One Time Chapter 4!

När vi kom fram till mitt hus så följde Jack mig till dörren och precis innan jag skulle öppna dörren vände jag mig om och kysste honom. Jag drog mina fingrar genom hans hår och hans händer höll om min rumpa. Våra tungor brottades i en härlig kyss. Efter ett litet tag avslutade jag kyssen och log.
Han tog ett steg närmare och jag såg att han var hungrig på mer men jag satte handen mot hans bröst och sa:

 "Vi ses''. Jag log och såg hans besvikna min.
Jack putade med underläppen och jag skrattade.
 
"Vill du ses någon mer dag?" frågade han lite blygt gud och log.

vad han var gullig!! tänkte jag tyst för mig själv.
 
"Jo jag kan inte mer den här veckan men nästa vecka?"
 
"Ja juste Justin Bieber konserten va? När är den?" Frågade han.
 
"Om tre dagar" svarade jag. "Men vi ses" sa jag innan jag gick in och stängde dörren.
 


 
 
 
Nikkis Perspektiv:

Åh allt jag vill är att sova, men Alice och Lola bara sitter och pratar om Justin Bieber hela tiden, varför åkte jag ens med på den här hårda och illaluktande bussen? Klockan var tre på natten och ja jag blir ganska tjurig då.
Bussresan hade börjat ganska bra ändå, förutom att det var någon som var jätte nödig och var tvungen att gå på busstoaletten, visst det är väl okej men de kan ju stänga dörren iallafall, nu luktar det sur mjölk och soptipp över hela dubbeldäckaren. Jag satte på mig mina Beats By Dr.Dre och började lyssna på Don't You Worry Child, jag lutade huvudet mot den svala bussrutan och andedräkten från min mun immade den fönsterrutan, jag gäspade stort och blundade.
-
''Vakna då sömntuta, vi har inte hela dagen på oss!'' Alice ruskade om mig.
''Lägg av'' Fräste jag och öppnade stängde av musiken.
''Haha nu ska vi inte vara tjuriga, vi är framme i Miami nu Nikki!'' Alice satte på sig sin skinnjacka och började knyta på sig skorna, Lola hade redan gått ut ur bussen och stod på trottoaren och pratade i telefon.
Jag ställde mig upp och sträckte på mig, tog på mig min skinnjacka och kollade på mobilen.

Kvart i sex?!

Jag klev av bussen och kände den friska luften i mina lungor, jag gick mot Lola och Alice som stod och pratade. Vi pratade ett tag innan vi bestämde oss för att gå till hotellet som vi hade bokat innan vi skulle gå till arenan där Justin skulle uppträda ikväll.

-
''Gud vad fint!'' Alice kastade sig på den vita nybäddade sängen och blundade.
''Alice, vi måste iväg och börja köa asså våran älskling ska spela ikväll!!!!'' Lola öppnade sin väska hastigt och drog ut en Justin Bieber tröja och sitt smink, hon var tydligen ''tvungen'' att sminka om sig för Justin's skull.
Jag var så fruktansvärt trött och magen kurrade.
''Vill ni att jag ska beställa upp nån frukost eller så?'' Frågade jag när jag insåg att man kan få nästan vad som helst av roomservice.
''Jag vill ha lite apelsinjuice!'' Ropade Lola från badrummet.
''Jag vill ha en redig hotellfrukost! Sa Alice och drog upp några kläder ur sin resväska.
''Jo hej jag skulle vilja beställa 2 frukostar och ett glas apelsinjuice''
'' Det fixar vi
Ms.Stark''

10 minuter senare fick vi upp massor med gott, vi åt och åt tills vi inte fick ner en bit till.
''Tjejer, vi måste gå nu!'' Lola stod vid hotellrumsdörren och trammpade. Hon var verkligen en crazy belieber, hon hade skrivit belieber och Justin över hela armarna och på kinderna. Jag skrattade för hon såg så fånig ut, hur kan en liten pojke påverka så många tjejer? Visst han kan ju sjunga och han är ju snygg men jag förstår inte hur tjejer kan vänta i timmar utanför hans hotell bara för att se den kända Justin Bieber kanske vinka genom fönstret! 
Vi gick ut och jag kände att jag verkligen inte passade in här. Majoriteten av alla tjejer som gick på stan hade Justin tröjor eller att det stod Justin någon stans på kroppen. Jag hade bara ett grönt maglinne och korta shorts. Vi hittade ingången där dom i golden circle skulle gå in. Det satt redan ett tjugotal tjejer där och det va 13 timmar kvar tills konserten men vi gick och satte oss i kön. 
 
Två timmar senare var klockan bara runt tio och nu var det ungefär hundra personer i kön till golden circle. Och om jag inte gick nu skulle jag nog inte komma ut. Jag började lägga in mina saker i min väska sen reste jag långsamt på mig stel i benen efter att ha suttit i två timmar.
 
"Vart ska du?" frågade Alice med ihoprynkade ögonbryn.
 
"Jag ska nog gå nu annars kommer jag aldrig ut" sa jag och sträckte lite på mig.
 
"Okej kan du ta med min tomma latte mugg?" frågade Lola.
 
"Visst, har du något Alice?" 
 
Hon skakade på huvudet. "Okej vi ses sen då och hoppas att Justin ser er...eller något" sa jag och skrattade. Lola muttrade att det är klart att hennes blivande man kommer se henne. Jag började gå ut genom havet av crazy beliebers som satt på marken.
När jag kom ut gick jag runt på stan tills jag såg en märkes affär och kom på att Martin fyller snart 16 och jag kanske borde köpa något fint till honom.
Mamma och Pappa har köpt honom en begagnad bil till hans "sweet sixteen" ,inte fick jag en bil när jag fyllde sexton nej jag fick en ett helt år senare inte för att jag ska klaga dom sju månaderna vi har haft tillsammans har varit fantastiska.
Att ha en bil får en att känna sig fri nackdelen är väl att jag måste skjutsa Martin. 

Inne i affären såg jag ett par snygga kill skor som va exakt Martins stil. Efter att ha hittat rätt storlek så gick jag till kassan och betalade innan jag begav mig tillbaka till det fyrstjärniga hotellet.
Jag slängde mig på sängen och tog upp mobilen, displayen visade att jag hade fått tre nya sms. 
 
Jack: Tja är du framme? :)
 
Martin: Har du sett den underbart sexiga Justin bieber HAHAHA! ;)
 
Alice: Uggh allt är tråkigt nu när du har gått, Lola har somnat + att jag är hungrig!!!!! <3
 
Till Jack:  aa men jag har sjukt tråkigt. Är ensam på hotellet.
Tror att jag ska sova nu eller nåt, jag på brist att göra saker!
 
Till Martin: men martin inte visste jag att du va bög haha! :)
 
Till Alice: haha synd för dig då ;) men du, ligger det inte en macka i din väska? :p
 
Martin svarade nästan på direkten med ett håll käften vilket fick mig att börja skratta och Alice va inte heller sen med att svara.
 
Alice: Tack gode gud du är en räddare i nöden MEN VET DU VAD JUSTIN TWITTRADE PRECIS!?!? ATT LIL TWIST ÄR HÄR I FLORIDA!!!!!!!!! :D
 
Jag skrattade lite innan jag satte ett alarm på mobilen till klockan sex ifall jag inte skulle vakna innan det sen bytte jag om till mjukis kläder och gick och la mig.

-
Jag vaknade av att alarmet tjöt, jag stängde av det och gick in till det stora badrummet och satte på duschen.
Efter en lång varm dusch tog jag handduken som hängde på de uppvärmda metallrören, en lila handduk med hotellets namn på virade jag runt min nakna kropp. 
Jag sminkade om mig och satte på mig lite snyggare kläder. Vilket var en tight svart och guldig klänning.
Klockan tickade vidare och nu var den åtta, jag hade fruktansvärt tråkigt och inget bra på tv gick det heller, jag tog på mig skinnjackan och gick ner mot stan.
Efter jag hade gått runt ett tag på de upplysta folkfyllda gatorna hittade jag en club som jag gick in på.
Jag beställde en drink och satte mig vid baren, efter ett tag spelades en ny låt och jag hade blivit lite lullig efter alkoholen, jag tog några steg bakåt och ramlade in i någons rygg.
''Hey! Vad gör du?'' En kille i arton års åldern vände sig om, han verkade bekant men jag kunde inte komma på vart jag hade sett honom förut så jag svarade förlåt och sen gick jag ut på dansgolvet.
Killen som jag hade fått veta hete Christopher hängde efter och frågade om vi skulle dansa, han la armen runt min midja och vi gick djupare ut på dansgolvet.
Två timmar senare satt vi i en röd skinnsoffa och snackade, ljuset från de blinkande lamporna sken upp hela rummet.
Killen reste sig plötsligt och gick fram till DJ'n.
'' Hey allihopa! Lil Twist här'' Ett jubel utbrast från alla på dansgolvet ''LET'S GET THIS FUCKING PARTY STARTED!!!'' Fortsatte han och fistpumpade, han snurrade på en platta och hög musik dånade ur högtalarna.
Jag visste att jag kände igen honom!! Han stod där ett tag och rappade med och dansade, jag ställde mig på dansgolvet och alla de svettiga varma kropparna stötte emot varandra, det var typ 180 grader kändes det som. Efter vad jag tror var en halvtimme han tillbaka men nu kunde vi inte sitta själva utan massor med tjejer skulle komma fram och vilja ta bild med honom. Men det var väl okej jag menar vi hade ju trots allt snackat och dansat i någon timme nu jag måste ju dela med mig. Vi gick upp en våning till något slags bås där Christopher hade vip och där inne fanns det fullt med lurviga soffor jag slängde mig i en och han skarattade och satte sig ner brevid mig. 
 
"Asså mina vänner skulle seriöst dö om dom fick veta att jag har spenderat hela kvällen med den kända Lil Twist!" sa jag och fnissade. 
 
Han skrattade också sen signalerade han efter två drinkar. " Du vet att jag bara är sjutton och igentligen inte får dricka va?" sa jag och fnissade igen.
 
"Hur kom du in då?" Sa Christopher och flinade.
 
"Emh fake leg" fniss igen, jag var nog lite mer påverkad än vad jag trodde.
 
"Ja men jag är 20 så jag kan bäställa åt dig" sa han och skrattade.
 
-
''Jag ska nog gå tillbaka till hotellet tror jag''  Jag ställde mig upp och tog min handväska och rättade till klänningen.
''Jag kan följa dig om du vill'' Christopher ställde sig upp och tog sin jacka.
Jag nickade och vi sa hej då till hans kompisar.
När vi kom fram till hotellet så sa vi hejdå.
Jag skulle precis gå in genom de stora glasdörrarna som ledde till lobbyn när jag hörde Chris röst.
''Vänta, jag kan väl få ditt nummer?'' Han gick upp för stentrappan mot mig.
'' Haha, sure'' Jag skrev in mitt nummer i hans mobil.
''Du, vi kanske inte borde berätta att vi har setts under hela kvällen , jag menar dina kompisar är ju crazy beliebers och ja.. Justin är ju min bästavän." Sa han och körde händerna i jackfickorna.
''Visst'' Svarade jag innan jag gav honom en kram och gick in mot hissen.

Vad var det som precis hade hänt? Har jag precis träffat en.... kändis?!
 
 ___________________________________________________________________________________________
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback