one Time Chapter 5!

''Jag ska nog gå tillbaka till hotellet tror jag''  Jag ställde mig upp och tog min handväska och rättade till klänningen.
''Jag kan följa dig om du vill'' Christopher ställde sig upp och tog sin jacka.
Jag nickade och vi sa hej då till hans kompisar.
När vi kom fram till hotellet så sa vi hejdå.
Jag skulle precis gå in genom de stora glasdörrarna som ledde till lobbyn när jag hörde Chris röst.
''Vänta, jag kan väl få ditt nummer?'' Han gick upp för stentrappan mot mig.
'' Haha, sure'' Jag skrev in mitt nummer i hans mobil.
''Du, vi kanske inte borde berätta att vi har setts under hela kvällen , jag menar dina kompisar är ju crazy beliebers och ja.. Justin är ju min bästavän." Sa han och körde händerna i jackfickorna.
''Visst'' Svarade jag innan jag gav honom en kram och gick in mot hissen.

Vad var det som precis hade hänt? Har jag precis träffat en.... kändis?!
 ____________________________________________________________________________________________
 
Jag hade precis gått ut ur hissen när min mobil plingade till och jag såg att det var Christoper som hade smsat.
 
Christopher: Hoppas jag fick rätt nummer nu annars kommer jag hitta dig så jag får rätt ;)
 
Jag skrattade lite innan jag svarade att det va rätt nummer. På direkten fick jag ett nytt sms som det stod ett simpelt "bra" i. Jag tog upp mitt kort som öppnade dörren och gick in. Lamporna tändes när jag gick genom den lilla hallen och jag tog av mig mina klackar sen mina jacka. Jag hittade min pyjamas och drog av mig klänningen och tog på mig dom korta mjukis shortsen och t-shirten istället. Efter det tvättade jag bort allt smink och satte på en film på den stora platt tvn. Jag tittade på klockan som visade att klockan snart va halv två på natten och jag började bli lite orolig då Alice och Lola inte var hemma och konserten slutade runt elva. Men jag behövde inte oroa mig mycket längre dådörren flög upp och Lola ramlade in.
 
"Nicole jag blev one less lonely girl!" skrek om och slängde sig runt min hals. Jag föste undan henne som satte mig upp från den lilla soffan där jag och Lola nu trängdes. Även om hon hade kallat mig Nicole så var jag glad för hennes skull.
 
"Men gud va kul, men ska man inte få typ blommor eller nått?" frågade jag då jag inte såg att hon hade någon bukett, eller det var vad jag hade sett på videorna som Alice hade visat mig. 
 
"Hon fick en krans!" tjöt Alice pch kramade Lola.
 
Dom fangirlade ett tag till innan vi bestämde oss för att sova då vi skulle åka ganska tidigt imorgon. Eller det var vid halv elva vilket jag tyckte var tidigt. Jag kände mig lite stött över att dom inte frågade vad jag hade gjort men det är klart jag skulle få ljuga men ändå.
 
Lil Twists perspektiv:
 

"Yo Justin!" sa jag och gick över där han satt i en stol och drack lite vatten. Han tittade upp och såg lite förvirrad ut.
 
"Hej, jag trodde att du skulle vara på en klubb" sa han och reste på sig och gjorde en "bro fist" med mig.
 
"Jo jag var det men sen gick jag hit" sa jag och ryckte på axlarna.
 
"Jaha men du brukar inte komma tillbaka så fort du brukar ju följa med någon tjej hem och så" sa han och skrattade. "Eller ville ingen tjej ha dig" sa han och flinade.
 
"Fuck you!" skrattade jag fram. "Nä men jag träffade en cool tjej men hon var inte riktiggt ett ligg, fast hon va sexig som fan" sa jag och började gå mot kylskåpet i Justins hotellrum. Av någon anledning ville jag inte berätta så mycket om Nikki för Justin då det va skönt att träffa folk som inte ville va med mig bara för att jag är känd eller för att jag är Justins kompis. Jag tog lite vatten och vi snackade lite. Efter så där tjugo minuter gick jag till mitt egna rum och gick och la mig. Jag startade skärmen och så gick jag in på sms och tröck på den på namnet Nicole Stark. Även om jag visste att hon inte tyckte om namnet Nicole fick hon heta det i min kontaktlista då det stod Christopher och inte Lil twis i hennes kontaktlista så tyckte jag att det var rättvist att hon skulle heta sitt riktiga namn i min mobil. Jag började skriva ett sms men ångrade mig sen, jag ville ju inte verka desperat vilket jag så klart inte var men jag hade tråkigt så jag bestämde mig för att smsa henne.
 
Till Nicole Stark: Vaken? 
Jag tröck på send och det kom upp ett litet sent under smset. Jag gick in på ett spel medan jag väntade på att hon skulle svara. mobilen surrade till och jaggick in på meddelande.
 
Nikki: Japp, jag skulle sova men min vän Lola vet du hon typ ligger och gråter av lycka för hon blev one less lonely girl.
 
När jag fick det smset började jag skratta då Justins och min konversation återspelades i mitt huvud.
 
"Asså herregud dagens OLLG va helt galen och jag fick typ
bära henne för hon kunde inte stå" sa Justin och skrattade.
 
"Damn, men va hon het?" sa jag och vickade på ögonbrynen.
Även om Justin hade Selena så kunde han ju få titta
på andra tjejer tyckte ialllafall jag.
 
"Inte riktigt min typ men hon var väl...gullig" sa han tvekande och 
skrattade lite.
 

Christopher: Vi snackade om henne, han sa att hon va typ galen haha ;)
 
Nikki: Låter som henne ;)
 
Christopher: Så när kan vi ses nästa gång? eller bor du här i Miami? 
 
Nikki: Nej jag bor i Orlando men jag kan nästan när som helst, det är ju inte jag som är känd och reser runt hela världen ;)
 
Christopher: haha men vi får hitta ett tillfälle :D
 
Nikki: JA! men jag ska sova nu vi ska åka tidigt imorgon
 
Christopher: Vilken tid ska du åka? 
 
Nikki: Bussen går vid halv elva, blä så tidigt!
 
Jag skrattade lite för mig själv tills jag insåg att Justins turnébuss inte skulle åka förens klockan två på eftermiddagen så om Nikki ville så skulle vi hinna ses på morgonen.
 
Christopher: Vill du träffas innan du åker?
 
Jag kände nervositeten rusa genom magen när jag tryckte på skicka.
Tänk om hon tyckte att jag va klängig och inte vill ens träffa mig.
Jag ruskade på huvudet, jag blev aldrig nervös.

Sluta vara en pussy, det är hennes förlust
!

Tänkte jag och tog ut en flaska vatten ur kylen. Mobilen buzzade till och skärmen lystes upp mitt ansikte.
 
Nikki: VET DU VAD JAG GÖR FÖR DIG?! Jag förlorar sov timmar på det här men visst vi ses vid mitt hotell vid nio imorgon. Godnatt nu Chris ;p
 
Jag skrattade till sen la jag ifrån mig mobilen och gick in till mitt sovrum.
 
-
 
Nikkis perspektiv: 
 

Uggh!
 
Jag stod framför spegeln och försökte fixa håret lite men det ville inte lägga sig ner.
Jag hade världens morgon frisyr, hårstråna flängde åt alla håll och kanter och efter 20 minuter hade jag fått det att se någorlunda bra ut i en fläta.
Jag gick ut till min resväska och drog upp ett par shorts och en svart tröja. Det fick bli en lätt sminkning idag. Efter det gick jag tillbaka in till sovrummet och tittade på min mobil.
 
"Drömmer jag eller är Nicole Stark upp före klockan tio?" 
Jag vände mig om och där stod Alice lutat mot dörrlisten med armarna i kors. Hon lyfte ena högbrynet och fnissade.
 
"Ja jag ska bara ut lite men vi möts kvart över tio här så går vi till bussen sen" sa jag snabbt och drog igen resväskan. Jag gav henne en lätt kram och fortsatte hastigt ut ur rummet innan hon hann fråga vart jag skulle. 

Jag gick ner till lobbyn och väntade på att Christopher skulle komma. Jag plockade upp min mobil ur min lilla handväska och började kolla facebook, inget intressant hade hänt.
Ett harklande hördes bakom mig och en kille med en hoodie, keps och solglasögon stod bakom mig. Jag tittade ner i min mobil igen, när jag kände att den vita skinnsoffan skönk ner och killen med hoodien satte sig ner brevid mig.
 Ett lågt skratt hördes innan killen viskade:
"Nikki". Jag insåg genast att det var Chris och jag kunde känna hur mina kinder hettades upp och blev tomatröda. 
 
"Åh hej" sa jag och skrattade lite, jag rätade till min frisyr lite innan jag la ner mobilen och log.
 
"Ska vi gå då?" frågade han och reste sig upp. Han höll fram sin hand som hjälp och jag tog den. Vi gick ut från hotellet och in på en liten folktom gata.
 
"Vart ska vi? jag tittade med med stora ögon runt i den lilla gränden då vi kom till en liten resturang som var överöst med blommor, ett par satt och åt kyckling parmesan och pratade vid ute platsen. En fågel satte sig på den vita fönsterkarmen och kvittrade.


 
"Vi ska hit" sa han. Jag och Christopher satte oss vid ett runt glasbord som stod ute på en träterass.D
 
et kom genast en kypare springande mot vårat bord. När vi hade satt oss ner tog han tog av sig sin gråa hoodie och de tonade solglasögonen men han lät kepsen va på.
 
"Så Nikki hur är det med kärleken då" började han sa han och skrattade lekfullt.
 
"Jo det går väl som det går, jag dejtar väl typ en kille i min skola" Svarade jag och log tillbaka.
Kyparen frågade vad vi ville beställaoch jag tog apelsinjuice och en omelett medans Chris bara beställde en kycklingsmörgås och en cappucino.
 
"Jaha och här trodde jag att jag hade dig för mig själv!" sa han med spelad fasa i rösten. Han plockade upp sin mobil och innan jag hann reagera så hade Chris tagit ett kort på mig.
 
"Varför gjorde du sådär? Jag satt ju och asgarvade!" sa jag och tog bort lite hår som hade ramlat ur min fläta. Han svarade inte utan fortsatte att göra något med mobilen. Min egna mobil buzzade till och jag plockade upp den från bordet och såg en liten instagram händelse som en liten notis på min Samsung Galaxy S III.
Jag öppnade den och det var bilden Christopher hade tagit på mig för en minut sen. Under bilden stod det
Breakfast with my little lady Nikki.
Redan 800 personer hade gillat bilden och det var massor med kommentarer som frågade vem jag var.
 
"Christopher! vad hände med att ingen skulle få veta att vi var kompisar" fnissade jag och tog stoppade en bit omelett i munnen.
 
"Nicole, jag vill visa upp min nyfunna vän för hela världen." sa han och blinkade. Vi åt upp sen insåg jag att det bara var tio minuter kvar tills jag skulle möta Alice och Lola så Chris betalade och sen gick vi.
Chris hängde hoodien över axlarna och vi började gå tillbaka till hotellet. 
 
 
Vid lobbyn tog Chris tag i min armbåge och vände mig om. Jag tittade på honom med förvånad min och väntade på att han skulle säga nåt. Efter några seekunder öppnade han munnen och sa: 
 
"Du ringer väl när du kommer fram?" frågade han oskyldigt och kliade sig i nacken.
 
"Det är klart att jag gör" sa jag och kramade om honom sen gick jag upp i hissen för att träffa Alice och Lola för att ta bussen hem till Orlando...
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hannah Danielsson

svar: tusen tack!
jag använder mig av ett 50mm från canon :) xx

Svar: härligt! Du tar väldigt fina bilder iallafall :)xoxo
Cornelia och Sofia

2013-05-05 @ 15:15:15 / URL: http://hannahdanielsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback