One Time Chapter 9!

"Nikki lyssna på mig du är inte en slampa på något sätt och att han ens kan säga något visar bara en han är en pussy" sa jag argt. Justin tittade på mig och jag gav en blick som sa jag berättar sen. Jag schasade iväg honom då han borde värma upp rösten för han har konsert ikväll.
 
"Förlåt Chris, jag borde inte ha ringt..." jag hann inte säga att hon fick ringa när hon ville då hon redan hade lagt på. När Jag kom till Orlando imorgon skulle jag hitta den här Jack och jag har ett och annat jag vill säga till honom.
 
 
Justins Perspektiv
Varför hade Chris blivit så arg? tänkte jag tyst medans jag fönade mitt nytvättade hår.
jag tog upp min nya rakhyvel som låg på handfatet, jag rensade bort stubben och fortsatte in till garderoben. Jag tog på mig min röda onepiece för jag skulle ju ändå byta kläder till showen sen. 
"Justin!" Jazmyn kom inrusande genom hotell dörren. Jag blev glatt förvånad och öppnade armarna som en kram.
"Hej, sweetie" sa jag och lyfte upp henne. 
"Ser ut som vi hann,huh?" pappa stod i dörröppningen och flinade. Han vacklade några steg framåt på sina kryckor och kramade om mig.
"var är Jaxon? frågade jag och höjde på ögonbrynet. 
" han äj suk" Jazmyn hoppade runt och jag insåg att det snart var dax för konsert så jag körde ut dom ur min svit och väntade på limon som skulle köra mig till den stora arenan.
 
Jacks Perpsekspektiv:
 

Luften var sval och natten var mörk, några stjärnor lyste upp sommarnatten och ljuden från vågorna som kluckade längs strandkanten fick mig att stanna. Jag stirrade ut över det öppna havet en stund innan jag satte mig ner. Jag drog upp mina sommarbrända knän mot hakan.
 
Hur kunde jag säga så till Nikki?
 
En salt tår rullade ner från min kind och jag insåg att alla i skolan hade hört när jag praktiskt taget hade kallat henne för slampa. 
Jag ställde mig upp och skakade av mig känslorna och tänkte att det var hennes fel att hon låg med så många.
Jag kastade en näve sand ut i havet som klumpade ihop sig innan det löstes upp och försvann ut i det mörka havet. Jag sparkade i den svala sanden innan jag gick strandpromenaden hem mot mitt hus. 
 
En svart blänkande vovlo körde upp på vägen men gjorde en plötslig U sväng och bromsade in vid trottoaren. En kille i mörkblå hoodie gick fram till mig och gav mig en hård knuff i ryggen. Jag tänkte inte utan blixtsnabbt flög det iväg en knytnäve som träffade den andra killen precis över ögat. Han föll bakåt ner i den svala sanden med reste sig snabbt och sprang iväg till bilen och körde iväg. Jag började springa hemåt, med värkande rygg.
 
Christophers perspektiv:
 

 

Jag hade skitigt i Justins efterfest och åkt till Orlando på direkten. När jag väl va framme så åkte jag runt och letade efter Jack. Jag åkte runt och efter ett tag såg jag en kille som såg ut som killen på Nikkis instagram. Jag körde upp min bil på parkeringen och klev ur. Jag sprang upp till Jack och knuffade honom hårt i ryggen. Han ramlade men han reste på sig och slog till mig över ögat. Jag sprang tillbaka till min bil ö,startade den och började köra därifrån i hög fart. Jag körde till Nikkis hus där jag parkerade min bil och stängde av motorn. Jag joggade upp till hennes dörr och pli hade på. En kille i sextonårsåldern öppnade och hans  ögon blev dubbelt så stora när han såg mig.
 
"Hej är Nikki hemma?" frågade jag och killens ögon blev omöjligt ännu större.
 
"Emh ja vänta lite bara" sa han och vände sig lite. "Nikki emh du har besök" ropade han.
 
"Vem är det?" hörde jag henne ropa från övervåningen. 
 
Killen som jag antog var Nikkis bror Martin slängde en blick på mig innan han svarade.
 
"Lil Twist!" 
 
"Martin , du kan kalla mig Christopher vet du" sa jag och skrattade. Martin stirrade på mig lite innan han svarade.
 
"Du vet vad jag heter" frågade han osäkert.
 
"Ja din syster är min vän klart jag vet vad du heter" sa jag och log. Han såg ut som en utav Justins fans när dom såg honom . Martin hade precis tänkt att säga något när Nikki kom ner. Hon hade mjukis shorts och en hoodie. Hennes ögon va röda och hon hade inget smink på sig, inte för att hon behövde det. Jag gick förbi Martin och Nikki sprang fram till mig. Jag omfamnade henne i en stor kram.
 
"Hur mår du?" frågade jag in i hennes hår. Jag slog till mig själv mentalt då det var klart att hon inte mådde bra. Hennes pojkvän hade sagt att hon va en slampa inför hela hennes skola! 
 
"Jag är väl okej, skulle inte du komma imorgon?" frågade hon och släppte mig från kramen. Hon backade ett steg och la en hårslinga bakom örat, hon log.
 
"Justin klarar sig själv så jag åkte en dag tidigare" sa jag. 
 
"Tack" sa hon tyst och kramade mig igen. "Vad har hänt med ditt ansikte?" frågade hon och drog med fingrarna över den lilla bulan i min panna.
 
"Emh...jag råkade gå in i min toalettdörr i morse, ljög jag och tog på mig solglasögonen igen.
Kan inte du visa mig Orlando?" fortsatte jag och försökte byta samtalsämne.
Hon nickade och sa att hon bara skulle byta kläder.
Femton minuter senare stängde vi ytterdörren och åkte iväg till stan.
Vad vill du ha?" frågade jag henne när vi gick in genom glasdörren. Det luktade nytvättat golv och chokladmuffins.
"Cheescake och grönt te" svarade hon och gick och satte sig på en av stolarna vid ett runt glasbord som stod placerat längs med den röda väggen.
Alla stirrade oss på men jag brydde mig inte om dom, den enda jag brydde mig om här inne var Nikki.
Jag betalade och gick och satte mig mittemot henne. Jag lät glasögonen vara på men tog av mig hoodien och satt nu bara i ett par jeansshorts och ett tunt linne.
"Hej Nikki" sa en brunhårig tjej och ställde sig vid vårat bord. Inte för att hon ens tittade på Nikki, hennes blick var fastklistrad på mig. Jag log lite och hon putade med brösten under hennes rosa pikétröja.
Jag drog mungiporna så de formade ett leende och tittade på Nikki.
"Hej Lola" svarade Nikki och log. Hon ställde ner hennes te på bordet, hon tog upp en vit liten servett och torkade sig om munnen.
Lola.... det ringde en klocka i mitt huvud och jag mindes att det var hon som hade blivit OLLG.
"Hej Lola " frågade jag och hon höll nästan på att svimma. Hon fnissade och sa hejdå innan hon gick ut för att fortsätta halvspringa ner för gatan.
Vi skrattade och pratade och hade det allmänt trevligt när dörren plingade till och in kom.....
Jack.
Jag kände hur ilskan bubblade i mig och hoppades att han inte hade sett mig.

"Och vad i helvete gör du här?" Fräste Jack mot Nikki. "Och med honom" Han blickade på mig och man kunde se ilskan som lyste i hans ögon.
 
Innan min hjärna ens hann reagera så hade jag ställt mig upp och Nikkis ögon stirrade på mig med stora ögon.
 
"Sådär pratar man väl inte med en kvinna?" slängde jag ur mig och tog tag i Jack's vita krage.
"Släpp förfan" Han slog ner handen och röt att Nikki var en förrädare och en slyna.

Jag blev så arg att jag fick lock för öronen och blev kokröd i ansiktet, händerna formade sig som knytnävar, jag slängde av mig solglasögonen och han stirrade på mig.

"Du.... din jävel" Västa han mellan tänderna.

"Vad menar han?" Nikki hade ställt sig upp och stod med frågande min.

Knytnävarna spände sig så hårt att de dunkade. Ruset kom och snart kom ensving uppflygande mot Jacks 'perfekta' ansikte. Ett krash hördes och i andra sekunden så var hans näsa bruten.

Han torkade undan blodetsom droppade från den sneda näsan och hoppade på mig. Två slag mot huvudet och en spark i magen fick han in innan jag ställde mig upp och dunkade ner honom.

"Sluta! Chris, du dödar honom" Skrek Nikki förtvivlat med tårarna sprutandes ur ögonen, hon hulkade till innan hon tog sin beiga Louis Vuitton handväska och rusade ut från cafét och bort från mig.
Jag visste att hon hatade blod och jag förstod att hon var väldigt ledsen.
 
Vi fortsatte slåss ett tag innan chefen på cafét sprang ut i ett blå och vitrandigt förkläde runt sin tjocka mage och  skrek att vi skulle försvinna ur hans åsyn, han torkade svetten från sitt runda skalliga huvud och slängde ut oss.

Jag började springa, jag var tvungen att hitta Nikki.

''Det här är inte över, Twist!" Ropade Jack bakom mig, men jag brydde mig inte, det enda som var viktigt var att hitta Nicole.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback