One Time Chaper 23!

Jag var här för att trösta henne, inte för att dregla över henne 

"Vill du berätta vad det är som har hänt?" Frågade jag lugnt och flyttade en av hennes hårslingor bakom hennes öra. 

"Kolla här" hon böjde sig ner och tog upp sin samsung galaxy och visade en bild på sin mobil.

Jag kunde känna ilskan bubbla upp när jag såg bilden på Jack och någon tjej stå och hångla, jag ville bara slå ner honom, att vara otrogen är nog det värsta som finns, speciellt mot en sån omtänksam och glad tjej som Nikki. Jag visste inte vad jag skulle svara så jag vände mig mot henne och lyfte hennes haka så hon tittade på mig, hennes ögon var röda av alla tårar. Med min fria hand torkade jag bort några tårar som rann ner för hennes kind. Hon borrade in sitt ansikte i min axel och jag kramade henne länge innan jag blev trött i ryggen och la mig ner i sängen.

"Justin..." frågade hon med gråten i halsen.
"Vad är det, shawty?" svarade jag lugnt och strök henne över kinden.
"Kan du hålla om mig? Jag skulle verkligen behöva det just nu" frågade hon och snyftade till.
"Ja, visst kan jag det. Oroa dig inte, jag går ingensans" svarade jag och rullade över så jag låg åt sidan och öppnade min famn så hon kunde krypa in och lägga sig hos mig.
Vi låg nog så hela natten, jag hade ju kläder på mig, det var inget snusk. Hon behövde bara någon som kunde hålla om henne och säga att allt skulle bli bra.
 



Justins Perspektiv: 


 
Jag vaknade upp av att jag fick några hårslingor i ansiktet som kittlade mina kinder. Jag slog sömnigt upp mina hasselbruna ögon och gäspade, mina armar låg fortfarande runt Nikki's lena kropp. 
Jag låg ett tag och bara myste där, om jag skulle flyttat mig var jag rädd att råka väcka henne, och det ville jag verkligen ine, inte efter en sån jobbig kväll som hon hade haft.
Jag somnade om lite halvt i typ en halvtimme innan jag hastig flyttade på armen då hon gnydde till och jag trodde att min arm hade blivit för tung eller något sånt.
"Godmorgon" hon vände sig om och vi låg nästan näsa mot näsa, hon tittade på mig med stora blåa ögon, hennes ögon var fortfarande lite rödspräckliga. 
"Godmorgon,shawty" svarade jag och log.
"Tack för att du var där för mig igår" sa hon lugnt och tittade in i mina bruna ögon.
"Alltid, det ska du inte ens tveka på" svarade jag innan en stor gäsp slapp ur min mun och jag kände att det var dags att ställa sig upp.
"Justin..." sa hon precis innan jag försvann ut ur rummet.
"Ja?" jag vände mig om och tittade på henne där hon låg, raklång i den stora dubbelsängen med täcket bara uppdraget till över rumpan och sin svarta BH tvistad över ena axeln. Hennes sommar blonda hår var änglalikt och låg felfrit längs hennes perfektformade ansikte. Jag skakade på huvudet och fick igång hjärnan igen.
"Snälla, berätta inte för nån. Om Jack får reda på det så kommer han bli jätte arg." Hennes blåa annars glädjefyllda ögon utstrålade en orolig blick.
"Lugn, inte ens Chris får veta" svarade jag innan jag slickade mig om läpparna och log, därefter gick jag med lätta och snabba steg över till mitt rum. Chris låg fortfarande i sängen och jag gick in till mitt rum för att ta en dusch. Det varma vattnet rann ner för min kropp, jag drog handen genom mitt hår och skulle precis börja sjunga på nån låt som jag alltid brukar göra då jag hörde hur duschen inne i Nikkis rum startade och jag kunde höra hennes ljuvliga stämma sjunga på nån rolling stones låt,
Varför gillar hon bara såndär musik?
Tänkte jag men tyckte att det var gulligt hur hon vågade stå upp för vem hon var och vad hon tyckte om och inte bara sa att hon gillade min musik så att jag skulle bli glad. Jag började sjunga på So Sick med Ne-Yo samidigt osm jag schampoonerade min hårbotten. När jag väl var färdig i duschen rakade jag bort min lilla stubb innan jag drog en mörkblå handduk runt min midja och gick ut till mitt sovrum igen.
Min mobil visade att jag hade 3 missade samtal från Selena och ett sms från henne där det stod att jag skulle ringa, hon hade inte skrivit några smileysar och jag kände oron i magen när jag tryckte på Call knappe.

"Hej" svarade hon lite oinresserat.
 
"Hej babe" jag försöke låta så gullig jag kunde men några sekunder senare kom anklagelserna.
 
"Varför var du på bio med Barbara eller vad hon hette? Du, jag har också ett rykte och du får mig att se dålig ut när du gör saker med andra tjejer!" sa hon med en irriterad röst.
Jag suckade lågt och insåg att det var ingen idé att svara då hon ändå skulle fortsätta vara arg.
 
"Hon frågade om jag ville följa med, vi är bara vänner. Du vet att jag älskar dig, boo" svarade jag med mjuk röst.
Innan jag hann förklara mig mer la hon på luren, jag suckade och slängde telefonen på sängen innan jag gick till garderoben för att ta på mig ett par byxor och mitt vita linne.
Nej Selena skulle inte få förstöra min dag! Idag har jag en konsert och sen blir det fest för Chris, idag kommer bli en bra dag om jag kan få Nikki att tänka på andra saker än skitstöveln Jack. 
Jag gick in till Chris sovrum och skakade om honom så att han skulle vakna, han sa irriterat att jag skulle lämna honom ifred men jag gav mig inte utan hoppade upp i sängen och studsade så madrassen skumpade upp och ner. Han suckade och ställde sig upp innan han gick till toan.

Mission finished. Tänkte jag och log för mig själv innan jag gick över till Nikkis rum.

"Nikki, är du här inne?" Jag knackade på dörren och snart hörde jag tassande steg innifrån. Hon öppnade och log ett gulligt leende. 

"Vad vill du, mr.jag-får-stryk-av-en-tjej-på-cod?" skrattade hon och jag kunde inte låta bli att skratta lite jag med.

"Kul, men det var bara otur" jag blinkade med ena ögat och kunde inte sluta titta på hennes ansikte, jag la märke till hennes söta skrattgropar som formade sig när hon skrattade.

"tss" svarade hon och slog mig lätt på armen.

"Men jag måste åka till arenan och göra genrepet, vi ses senare?" sa jag innan jag kramade om henne, hon luktade jordgubbsparfym. 

"Jadå, lycka till" skrattgroparna formade sig igen då och log stort. 

Chris Perspekiv:

Efter det omysiga uppvaknandet med Justin's hoppande i sängen klev jag upp och tvättade av mitt ansikte och gick på toa. När jag var klar var det ovanligt tyst i huset och jag anade att Justin hade åkt iväg för att genrepa innan hans konsert som skulle börja vid sju ikväll.

"Nikki, lust att gå ut och äta frukost?" ropade jag samidigt som jag drog på mig en röd T-shirt.

"Visst, ge mig fem minuter bara! ropade hon tillbaks från sitt rum.

Hon kom ut i en kort rosa mag tröja och ett par korta shorts. Hennes hår naturligt vågigt och med ett stort leende på läpparna. Precis när vi skulle gå ut genom dörren från våran svit stannade hon upp och tittade sig i en spegel. Jag himmlade lite med ögonen innan jag tog hennes hand och drog med henne ut från rummet och iväg till hissen. Plinget signalerade om att vi var vid entren,vi steg ut och gick mot dom stora glasdörrarna.
 
"Sååååå vart ska vi?" frågade hon med en otålig röst när vi kom ut på gatan.
Mitt ansikte sprack upp i ett flin och jag vände min blick mot henne.
 
"Vet inte vi får se" sa jag samtidigt som jag ryckte på axlarna och vickade lite på ögonbrynen.
Vi började gå på en mysig liten gata och Nikki skrek till lite när hon såg ett litet café där dom sålde glass.
 
"Emh okej..." jag tvekade lite då jag inte exakt visste vad hon ville göra men när hon började springa mot cafét gick jag efter, go with the flow you know! 
 
"Chris vi måste köpa glass, Italiensk glass ska vara jätte god!" halvskrek hon och pekade på alla de olika glass smakerna.
Vi valde våra olika smaker och satte oss vid ett litet glasbord.
Hennes mobil som låg på bordet började ringa, både hon och jag såg att det var Jack som ringde men Nikki tryckte bara ner samtalet och jag kunde känna hur mina ögonbryn dras ihop i förvirring. 
 
"Emh...Jag....Det blir så dyrt att svara" jag kunde höra att hon döljde något, men om hon inte ville prata om det skulle jag inte pressa henne.  
Jag släppte det och vi fortsatte snacka om konserten som vi skulle till vid tre.
Jag kände att det var ett perfekt ögonblick att ta en bild på Nikki och instagramma så det var vad jag gjorde. Bilden var på när hon hade en grön sked med glass på tungan och log stort. 
Healthy breakfast with lil lady 

Skrev jag under och la upp bilden. Min mobil bombades med likes och jag släckte ner skärmen.
Vi gick en promenad genom några gator och Nikki provade kläder hela tiden men köpte inte något då hon tyckte att hon inte hade några pengar, så tillslut köpte jag en tröja som hon hade stått och kollat på i säkert en halv timme och hon slängde sig runt min hals när hon jag räckte fram tröjan till henne.
Vi fick stanna då och då för att ta kort med fans, vissa ville till och med ta kort med Nikki vilket jag tyckte var kul men hon var nog mest bara förvånad.
När klockan var runt halv tre tog vi en taxi till arenan där Justin skulle spela ikväll.
Vi skulle precis gå in genom bakdörren när världens tjejgäng började springa mot oss och vi var tvugna att stanna för att skriva lite autografer och ta lite bilder.
När vi väl kom in så var klockan halv fyra.
Kenny kom gåendes och visade oss vägen bort till Justin, just nu hade han Meet and Greet och vi gick dit. Justin stod och tog kort med en tjej och vi satte oss i en soffa och väntade tills hon 
hade gått.
Justin såg mig och Nikki och hela han log mot oss. Han vinkade lite men eftersom vi kom lite sent reste vi på oss och gick ut till arenan. Det var inga fans där än bara säkerhetsvakter och hetsiga människor som sprang runt och fixade med olika saker. Jag och Nikki ställde oss där bara vakterna får så men eftersom Justin hade sagt att vi fick stå här så säger man inte direkt nej då slipper man stå och trängas också.
 
Nikkis perspektiv:
 

Det var nu fullt med fans bakom oss jag vände mig om och plockade upp min mobil och tog ett kort. 
 
It's my first Justin concert, hope It's gonna be good!
 

"OMG är inte det där Lil Twist och Nicole Stark!" ropade någon och tjej skrik hördes bakom mig och jag vände mig om och log. Flera blixtar fyrades av emot mig och Chris och vi pratade lite med några tjejer tills ett högt pang hördes  och en digital klocka började räkna ner från tjugo. Hela arenan började skrika och jag höll för öronen, Chris skrattade och flinade mot mig. 
 
Musiken till All Around The World börjades spelas och skriken jag hade hört förut var inget emot det jag hörde nu.
Justin kom inflygande med ett par stora svarta vingar som var skapade av gamla instrument och jag måste erkänna att det var ganska coolt. Jag märkte hur jag hoppade med i i hela konserten och Justin tittade ofta mot oss. När han gick runt och pratade lite så sa han:
 
"You know when you smile I smile" han höll ögonkontakt med mig hela tiden och mitt ansikte gjorde nästan ont över det stora leenet som låg på mina läppar. 
 
Dagens OLLG var en liten tjej på kanske 13 år, hennes smink var helt utsmetat efter alla hennes tårar men Justin pussade henne på kinden och hon log som om det var hennes bästa dag någonsin vilket det nog också var för henne.
Den sista låten var Baby och alla tjejerna svimmade nästan när Justin tog av sig sitt linne.
Mina ögon blev större då jag såg Justins svettiga sexpack och jag kunde inte hjälpa att tänka på hur het Justin var när han sprang runt på scenen och gjorde det han älskade. 
 
När Justin hade gått ut blev jag och Chris eskorterade av en vakt till backstage.
Visst jag hade klätt mig lätt bara  i en mag tröja och korta shorts men svetten låg ändå på min kropp och allt jag ville göra var att ta en dusch och byta om. Tur att jag hade min klänning och smink här så jag kunde fixa mig lite innan Christophers fest. Vi gick in till Justins rum han satt och drack lite vatten. Han log glatt när vi gick in.
 
 
"Bra show bro!" sa Chris och gjorde en bro fist med Justin. 
 
"Ja det var jätte coolt" jag gav en honom en kram och även om vi båda var svettiga så var det mysigt. 
 
"Tack" sa han och log hans ögon utstrålade glädje.
 
"Har du en dusch eller något Justin?" han skulle precis visa mig duschen när Christophers förvirrade röst hördes bakom mig.
 
"Nikki varför behöver du duscha här det kan du väl göra när vi kommer till hotellet" 
 
"Emh...jag vill inte åka runt så här så..." jag fortsatte inte meningen utan slank fort in i badrummet och klädde fort av mig och steg in i duschen. 
 
Med sminket redo och en snygg röd klänning steg jag ut från badrummet.
Justin och Chris satt redo i soffan och båda stirrade på mig med stora imponerade ögon.
 
"Så vad tycker ni, är den snygg?" frågade jag och flinade då jag redan kunde se att båda killarna tyckte att den var snygg.
 
"Verkligen" sa dom båda två i kör och vi började gå ut.
Vi satte oss i en stor vit limosin och blixtarna bländade mig hela tiden.
Vi körde ungefär fem minuter sen stannade bilen. Chris såg sig förvirrat omkring men sa inget utan följde bara efter Justin. Vi gick genom en lång gång tills vi kom till två stora dörrar. Justin öppnade dörren och det var helt mörkt inne i den stora lokalen tills alla lamporna tändes.
 
"Happy birthday Chris!" skrek alla i kör och Chris ansikte sprack upp i ett stort leende.


Heeej! Fia och Cornelia här! :) Vad tycker ni om novellen än så länge? Kommentera gärna mer, då blir vi glada :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sara

yeeeeeyyyyy as bra och grym uppdatering! :P

Svar: Tack så mycket! fortsätt att sprida och läsa bloggen! :) xoxo
Cornelia och Sofia

2013-05-23 @ 15:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback