tills jag insåg att Justins turnébuss inte skulle åka förens klockan två på eftermiddagen så om Nikki ville så skulle vi hinna ses på morgonen.
 
Christopher: Vill du träffas innan du åker?
 
Jag kände nervositeten rusa genom magen när jag tryckte på skicka.
Tänk om hon tyckte att jag va klängig och inte vill ens träffa mig.
Jag ruskade på huvudet, jag blev aldrig nervös.

Sluta vara en pussy, det är hennes förlust
!

Tänkte jag och tog ut en flaska vatten ur kylen. Mobilen buzzade till och skärmen lystes upp mitt ansikte.
 
Nikki: VET DU VAD JAG GÖR FÖR DIG?! Jag förlorar sov timmar på det här men visst vi ses vid mitt hotell vid nio imorgon. Godnatt nu Chris ;p
 
Jag skrattade till sen la jag ifrån mig mobilen och gick in till mitt sovrum.
 
-
 
Nikkis perspektiv: 
 

Uggh!
 
Jag stod framför spegeln och försökte fixa håret lite men det ville inte lägga sig ner.
Jag hade världens morgon frisyr, hårstråna flängde åt alla håll och kanter och efter 20 minuter hade jag fått det att se någorlunda bra ut i en fläta.
Jag gick ut till min resväska och drog upp ett par shorts och en svart tröja. Det fick bli en lätt sminkning idag. Efter det gick jag tillbaka in till sovrummet och tittade på min mobil.
 
"Drömmer jag eller är Nicole Stark upp före klockan tio?" 
Jag vände mig om och där stod Alice lutat mot dörrlisten med armarna i kors. Hon lyfte ena högbrynet och fnissade.
 
"Ja jag ska bara ut lite men vi möts kvart över tio här så går vi till bussen sen" sa jag snabbt och drog igen resväskan. Jag gav henne en lätt kram och fortsatte hastigt ut ur rummet innan hon hann fråga vart jag skulle. 

Jag gick ner till lobbyn och väntade på att Christopher skulle komma. Jag plockade upp min mobil ur min lilla handväska och började kolla facebook, inget intressant hade hänt.
Ett harklande hördes bakom mig och en kille med en hoodie, keps och solglasögon stod bakom mig. Jag tittade ner i min mobil igen, när jag kände att den vita skinnsoffan skönk ner och killen med hoodien satte sig ner brevid mig.
 Ett lågt skratt hördes innan killen viskade:
"Nikki". Jag insåg genast att det var Chris och jag kunde känna hur mina kinder hettades upp och blev tomatröda. 
 
"Åh hej" sa jag och skrattade lite, jag rätade till min frisyr lite innan jag la ner mobilen och log.
 
"Ska vi gå då?" frågade han och reste sig upp. Han höll fram sin hand som hjälp och jag tog den. Vi gick ut från hotellet och in på en liten folktom gata.
 
"Vart ska vi? jag tittade med med stora ögon runt i den lilla gränden då vi kom till en liten resturang som var överöst med blommor, ett par satt och åt kyckling parmesan och pratade vid ute platsen. En fågel satte sig på den vita fönsterkarmen och kvittrade.


 
"Vi ska hit" sa han. Jag och Christopher satte oss vid ett runt glasbord som stod ute på en träterass.D
 
et kom genast en kypare springande mot vårat bord. När vi hade satt oss ner tog han tog av sig sin gråa hoodie och de tonade solglasögonen men han lät kepsen va på.
 
"Så Nikki hur är det med kärleken då" började han sa han och skrattade lekfullt.
 
"Jo det går väl som det går, jag dejtar väl typ en kille i min skola" Svarade jag och log tillbaka.
Kyparen frågade vad vi ville beställaoch jag tog apelsinjuice och en omelett medans Chris bara beställde en kycklingsmörgås och en cappucino.
 
"Jaha och här trodde jag att jag hade dig för mig själv!" sa han med spelad fasa i rösten. Han plockade upp sin mobil och innan jag hann reagera så hade Chris tagit ett kort på mig.
 
"Varför gjorde du sådär? Jag satt ju och asgarvade!" sa jag och tog bort lite hår som hade ramlat ur min fläta. Han svarade inte utan fortsatte att göra något med mobilen. Min egna mobil buzzade till och jag plockade upp den från bordet och såg en liten instagram händelse som en liten notis på min Samsung Galaxy S III.
Jag öppnade den och det var bilden Christopher hade tagit på mig för en minut sen. Under bilden stod det
Breakfast with my little lady Nikki.
Redan 800 personer hade gillat bilden och det var massor med kommentarer som frågade vem jag var.
 
"Christopher! vad hände med att ingen skulle få veta att vi var kompisar" fnissade jag och tog stoppade en bit omelett i munnen.
 
"Nicole, jag vill visa upp min nyfunna vän för hela världen." sa han och blinkade. Vi åt upp sen insåg jag att det bara var tio minuter kvar tills jag skulle möta Alice och Lola så Chris betalade och sen gick vi.
Chris hängde hoodien över axlarna och vi började gå tillbaka till hotellet. 
 
 
Vid lobbyn tog Chris tag i min armbåge och vände mig om. Jag tittade på honom med förvånad min och väntade på att han skulle säga nåt. Efter några seekunder öppnade han munnen och sa: 
 
"Du ringer väl när du kommer fram?" frågade han oskyldigt och kliade sig i nacken.
 
"Det är klart att jag gör" sa jag och kramade om honom sen gick jag upp i hissen för att träffa Alice och Lola för att ta bussen hem till Orlando...
 
 
 
 
 

One Time Chapter 4!

När vi kom fram till mitt hus så följde Jack mig till dörren och precis innan jag skulle öppna dörren vände jag mig om och kysste honom. Jag drog mina fingrar genom hans hår och hans händer höll om min rumpa. Våra tungor brottades i en härlig kyss. Efter ett litet tag avslutade jag kyssen och log.
Han tog ett steg närmare och jag såg att han var hungrig på mer men jag satte handen mot hans bröst och sa:

 "Vi ses''. Jag log och såg hans besvikna min.
Jack putade med underläppen och jag skrattade.
 
"Vill du ses någon mer dag?" frågade han lite blygt gud och log.

vad han var gullig!! tänkte jag tyst för mig själv.
 
"Jo jag kan inte mer den här veckan men nästa vecka?"
 
"Ja juste Justin Bieber konserten va? När är den?" Frågade han.
 
"Om tre dagar" svarade jag. "Men vi ses" sa jag innan jag gick in och stängde dörren.
 


 
 
 
Nikkis Perspektiv:

Åh allt jag vill är att sova, men Alice och Lola bara sitter och pratar om Justin Bieber hela tiden, varför åkte jag ens med på den här hårda och illaluktande bussen? Klockan var tre på natten och ja jag blir ganska tjurig då.
Bussresan hade börjat ganska bra ändå, förutom att det var någon som var jätte nödig och var tvungen att gå på busstoaletten, visst det är väl okej men de kan ju stänga dörren iallafall, nu luktar det sur mjölk och soptipp över hela dubbeldäckaren. Jag satte på mig mina Beats By Dr.Dre och började lyssna på Don't You Worry Child, jag lutade huvudet mot den svala bussrutan och andedräkten från min mun immade den fönsterrutan, jag gäspade stort och blundade.
-
''Vakna då sömntuta, vi har inte hela dagen på oss!'' Alice ruskade om mig.
''Lägg av'' Fräste jag och öppnade stängde av musiken.
''Haha nu ska vi inte vara tjuriga, vi är framme i Miami nu Nikki!'' Alice satte på sig sin skinnjacka och började knyta på sig skorna, Lola hade redan gått ut ur bussen och stod på trottoaren och pratade i telefon.
Jag ställde mig upp och sträckte på mig, tog på mig min skinnjacka och kollade på mobilen.

Kvart i sex?!

Jag klev av bussen och kände den friska luften i mina lungor, jag gick mot Lola och Alice som stod och pratade. Vi pratade ett tag innan vi bestämde oss för att gå till hotellet som vi hade bokat innan vi skulle gå till arenan där Justin skulle uppträda ikväll.

-
''Gud vad fint!'' Alice kastade sig på den vita nybäddade sängen och blundade.
''Alice, vi måste iväg och börja köa asså våran älskling ska spela ikväll!!!!'' Lola öppnade sin väska hastigt och drog ut en Justin Bieber tröja och sitt smink, hon var tydligen ''tvungen'' att sminka om sig för Justin's skull.
Jag var så fruktansvärt trött och magen kurrade.
''Vill ni att jag ska beställa upp nån frukost eller så?'' Frågade jag när jag insåg att man kan få nästan vad som helst av roomservice.
''Jag vill ha lite apelsinjuice!'' Ropade Lola från badrummet.
''Jag vill ha en redig hotellfrukost! Sa Alice och drog upp några kläder ur sin resväska.
''Jo hej jag skulle vilja beställa 2 frukostar och ett glas apelsinjuice''
'' Det fixar vi
Ms.Stark''

10 minuter senare fick vi upp massor med gott, vi åt och åt tills vi inte fick ner en bit till.
''Tjejer, vi måste gå nu!'' Lola stod vid hotellrumsdörren och trammpade. Hon var verkligen en crazy belieber, hon hade skrivit belieber och Justin över hela armarna och på kinderna. Jag skrattade för hon såg så fånig ut, hur kan en liten pojke påverka så många tjejer? Visst han kan ju sjunga och han är ju snygg men jag förstår inte hur tjejer kan vänta i timmar utanför hans hotell bara för att se den kända Justin Bieber kanske vinka genom fönstret! 
Vi gick ut och jag kände att jag verkligen inte passade in här. Majoriteten av alla tjejer som gick på stan hade Justin tröjor eller att det stod Justin någon stans på kroppen. Jag hade bara ett grönt maglinne och korta shorts. Vi hittade ingången där dom i golden circle skulle gå in. Det satt redan ett tjugotal tjejer där och det va 13 timmar kvar tills konserten men vi gick och satte oss i kön. 
 
Två timmar senare var klockan bara runt tio och nu var det ungefär hundra personer i kön till golden circle. Och om jag inte gick nu skulle jag nog inte komma ut. Jag började lägga in mina saker i min väska sen reste jag långsamt på mig stel i benen efter att ha suttit i två timmar.
 
"Vart ska du?" frågade Alice med ihoprynkade ögonbryn.
 
"Jag ska nog gå nu annars kommer jag aldrig ut" sa jag och sträckte lite på mig.
 
"Okej kan du ta med min tomma latte mugg?" frågade Lola.
 
"Visst, har du något Alice?" 
 
Hon skakade på huvudet. "Okej vi ses sen då och hoppas att Justin ser er...eller något" sa jag och skrattade. Lola muttrade att det är klart att hennes blivande man kommer se henne. Jag började gå ut genom havet av crazy beliebers som satt på marken.
När jag kom ut gick jag runt på stan tills jag såg en märkes affär och kom på att Martin fyller snart 16 och jag kanske borde köpa något fint till honom.
Mamma och Pappa har köpt honom en begagnad bil till hans "sweet sixteen" ,inte fick jag en bil när jag fyllde sexton nej jag fick en ett helt år senare inte för att jag ska klaga dom sju månaderna vi har haft tillsammans har varit fantastiska.
Att ha en bil får en att känna sig fri nackdelen är väl att jag måste skjutsa Martin. 

Inne i affären såg jag ett par snygga kill skor som va exakt Martins stil. Efter att ha hittat rätt storlek så gick jag till kassan och betalade innan jag begav mig tillbaka till det fyrstjärniga hotellet.
Jag slängde mig på sängen och tog upp mobilen, displayen visade att jag hade fått tre nya sms. 
 
Jack: Tja är du framme? :)
 
Martin: Har du sett den underbart sexiga Justin bieber HAHAHA! ;)
 
Alice: Uggh allt är tråkigt nu när du har gått, Lola har somnat + att jag är hungrig!!!!! <3
 
Till Jack:  aa men jag har sjukt tråkigt. Är ensam på hotellet.
Tror att jag ska sova nu eller nåt, jag på brist att göra saker!
 
Till Martin: men martin inte visste jag att du va bög haha! :)
 
Till Alice: haha synd för dig då ;) men du, ligger det inte en macka i din väska? :p
 
Martin svarade nästan på direkten med ett håll käften vilket fick mig att börja skratta och Alice va inte heller sen med att svara.
 
Alice: Tack gode gud du är en räddare i nöden MEN VET DU VAD JUSTIN TWITTRADE PRECIS!?!? ATT LIL TWIST ÄR HÄR I FLORIDA!!!!!!!!! :D
 
Jag skrattade lite innan jag satte ett alarm på mobilen till klockan sex ifall jag inte skulle vakna innan det sen bytte jag om till mjukis kläder och gick och la mig.

-
Jag vaknade av att alarmet tjöt, jag stängde av det och gick in till det stora badrummet och satte på duschen.
Efter en lång varm dusch tog jag handduken som hängde på de uppvärmda metallrören, en lila handduk med hotellets namn på virade jag runt min nakna kropp. 
Jag sminkade om mig och satte på mig lite snyggare kläder. Vilket var en tight svart och guldig klänning.
Klockan tickade vidare och nu var den åtta, jag hade fruktansvärt tråkigt och inget bra på tv gick det heller, jag tog på mig skinnjackan och gick ner mot stan.
Efter jag hade gått runt ett tag på de upplysta folkfyllda gatorna hittade jag en club som jag gick in på.
Jag beställde en drink och satte mig vid baren, efter ett tag spelades en ny låt och jag hade blivit lite lullig efter alkoholen, jag tog några steg bakåt och ramlade in i någons rygg.
''Hey! Vad gör du?'' En kille i arton års åldern vände sig om, han verkade bekant men jag kunde inte komma på vart jag hade sett honom förut så jag svarade förlåt och sen gick jag ut på dansgolvet.
Killen som jag hade fått veta hete Christopher hängde efter och frågade om vi skulle dansa, han la armen runt min midja och vi gick djupare ut på dansgolvet.
Två timmar senare satt vi i en röd skinnsoffa och snackade, ljuset från de blinkande lamporna sken upp hela rummet.
Killen reste sig plötsligt och gick fram till DJ'n.
'' Hey allihopa! Lil Twist här'' Ett jubel utbrast från alla på dansgolvet ''LET'S GET THIS FUCKING PARTY STARTED!!!'' Fortsatte han och fistpumpade, han snurrade på en platta och hög musik dånade ur högtalarna.
Jag visste att jag kände igen honom!! Han stod där ett tag och rappade med och dansade, jag ställde mig på dansgolvet och alla de svettiga varma kropparna stötte emot varandra, det var typ 180 grader kändes det som. Efter vad jag tror var en halvtimme han tillbaka men nu kunde vi inte sitta själva utan massor med tjejer skulle komma fram och vilja ta bild med honom. Men det var väl okej jag menar vi hade ju trots allt snackat och dansat i någon timme nu jag måste ju dela med mig. Vi gick upp en våning till något slags bås där Christopher hade vip och där inne fanns det fullt med lurviga soffor jag slängde mig i en och han skarattade och satte sig ner brevid mig. 
 
"Asså mina vänner skulle seriöst dö om dom fick veta att jag har spenderat hela kvällen med den kända Lil Twist!" sa jag och fnissade. 
 
Han skrattade också sen signalerade han efter två drinkar. " Du vet att jag bara är sjutton och igentligen inte får dricka va?" sa jag och fnissade igen.
 
"Hur kom du in då?" Sa Christopher och flinade.
 
"Emh fake leg" fniss igen, jag var nog lite mer påverkad än vad jag trodde.
 
"Ja men jag är 20 så jag kan bäställa åt dig" sa han och skrattade.
 
-
''Jag ska nog gå tillbaka till hotellet tror jag''  Jag ställde mig upp och tog min handväska och rättade till klänningen.
''Jag kan följa dig om du vill'' Christopher ställde sig upp och tog sin jacka.
Jag nickade och vi sa hej då till hans kompisar.
När vi kom fram till hotellet så sa vi hejdå.
Jag skulle precis gå in genom de stora glasdörrarna som ledde till lobbyn när jag hörde Chris röst.
''Vänta, jag kan väl få ditt nummer?'' Han gick upp för stentrappan mot mig.
'' Haha, sure'' Jag skrev in mitt nummer i hans mobil.
''Du, vi kanske inte borde berätta att vi har setts under hela kvällen , jag menar dina kompisar är ju crazy beliebers och ja.. Justin är ju min bästavän." Sa han och körde händerna i jackfickorna.
''Visst'' Svarade jag innan jag gav honom en kram och gick in mot hissen.

Vad var det som precis hade hänt? Har jag precis träffat en.... kändis?!
 
 ___________________________________________________________________________________________
 
 
 
 

One Time Chapter 3!

 
"Så jag är klar." sa jag och tog bilnycklarna. Idag fick det bli mina svarta supras och en skinjacka innan jag gick ut. Jag och Martin snackade om lite allt möjligt innan vi kom fram till planen där han skulle spela.
 
"Hej då hämtar du mig också?" sa han och tittade med puppy eyes på mig.
 
"Nej."
 
"Snälla" åhh nu kom den plutande läppen.
 
"Okej bara för att jag är världens bästa syster!" 
 
"Tack" sa han och pussade mig på kinden.
 
"Usch Martin, sluta" sa jag och skrattade vilket bara gjorde att jag fick fyra till pussar på kinden.
 
"Men vad är du sju eller?" sa jag och skrattade.
 
"Kanske" sa han och hoppade ut ur bilen.
 
Martin var som min bästa vän även om det låter fett töntigt och jag vet ju att jag har Alice men hon och Martin var dom enda som vet precis allt om mig och jag skulle i slutet göra allt för dom men inte för att jag ska gå och bli helt känslosam nu men... Mer än så hann jag inte innan min mobil ringde jag tog upp den och tittade på skärmen och såg att det va Alice.
 
"Hallå?" sa jag.
 
"Kom över vi måste prata!"
 
Vad handlade det här om nu då?
 
 
 
 
Alice Perspektiv:
Vart är hon? Jag smsade henne för 20 minuter sen, och för att vara ärlig så ligger inte fotbollsplanerna så långt bort.

Ca 5 minuter senare hörde jag dörren öppnas och jag visste med det samma att det var Nikki, jag slog en blick på klockan. Tjugo över fyra, tja tur att det var sommar så det är ljust ett tag till.
 
''Hej'' Nikki satte sig mittemot mig  rottingsoffan som vi har ute på terassen, hennes blonda hår var uppsatt i en såkallad messy bun och hon var klädd i en tshirt och ett par stuprörsjeans
 
''Nicole Stark, vart har du varit?'' Jag blängde på henne och tog ett bloss från min cigarett. Ja, jag är ju inte direkt en bad girl men i vissa situationer är det svårt att låta bli. Ända sen mina föräldrar skilde sig så har det lugnat mig att ta en cigarett då och då. Aja, det är en helt annan historia.
 
''Sluta tjata, jag är här nu' Svarade hon spydigt men la sedan på ett leende.
 
''Okay. Men gissa vem som bjöd ut mig!!!'' Jag fimpade cigaretten och log, jag kände fjärilarna i magen.
Hon blev genast mer intresserad av samtalet och satte sig ordentligt.
 
''Vem?'' Ögonen glittrade busigt.
 
''Caspar'' Jag hörde mig själv skratta ivrigt.
 
''OMG, ALice, han är ju skitsnygg!'' Nikki sken upp och kramade om mig.
 
'' Ja, vi ska gå till hamnen och typ äta lunch sen ska han lära mig att surfa!" sa jag med tindrande ögon då Caspar var en av dom bästa på att surfa i florida.
 
Nikki började gapskratta och när hon hade lugnat ner sig och tårkat bort tårarna så frågade hon. " Vänta vänta vännta vänta ska du surfa?!" 
 
"Nicole jag kan surfa om jag vill!" sa jag och blängde lekfullt på henne.
 
"Usch inte Nicole du vet att jag inte tycker om att bli kallad det!" sa hon och började skratta igen.
 
Jag muttrade et jaja innan jag gick bort till stereon och satte på as long as you love me. Direkt började jag hoppa runt och skrika med i texten. Nikki gick iväg och hämtade något köket och jag fortsatte dansa som en galning. Plötsligt tog musiken slut och jag såg att Nikki hade dragit ut sladden för just nu låg den i hennes hand.
 
"Inte snällt!" ropade jag.
 
"Men du ska se honom om mindre än en vecka kan vi inte se en film eller nåt?" sa hon med bedjande ögon.
 
Jag nickade och vi gick tillbaka till soffan där hon slängde sig bland kuddarna innan vi satte på The hobbit.
 
Nikkis perspektiv:
 

Efter filmen bokade vi bussbiljett sen var det dags för mig att hämta Martin igen så jag sa hej då sen gick jag ut till bilen. När jag kom ut på vägen satte jag på radion och så klart skulle boyfriend med Justin spelas. Jag rullade på ögonen innan jag faktiskt började sjunga med tro det eller ej men hans låtar är inte direkt dåliga bara att jag inte är galen i dom eller honom. Efter några minuter såg jag Martin stå och vänta med sin fotbollsväska i handen medan han vinkade med den andra handen.  Jag stannade bilen och han hoppade in sen bar det av mot huset.
 
Nästa dag: 
 
Buzzz.... buzzz..... buzzz....  
 
Jag öppnade ögonen långsamt och blev bländad av solen som lyste rakt in i mina nyvakna ögon.
 
Buzzz.....buzzz... 
 
Jag tog min mobil och såg att det var någon som ringde jag såg också att klockan bara var 11.17 så jag tänkte slänga tillbaka den när jag såg att det var Jack som ringde jag tröck på den gröna telefonen och tog mobilen mot örat.
 
"Hallå" sa jag i en hes morgon röst.
 
"Hej sov du? sa han med en skyldig röst.
 
"Nja...jo men nu är jag vaken så vad händer? frågade jag och la mitt huvud på kudden igen och stängde ögonen
 
"Jo jag tänkte om du ville typ gå på stan med mig idag eller något... eller du kanske har andra planer?" Jack lät nervös, skolans snyggaste kille var nervös på grund av mig.
 
"Jo visst..eller nej asså jag har inga planer och jag vill gärna ses men kan du ge mig två timmar så ses vi sen?" sa jag och reste mig långsamt ur sängn. Jag gick in i badrummet och drog på duschen så vattnet skulle hinna bli varmt.
 
"Okej då hämtar jag upp dig om två timmar... vänta ska du duscha nu ett är det bara dålig täckning?" 
 

"Ömh jag ska duscha nu så jag måste ändå lägga på nu så vi ses sen." sa jag och skulle precis lägga på när jag hörde Jack's basröst i luren.
 
"Kanske borde komma nu så kan vi duscha tillsammans..." Jag tog tillbaka mobilen till mitt öra och log.
 
"Du jag hörde det där men vi ses om två timmar." klick så la jag på och tog av mig min pyjamas och steg in i duschen.
 
Efter duschen tog jag hallondoftande bodybutter inte för att jag hade tänkt att ha sex med Jack igen men man vet ju inte. Han verkar ju tycka om mig, inte för att det där med kärlek någonsin har stoppat mig från att ha sex med någon. Det var inte så att alla såg mig som tjejen som låg runt med alla killar på skolan men ville jag ligga med en kille så blev det oftast så.
 
Jag la på en enkel sminkning lite puder,mascara, kajal och så fyllde jag i mina ögonbryn. Sen gick jag till min walk in closet och tog ut ett svart linne ett par shorts och en röd snapback till min outfit.
Efter det så fixade jag mitt blonda nytvättade hår, inte för att jag fixade det så mycket, jag bara fönade det och kammade det lite innan jag sprejade i lite olika hårsprayer så det såg lite ruffsigt ut.
När det var klart så var det bara tjugo minuter tills Jack skulle komma i sin vita Porche Panamera som han hade fått av sin rika pappa i artonårspresent.
Jag satte mig och tittade på TV  men det var inget bra så jag bestämmde mig för att måla naglarna sålänge. Tjugo minuter över ett ringde det på dörren och där stod ingen mindre än Jack med ett leende på läpparna.
Idag hade han ett grått linne och ett par snygga mörkgråa shorts. Innan jag ens hann säga hej tog han ett steg framåt och kysste mig lätt på munnen, jag drog honom intill mig och gjorde kyssen djupare. Han luktade parfym och minttuggummi. När jag kände att luften började ta slut backade jag och log.
 
"Hej på dig också!" sa jag lite andfått.
 
"Hej" sa Jack och drog handen genom sin mörka kortklippta hår, han log och blinkade med ena ögat mot mig.
 
"Ska man inte vänta med att kyssa tjejen tills slutet av en dejt?" skrattade jag.
 
"Jo men dina läppar såg ju för goda ut för att vänta" skrattade han "Ska vi gå?" fortsatte han. 
 
Jag drog på mig mina skor och tog med min väska,sen gick vi till hans bil. Som jag trodde stod den vita Porchen på min asfalterade uppfart. Jack vred om nyckeln och startade bilen. Han tryckte på touchskärmen och musiken hördes genom högtalarna. ''Say you're just a friend'' med Austin Mahone spelades och Jack började sjunga med högt och falskt.
Jag kunde inte hålla mig för skratt även om det va gulligt så lät det inte riktigt klokt, Jack bara log stort och fortsatte att sjunga hela vägen tills vi var framme vid parkeringsplatsen.
Min mage värkte efter allt skrattande.
Vi gick till ett litet centralt café som kallas The smoosh, jag tog en jordgubbscupcake med strössel på och en chailatte och Jack beställde en kladdkaka och en islatte. Han gav den blonda kassörskan 20 dollar och vi gick och satte oss vid ett runt glasbord som stod brevid de stora fönstren, vi kunde se allt folk som gick och strosade ute på torget.
Jag brukade inte göra såhär, alltså först ligga med en kille sen bli bjuden på en dejt av samma kille.
Oftast brukar dom få det dom vill ha sen brukar vi inte snacka så mycket mer.
 
"Jaha jag antar att jag inte är som alla killar då" hörde jag Jack säga, han log och tog en klunk av sin islatte.
 
 
Åh nej sa jag precis det där högt?!
 
"Emh hehe nä men..." jag visste inte vad jag skulle säga men Jack ställde ner koppen och fortsatte ändå prata som om han inte ens hade hört mig. 
 
"Nikki jag bryr mig inte om ifall du har legat med många killar eller inte jag tycker du är sexig och rolig och inget av det andra spelar någon roll" han slutade prata och tog ett andetag "Jag har ju legat med en del tjejer och jag hoppas att du inte dömmer mig och att vi kan bara ha kul tillsammans." fortsatte han och flätade ihop sin och min hand innan han försiktigt strök med fingertopparna på min arm.
 
"Nej det är klart att jag inte gör" svarade jag och kände hur fjärilarna körde race i min mage.
Vi satt länge på cafét, klockan hann nog nästan bli kvart i fem innan vi reste oss och strövade runt på stan i typ 20 minuter, jag hittade till och med ett linne som jag tyckte om. Vi gick tillbaka pratandes till parkeringen där bilen stod. Så fort vi satte oss i bilen så började det dugga, Jack satte på lite lugn musik och körde bilen i tystnad, regnet smattrade mot rutan, det var en mysig känsla att bara kunna stta där och inte behöva säg nånting utan bara kunna vara tyst.
När vi kom fram till mitt hus så följde Jack mig till dörren och precis innan jag skulle öppna dörren vände jag mig om och kysste honom. Jag drog mina fingrar genom hans hår och hans händer höll om min rumpa. Våra tungor brottades i en härlig kyss. Efter ett litet tag avslutade jag kyssen och log.
Han tog ett steg närmare och jag såg att han var hungrig på mer men jag satte handen mot hans bröst och sa:

 "Vi ses''. Jag log och såg hans besvikna min.
Jack putade med underläppen och jag skrattade.
 
"Vill du ses någon mer dag?" frågade han lite blygt gud och log.

vad han var gullig!! tänkte jag tyst för mig själv.
 
"Jo jag kan inte mer den här veckan men nästa vecka?"
 
"Ja juste Justin Bieber konserten va? När är den?" Frågade han.
 
"Om tre dagar" svarade jag. "Men vi ses" sa jag innan jag gick in och stängde dörren.
 

Hej hej Cornelia här hoppas ni gillar kapitel 3 det händer inte sp mycket än men det kommer vänta bara :) 
 
xoxo fia & cornelia
 
 
 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0