One Time Chapter 11

 
"Nice crib" sa han och tittade imponerat på mitt vita hus.

"Haha, I bet you live in a palace or something" svarade jag och fnissade innan jag vred om nyckeln i dörrhålet och öppnade ytterdörren. En doft av spaghetti och köttfärssås kändes när vi klev in. Justin drog in doften och klappade sig på magen. Jag skrattade och mamma ropade från köket:

"Nikki, är du hugrig?" Hon gick stressat ut till oss i hallen, hennes blonda hår satt uppsatt i en hög tofs och hennes gröna ögon log matt mot  mig. Hon kramade mig och sen såg hon Justin, hon hälsade och frågade om han ville ha mat, han nickade artigt och log. Vi tog av oss skorna och gick mot köket.



Justins Perspektiv:

Jag hade bett Nikki hoppa in i limousinen, vi pratade och hon berättade om slagsmålet på cafét som hade inträffat tidigare i dag, Jag tog en klunk av colan och drog med utsidan av handen bort några droppar som råkade hamna på hakan.

-

Efter den mycket goda köttfärssåsen som Mrs.Stark hade lagat så gick vi upp till Nikkis rum. Det var ett väldigt stort rum, inrett med mycket tavlor och en stor platt tv hängde på väggen, två garderobs dörrar som ledde in till walkin closeten och väggarna var målade i en väldigt ljus rosa nyans. En apple dator stog på stand by på den bäddade sängen. Jag slängde mig i hennes säng med en duns och hon satte sig i en sackosäck som stod på golvet.
Jag lirkade upp min mobil och gick in på kontakter, jag scrollade ner till jag kom till Christophers nummer, tryckte på ''Call'' och snart började signaler höras genom luren.

"Hey bro, where are u?" frågade jag och satte mig upp när jag hörde att han tryckte på svara.

"Hey, I dont really know.. Wait, aint you in Turkey?"frågade han och jag kunde höra en tung suck genom luren.

"No, it was canceled. Come over to Nicole's house? uttalade jag som en fråga och tittade på Nikki.
Hon nickade och pillade på sina långa nymålade naglar.

"No, can't you tell Nikki that she can meet up with me outside The Grill?" Hans röst darrade när han frågade men harklade sig snabbt och frågade om jag var kvar. Jag svarade ''Sure'' och tryckte på lägg på knappen.
Jag vände mig mot Nicole och tittade på henne, hennes blonda halvlånga hår hängde ner över axlarna. Jag berättade vad Chris hade sagt och hon nickade, hon gick ner för den långa spiraltrappan och satte på sig sin skinnjacka och sina supras. Jag blev faktiskt imponerad av att hon hade supras, riktigt snygga också.

"Så... ska jag följa med eller....?"började jag och kliade mig i nacken,jag slickade mina läppar och log.
 
"Jag måste reda ut ett och annat med Chris...du kan stanna här om du vill?" Frågade hon och drog upp dragkedjan.

Jag nickade och vi sa hejdå innan hon stängde ytterdörren, jag började gå upp för spiraltrappan igen och in i Nicole's rum. Jag startade TVn och slängde mig i sängen. Jag zappade runt mellan kanalerna tills jag hittade The Simpsons där jag stannade och fortsatte titta. För att vara extra bekväm drog jag av mig mina vita strumpor och tog av mig tshirten, jag drog på mig ett vitt linne som jag hade med mig innan jag kröp ner under en filt som jag hade plockat upp från hennes trägolv.

Nikkis Perspektiv:
Jag sa hejdå till Justin och stängde ytterdörren. En kall vind tog tag i min igendragna skinnjacka innan jag satte mig i min vita Volo r8.
Lamporna från bilen lyste upp den mörka vägen när jag dånade fram, musiken flög ut från högtalarna, det var en Justin Bieber låt, jag började fnissa när jag insåg att självaste Justin Bieber satt i mitt hus och här satt jag och lyssnade på As Long As You Love Me.
Jag bytte radiostation och nu spelades någon annan pop låt istället.
Jag bromsade in på den upplysta parkeringsplatsen bakom The Grill där Chris hade sagt att han ville möta mig. Jag öppnade bildörren och tog min hanväska innan jag gick in genom entrén.

"Here she comes!" Ropade Chris från scenen, människorna som satt och åt jublade och busvisslade.
Jag stelnade till av chock men började sedan skratta. 
Chris gjorde en vinkande gest som betydde att jag skulle komma upp dit, han stäckte fram handen och jag tog emot den. Han berättade för publiken att jag var hans kompis och att jag skulle få säga hej innan han fortsatte sitt uppträdande. han fortsatte:

"I'm sorry that I made you upset, I just couldnt let him offend you in public like that" Sa han och ett "aawwww" hördes från publiken. 

Jag var fortfarande arg på honom för att han hade slagit ner min pojkvän men jag förstod varför han gjorde det. Jag kramade om honom innan jag gick och satte mig vid ett bord medan Chris uppträdde några låtar. Jag kom på att jag inte hade pratat med Jack sen i fredags. Jag bestämde mig för att svara på smset som han hade skickat tidigare idag.
Till Jack: Hi. I'm glad it's wasn't worser than that. Call me tomorrow? We need to work some things out. xoxo Nikki. Jag tryckte på send innan jag la ner mobilen i min väska igen.
När Chris var klar fick han applåder, han sa några ord och tackade för att han hade fått uppträda.
Därefter kom han och satte sig mittemot mig och log.
En tanke slog mig, när Jack hade klivit in på cafét tidigare idag så hade han sagt:

"Och vad i helvete gör du här?" den menigen spelades om och om i mitt huvud. Jack och Chris måste ha träffats förut, eller varför skulle Jack annars vara så arg på Chris? 

Jag frågade Chris och han vred på sig, som att han inte visste vad han skulle svara. Han pillade lite i maten innan han sa mumlade fram att han hade råkat stöta ihop med Jack tidigare under dagen och det inte var något jag skulle oroa mig om.

Som att jag skulle bli mindre orolig nu eller?

Jag plockade upp min telefon för att se om Jack hade svarat, men det hade han inte. 

"Nikki, put down your damn phone and talk to me!" skojade Chris och log busigt. 
Jag räckte ut tungan mot honom och låste telefonen samt la den brevid min tallrik som var fylld med pommes frites och en hamburgare. 

När vi hade ätit klart och pratat i några timmar bestämde vi oss för att åka hem till mig igen. Bilresan hem var pratsam och lättsam, vägen var nästan tom från bilar då klockan var 01.22 på natten.
 
Jag vred om nyckeln och gick in i hallen, tände lampan som hängde i taket innan vi klädde av oss ytterkläderna och gick upp för spiraltrappan smygandes till mitt sovrum.

Min rumsdörr knarrade lite när v öppnade den och ett svagt ljusken från TVn lyste upp det svala rummet, blicken drogs mot min säng där Justin hade somnat. Chris och jag skrattade lite lågt innan ja gick fram och stängde av TVn och drog ner min svarta rullgardin, en stor gäsp slapp ur min mun. 

"Well, I guess i'm going to sleep now. See you guys tomorrow." sa Chris och gäspade. Jag följde med honom ner till gästrummet där jag lämnade honom innan jag gick upp till mitt rum igen. Justin snarkade lite lågt och jag kunde inte undgå att fnissa till lite. Jag rullade över honom till den andra sidan av sängen, han grymtade till lite men vaknade inte. Jag flyttade min kudde och mitt täcke och kröp ner på andra sidan av min stora dubbelsäng innan jag somnade till det svaga ljudet från regnet som smattrade mot mina fönster.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Omg! Så bra!!! MEEEER!!!!

Svar: Tack! Ja det kommer ett ikväll! :)xx fia & cornelia
Cornelia och Sofia

2013-05-10 @ 09:14:52
Postat av: jonna

sjukt bra! när kommer nästa?:)

Svar: tack! Det kommer ett idag! :)xx fia & cornelia
Cornelia och Sofia

2013-05-11 @ 01:07:49
Postat av: Rebecca

Hej jätte bra skrivet vill bara läsa mer! men skulle du kunna skriva allt på svenska?:-)

Svar: Ja jag tycker också det. Men vi skulle bara testa lite:)/Cornelia xx
Cornelia och Sofia

2013-05-11 @ 12:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback