One Time Chapter 17!

Jag blev förvånad när hon inte besvarade den utan hon backade.
"Umh...hej?" Jag ställde mig med armarna i kors och fattade ingenting. Varför var hon iriterrad?
"Justin! Vi har ju sagt att man inte ska störa när den andra jobbar, asså åh..." fräste hon lågt så att inte producenten och de andra skådespelarna skulle höra.
Förvirringen spred sig i mitt ansikte och det såg hon.
"Okej, det gör inget. Men du, det är min scen nu. Vi ses ikväll?" Hon suckade och kysste mig snabbt på munnen innan hon försvann iväg till några andra skådespelare och pratade med dom.
"okej" svarade jag men hon hörde inte. Jag vandrade iväg till bilen igen och med min tur så skulle det såklart börja dugga.
Himlen blev gråare och så fort jag satte mig i bilen vräkte regnet ner.

 
Jacks Perspektiv:
 
Jag vaknade av solens strålar som träffade mitt ansikte. Jag öppnade långsamt ögonen och möttes av ett hav utav hår. Nikkis avslappnade kropp låg tryckt mot min och hon andades tungt i sömnen. 
Jag log åt hur vacker hon var när hon sov och att hon låg här i min säng med mig, jag kysste henne på pannan innan jag drog några hårslingor från Nikkis blonda hår som hade hamnat under min näsa och kittlade mig lätt, jag fnissade till innan jag lyfte upp hennes haka så hennes ansikte tittade upp mot mig. 
Hon grymtade till lite men reagerade direkt när jag kysste henne, hon fnissade.
"Godmorgon, baby" Jag log och lutade min panna mot hennes.
"Godmorgon" Svarade hon innan hon kysste mig mjukt på läpparna och vände sig om för att sträcka ut sig över min säng, hennes rygg knakade till och hon andades ut luften som hon hade dragit in i lungorna.
"Frukost?" jag höjde på ögonbrynet innan jag satte mig upp. 
Hon reste på sig men jag la mjukt min stora hand på hennes hand och tittade in i hennes kristallklara blåa ögon. 
"Jag hämtar, du kan stanna här älskling" Jag satte två av mina fingrar under hennes haka och kysste henne mjukt på underläppen innan jag vandrade ut till köket. 
 
 
"Hej, hunny" Mamma gick ner med klickande steg mot trägolvet, hon hade precis gått ner för trätrappan som leder till övervåningen.
"Hej, skulle inte du,pappa och Jenny åka tidigt till Jennys gymnastiktävling?" Jag kliade mig i huvudet  innan jag öppnade kylskåpet och plockade fram ett paket jordgubbar som stod bakom mjölkpaketet. 
"Jo, men den blev flyttad så den börjar lite senare, de sitter i bilen. Jag skulle bara hämta min mobil som jag glömde på sminkbordet." svarade hon innan hon tittade på mig.
"Ta på dig en tröja sen, det är lite kyligt ute" Hon slog en menande blick mot min mage, jag stod endast i ett par röda Calvin Klein kalsonger och rotade i kylskåpet.
"Och hälsa Nikki från mig, en sån söt tjej ska du inte släppa i första taget" fortsatte hon och blinkade åt mig, jag svarade ett enkelt jaja innan hon gick ut från ytterdörren.
Jag hörde hur bilen startades och körde iväg ner längs gatan ut mot motorvägen för att komma till Chicago. 

Jag doppade jordgubbarna i chokladfontänen som stod  i vardagsrummet och la på en tallrik. Ur köksskåpet som var av  glas plockade jag fram två champagne glas som jag hällde upp lite champagne i.

"Älskling..." började jag och bet mig sexigt i läppen. Hon skrattade lite och slog med handflatan bredvid henne i sängen som betydde att jag skulle komma och lägga mig där.
Jag ställde ner brickan på sängen innan jag satte mig ner, hon reste sig upp och tittade förvånat på mig.
"Har du gjort det här?" frågade hon. 
"Ja, like it?" jag plockade upp en medelstor jordgubbe som var doppad i ljummen choklad innan jag förde den mot hennes ansikte, hon öppnade sin lilla mun och tog en tugga. 
Vi satt så och matade varandra ett tag, regnet smattrade mot rutan och jag tittade ut mot himlen. 
Usch, vilket tråkväder. Men... mysväder.


Jag log och ställde ner brickan med resterna på golvet innan jag lutade mig över henne för att omfamnas med långa naglar som drog skönt på min rygg. Mina läppar sökte sig mot hennes och hon accepterade den passionerade kyssen, jag stack ut tungan och slickade hennes underläpp som ett tillträde för att få komma in, hon öppnade munnen och den varma andedräkten kom ut. 
Våra tungor brottades i en härlig kyss och jag njöt varje sekund av det.
Hon avslutade kyssen och började klä på sig mjukiskläder innan hon sa att hon skulle ta en dusch för att hon kände sig ful.
"Ingen chans att du är ful,baby. Du är fin i allt och kommer alltid vara den finaste som finns i mina ögon" sa jag ärligt och drog på mig ett linne.
Hon log lite generat innan hon hoppade upp och lindade sina ben runt mina höfter, jag bar ut henne till vardagsrummet och la ner henne i skinnsoffan. Jag kysste henne och hon myste ner sig under den vita filten som innan hade legat vid hennes fötter. 
"Ska vi se på film?" frågade jag och satte mig vid DVD hyllan.
"Nej.. kan vi inte gå på en promenad?
"Men babe, kolla ut" sa jag och pekade ut mot glasdörren som ledde till baksidan av trädgården. 
Himlen var grå och regnet droppade lite från de regntuga molnen.
"Jag vet" hon lyste upp i ett leende innan hon började gå mot hallen, hon tog på sig sina skor och sin jacka innan hon satte sig i trappan och väntade på mig.
Jag suckade men gick och tog på mig ett par jenas, därefter tog jag på mig mina skor, en jacka och plockade ut ett paraply från kroken, jag fällde upp det och vi gick ut.
Jag drog in den blöta asfaltslukten och log, det luktade så gott.
Jag lyfte ut min arm och Nikki tog genast den platsen, jag la armen runt hennes axlar och vi började gå längs gatan, ner för den långa backen, förbi alla hus i mitt kvarter.
Inte en enda kotte var ute i det här vädret. 
Vi gick och pratade tills vi kom till en lekpark, den hade en ställning med tak på som vi gick och satte oss i. 
Jag lekte med hennes fina fingrar och sammanflätade våra händer. 
Regnet gick från att bara droppa lite till att spöregna, vi bestämmde oss för att skynda oss hem, paraplyet hjälpte knappt och så fort vi kom innanför dörren insåg vi hur blöta vi var.
Nikkis hår var spikrakt och stripigt, några droppar föll ner från hennes hår, hennes ljusgråa mjkisbyxor var nu mörkgråa, det enda som inte hade förrändrats var hennes leende, hon skrattade och slog sina armar runt min hals. Jag omfamnade henne romantiskt innan jag tog v mig skorna och strumporna, jag drog handen genom mitt dygnsura hår och log ett snett leende.
"Vill du bada?" frågade jag och höjde på ögonbrynet.
Innan jag hann reagera hade hon redan klätt av sig ytterkläderna och sprungit iväg till mitt sora badrum, glasduschen till höger droppade lite, jag vred av kranen och fortsatte rakt fram till jaccuzin som stod placerad i hörnet av badrummet, bredvid stod en växt och på väggen hängde en platt TV. 
"Du kan låna de här" Jag kastade en svart bikini till henne som jag hade hittat i mammas byrå. Hon höll den i handen och gjorde en avviftande gest med handen som betydde att jag skulle gå till bastun och byta om.
"Jag ska inte smygtitta , jag lovaaar" jag höll handen över ögonen men glipade mellan fingrarna. 
"Åh, Jack.. haha gå nu!" skrattade hon och skakade på huvudet.
"Men...men... okej" jag gjorde hundvalpsminen och gick in till bastun. 

När jag kom ut så satt hon redan i bubbelbadet med hög volym från Disney Channel som visades på tvn. 
Jag hoppade i med ett plums och flyttade mig närmare henne, hon satte sig i mitt knä och jag lekte med hennes vackra hår. 

"Vänta.. du har nånting där" hon pekadepå min kind innan hon slog upp lite vatten på mig och skrattade.
"Vänta du bara" jag gjorde en fejkad arg röst innan jag skrattade och kittlade henne i sidan av magen. 

Hon skrattade så underbart gulligt att man inte kunde låta bli att skratta. 
 
Jag kysste henne på hennes söta kinder och vi fortsatte mysa i badet tills vi fick russinfringrar, jag gick upp och ställde mig i duschen, Nikki kom strax därefter.
Ångan från varmvattnet gjorde att glasdörrarna blev igendimmade.
Hennes lätta kropp flyttade sig mot duschväggen och vattnet rann ner längs hennes ansikte, jag tryckte min hand precis vid hennes huvud och kysste henne intensivt. 
Innan det hann bli för hett avslutade jag kyssen och lät henne fortsätta tvätta sig, jag gick ut ur duchen och drog av mig badbyxora innan lindade en vit handduk runt midjan. 

-  

"Vad är klockan?" Nikki kom ut ur badrummet meden handduk inlindad runt huvudet som en turban, hon hade på sig min skjorta och den var ganska skrynklig men hon var söt ändå. 
"Nio, det börjar en film nu. Ska vi kolla?" jag bytte kanal till sexan där de visade Iron Man. Hon nickade innan hon gick upp till köket och hämtade lite vatten med is i.
"Come here" bad jag och flyttade mig lite.
"Kommer, babe" hon ställde ner vattenglaset på soffbordet innan hon myste ner sig bredvid mig med huvudet på min bröstkorg.

När filmen var slut så stängde jag av TVn och pillade bort en hårslinga som låg i Nikkis ansikte och förde den bakom hennes öra. Hon andades tungt och jag förstod att hon sov. 
Jag reste mig försiktigt upp och plockade upp henne innan jag bara henne till mitt rum.
Rummet var svalt och mörkt, jag lyckades komma emot lysknappen så jag kunde se nånting, jag la henne på höger sida och bäddade ner henne innan jag tog av mig tshirten som jag hade på mig och kröp ner bredvid henne. Hon vände sig om bort från mig, jag la mig så vi låg sked innan jag la armen om henne.

Bara några minuter senare somnade jag djupt.


Hej Fia här! :) Jo Cornelia och jag tänkte att det här skulle vara ett kapitel då man bara ser från Jacks perspektiv och ni ser ju hur gullig han är mot henne man bah åhhhh en sån kille vill man ha haha ;) aja iallafall hoppas att ni tyckte om det! Men snälla rara gulliga ni kan ni inte kommentera lite mer? Då skulle vi bli jätteglada!
xx Fia & Cornelia

Kommentarer
Postat av: Jooysann

Åååååh, så mysigt kapitel jag älskar det. Ja, en sådan skulle man verkligen ha! ;)

Svar: haha tack! :) haha ja verkligen! ;)xx
Cornelia och Sofia

2013-05-17 @ 23:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback