One Time Chapter 24!

Med sminket redo och en snygg röd klänning steg jag ut från badrummet. 
Justin och Chris satt redo i soffan och båda stirrade på mig med stora imponerade ögon.
 
"Så vad tycker ni, är den snygg?" frågade jag och flinade då jag redan kunde se att båda killarna tyckte att den var snygg.
 
"Verkligen" sa dom båda två i kör och vi började gå ut.
Vi satte oss i en stor vit limosin och blixtarna bländade mig hela tiden. 
Vi körde ungefär fem minuter sen stannade bilen. Chris såg sig förvirrat omkring men sa inget utan följde bara efter Justin. Vi gick genom en lång gång tills vi kom till två stora dörrar. Justin öppnade dörren och det var helt mörkt inne i den stora lokalen tills alla lamporna tändes.
 
"Happy birthday Chris!" skrek alla i kör och Chris ansikte sprack upp i ett stort leende.




Christopher's Perspektiv: 

Festen var verkligen en överraskning, jag fattar inte hur de kunde hålla det här hemligt för mig, jag menar, det var säkert 200 människor här. Jag gick runt med en drink i min hand och stannade för att prata med två snygga tjejer, den ena hade långt svart hår som nådde precis under axlarna, hennes kompis hade rött hår som var kortklipp och stylat i en snygg frisyr. Båda hade vita tighta klänningar med kanske en aning för mycket urringning, men jag var ju kille så det var ju inget problem för mig. 
"Heeeey Chris!" Lil Wayne kom gående mot mig och brofistade mig.
"Hey man!" Jag besvarade brofisten och tog en klunk ur min Jack Daniels. Vi stod och snackade ett tag och jag kunde känna hur varm jag blev innombords när jag drack drinkarna som serverades i baren. 
Lil Wayne, eller Dwane Carter som han egentligen heter , drog med mig upp på dansgolvet för att röra mig till den rytmiska musiken, självklart tappade jag ju bort honom och jag var så full att jag knappt visste vart jag var. Jag kände hur min kropp nästan exploderade av värme, de stora dörrarna öppnades och jag gick ut för att svalka mig lite. Några meter bakom hörnet sjönk jag ner med ryggen mot tegelväggen, det var så mörkt att man knappt kunde se tio meter framför sig då gatulyset buzzade till och ett pang hördes när lyset sprängdes, jag ska rätta mig, NU blev det kolsvart.
När jag hade suttit där ett tag hörde jag hur dörrarna till lokalen öppnades och en förtvivlad bekant röst som pratade med någon.
Jag smög mig närmare för att höra vem hon pratade med.
"förihelvete Jack, du klagar på at jag skulle vara otrogen och så är du de själv!" Hörde jag hur hon snyfte fram med en blandning av besviken och arg röst. 
 Jag förstod att det var Nikki som bråkade med Jack.
"Sluta, skyll inte det här på mig nu. Du har gjort ditt val och tydligen betyder jag inte så mycket för dig längre" slängde hon ur sig och torkade några tårar från sin kind.
"Okej... ja, vi ses när jag kommer hem, puss" suckade hon innan hon la på och såg mig stå vid den röda tegelväggen. 
"Chris..." slapp ur hennes mun som en viskning.
"Vad har den jäveln gjort mot dig?" Morrade jag och jag kände hur mina knytnävar spände sig och blodet bubbla i min kropp.
"Han..." snyftade hon innan hon fortsatte "Han var otrogen" Hon hann knappt uttala de sista orden innan tårarna sprutade ut från hennes ögon igen.
Mitt hjärta brast när jag såg henne gråta, jag ville bara slå ner honom och hålla om henne.
"Nikki..." jag tog ett steg närmare henne och kramade om henne, hon höll sina svala armar runt min hals men backade innom några sekunder.
"Nej... jag vill inte förstöra din födelsedag, gå in och ha kul" sa hon och försökte se glad ut men jag såg att hennes hjärta var krossat på grund av den där skitstöveln.
"Vi ses på hotellet sen då?" Hickade jag fram innan jag kramade om henne och gick in på festen igen.

Justins Perspektiv:

Jag dansade run på dansgolvet och hade roligt när tanken slog mig att jag knappt hade sett Chris eller Nikki på hela kvällen. Efter ca tio minuters letande hittade jag Chris som låg utslagen i en soffa med knark på bordet och en tom Jack Daniels flaska, Dwayne satt tvärs över och tog ett bloss, han skrattade och fortsatte prata med resten som satt där och röke på.

Men vart är Nikki? Tänkte jag och gick mot Kenny för att fråga om han hade sett henne.

"Hey Kenny, har du sett Nikki?" frågade jag fundersamt.

"Njae eller senast jag såg henne var när hon gick ut, men jag vet inte" Han ryckte på axlarna och tog en klunk ur sin nypåfyllda öl.

"Tack bro, vi ses" svarade jag innan jag tog på mig min skinnjacka och gick ut för att leta efter henne utomhus.

"NIKKI! VART ÄR DU?" ropade jag men fick inget svar. Den kolsvarta himlen lystes upp med några gnistrande stjärnor och den runda månen som lyste svagt.

Tanken slog mig att hon kanske hade åkt tillbaka till hotellet, varför vet jag inte men för att vara på den säkra sidan gick jag bort till min limousine och bad min chauförr Rick att köra mig till vårat hotell.

"Nikki, är du hemma?" Jag öppnade försiktigt våran hotellrumsdörr och såg att hennes skor låg slängda i hallen, ljudet av duschen smattrade mot väggen. Hennes röda vackra klänning låg slängd på golvet och jag gick in i hennes rum. Jag hörde henne tjuta inne i duschen och mina knän blev svaga och hjärtat stack till, jag absolut hatade att höra henne gråta.

Toalettdörren var olåst så jag klev in, hon satt mot den igendimmade glasduchen med ansiktet begravet i händerna.

"Shawty.." försökte jag och öppnade duschdörren. Jag brydde mig inte om att hon var spritt språngande naken, jag ville inte se henne ledsen. Jag lade ut min mobil på handfatet innan jag klev in i duschen, mina kläder blev genast tunga och dyngsura. 
"Come here" försökte jag och lyfte upp henne och bar ut henne ur den ångande duschen, jag svepte in henne i en handduk och torkade bort en svart mascara rand som rann ner för hennes mjuka kind.

Vi pratade ett tag och sen klädde hon på sig ett par mjukisbyxor och en tröja, därefter lutade hon sig mot väggen i sitt rum.

"I might seem strong, but i break" sa hon med gråten i halsen.

"Don't cry sweetie, du är värd mer än honom" försökte jag och satte mig i skräddarställning mittemot henne, hennes blåa vackra ögon kunde man drunkna i.

"Vad... varför gråter du? Eller vad har hänt?" försökte jag och strök min tumme mot hennes kind.

"Jack,.. han såg bilden på mig och Chris när vi skulle gå in i arenan för att se din konsert, Chris höll i min hand för att leda mig åt rätt håll, bort från alla skrikande fans" snyftade hon. "Fast han sa att det inte var hans fel för att han var full och att hon kysste honom så jag antar att det var okej.." hon torkade bort hennes tårar med baksidan utav handen. 
 
"Nikki, det är inte okej!" sa jag argt hon började skaka lite igen och jag drog upp henne i mit knä. Hennes kropp slappnade av lite i min famn och hennes huvud låg mot min axel. Jag strök henne lätt över kinden, hennes slutna ögonfransar var blöta av all gråt. Jag kysste henne på pannan och hon slappnade av ännu mer tills hon somnade i min famn. Jag la mig försiktigt ner med Nikki fortfarande i min famn. Jag låg så ett tag och bara lät tankarna flöda fritt. Sängen började buzza lite lätt och det var min mobil som ringde. Selenas namn lyste upp skärmen och jag gick försiktigt upp ur sängen. 
 
"Selena är det jätte viktigt jag har inte riktigt tid just nu" sa jag lite lågt medan jag tassade ut ur Nikkis rum.
 
"Vadå jag är din flickvän Justin du borde alltid ha tid för mig eller är du med en tjej just nu?" hennes röst droppade utav spydighet och jag blev genast arg. Hon anklagade alltid mig för att träffa andra tjejer och hur hon ser bilder på mig och tjejer i skvallertidningar när jag ser minst lika mycket bilder på henne med andra killar.
 
"Nej jag är inte med en tjej just nu och du har ju inte alltid tid för mig så..." 
 
"Justin det är inte samma sak jag håller på med en film just nu. Jag har ett rykte att hålla upp" hon lät lite iriterrad men jag var dubbelt så iriterrad som hon var. 
 
"Men Selena om du har att rykte så borde du inte gå ut med så många killar så typ TMZ tror att du dejtar typ Josh!" 
 
"Du ska inte lägga dig i vad jag gör och vilka jag spenderar min fritid med!" skrek hon arg genom telefonen.
 
"Men Selena det är ju vad du gör!" sa jag tillbaka med riktigt arg röst men hejdade mig då jag insåg att det inte var någon idé att argumentera mot henne då hon bara skulle säga något taskigt.  

"Justin, jag har inte tid att prata mer med dig just nu" sa hon surt.

"Jag älskar dig" fortsatte hon med glad röst och jag kände förvirringen stiga.

"älskar dig med" svarade jag innan jag la på och tassade in till mitt rum för att gå och lägga mig, dock kunde jag inte somna då bilderna från Nikki där hon satt naken i duschen fick min Jerry att resa på sig. Jag försökte att tänka på något annat men hennes sexiga kropp och underbart vackra ansikte kom tillbaka till mitt minne igen och jag var tvungen att göra något åt min resande stake. Jag slöt ögonen och drog några drag med Nikki fortfarande i tankarna. När jag var klar skämdes jag lite men somnade strax därefter.

Nikkis Perspektiv:


Jag vaknade upp av att dörren smälldes igen med ett pang, jag antog att det var Chris som kom hem. 
Täcket runt min kropp var tomt då jag märkte att Justin hade gått härifrån, jag gnuggade mig i ögonen och gick till andra sidan av rummet, till ett av de stora fönstrerna som var vända mot stranden. Några människor var redan och badade och klockan som satt på väggen visade att den var tio på morgonen.

"Vart har du varit?" frågade jag när jag såg att Chris vacklade fram över trägolvet för att ta sig till sitt rum.

Han tittade upp och flinade: "Hos en tjej" han blinkade och jag förstod genast vad de hade gjort.

"Haha too much information" gav jag som svar innan jag gick in till Justin's rum för att se om han var vaken.

"Det var du som frågade, gurl" svarade han och lyfte upp händerna innan han log och gick in i sitt rum och la sig.

Jag tog upp kudden som låg bredvid Justins sovande ansikte och slog honom med dunkudden hårt i sidan, han muttrade till men när han såg att det var jag drog han ner mig i sängen och kittlade mig.

"Du kan inte vinna över mig" skrattade han fram. 

"Jaså, vem var det som vann på COD då?" fick jag fram mellan skratten och hans blick blev genast busigare och kittlade mig ännu mer.

När jag inte klarade mer skratt och jag typ hade fått träningsverk i magen slutade han, fortfarande med ett brett leende på läpparna. 
"Så.. vad ska vi göra idag?"  frågade han och släppte min kropp.
"Surprise me" svarade jag mystiskt innan jag skrattade och gick iväg till mitt rum för att byta om.
Det här skulle bli en rolig dag. 
Det enda som var synd var att inte Chris ville hänga med för han hade en sån baksmälla så det fick bli jag och Justin som hittade på saker idag.


Heeeej! :) Vi ska försöka få ut kapitel 25 idag också så.. fortsätt läsa och sprid bloggen!!! Vad tycker ni ään sålänge förresten? :) xoxo


 

Kommentarer
Postat av: Elin & Emma - beliebers

Så himla fin blogg , och hörrudu du är grym på att skirva ! Gå gärna in på vår blogg och kommentera vad du tycker , ha en bra dag :)

Svar: Tack så mycket! Ja vi gör vårt bästa! :) Detsamma!
xoxo
Cornelia och Sofia

2013-05-23 @ 18:23:01 / URL: http://jusdrewbieber.blogg.se
Postat av: sara

tjohuuuuuuu!!! bästa uppdateringen i väelden!!!! lalalalaal älskar bloggen! mer mer mer :)

Svar: haha tack så mycket!! :D xoxo
Cornelia och Sofia

2013-05-23 @ 19:50:14
Postat av: sara

förresten kan ni inte ge namn åt kapitlen? :)

2013-05-23 @ 19:51:33
Postat av: Anonym

Jag tycker.... BÄSTA BLOGGEN NÅGONSIN! Jag är ingen mega belieber men jag älskar novellen

Svar: Tack så jätte mycket, vi blir jätteglada över positiva kommentarer! :)xoxo
Cornelia och Sofia

2013-05-23 @ 21:33:35
Postat av: Mollan

Fantastisk fanfic!!!

Svar: tack så mycket! xoxo
Cornelia och Sofia

2013-05-24 @ 21:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback