One Time Chapter 69!

Hon skrattade och gav mig en kram innan hon halvsprang ner till Chris, han reagerade likadant som jag hade gjort.

"Hejdå!" ropade Nikki och öppnade ytterdörren.

"Vänta! Vart ska du?" frågade jag en gnutta oroligt, de båda vände sig mot mig.

"Vi ska dra ut till stan ett tag, du behöver inte stanna här. Du kan gå hem" svarade Chris och jag gav honom en hotfull blick.

"Ja" instämde Nikki och log. "Glöm inte att låsa efter dig bara" nissade Nikki och de båda försvann ut genom dörren.

Ilskan bubblade inom mig... skulle hon ut och festa med massor killar? Nej nu jävlar..

Jag sprang ner för trappan och låste dörren innan jag hoppade in i min bil och körde till Caspars hus......




Nikkis Perspektiv: 


Jag och Chris gick till stans snyggaste club. Kön bestod utav sådär 50 personer och jag suckade mentalt, vi kommer aldrig komma in. Men Chris gick förbi alla i kön och fram till vakten, han sa sitt namn och vakten tittade inte ens ner på brickan utan stirrade bara på oss med stora ögon.

 

"Den hä vägen lil tw emh jag menar Chris" stammade han fram och jag fnissade lite. En lång rödhårig tjej med tight klänning och fake bröst trippde fram på höga klackar till oss eller mer Chris. Chris som gav tog en bild med vakten -han fangirlade* fanboyade sönder- märkte inte tjejen så hon puffade ut brösten och gned sina blodröda läppar mot varandra innan hon la en orange hand med långa blåalösnaglar på hans axlar. Hennes ansikte kanske skulle ha varit vackert om hon inte hade fyra kilo smink över det. Hela hon var orange med tre lager ögonfransar. 

 

 

Chris vände sig om och tittade på henne. Hans ögon åt hungrigt upp henne, hon log flörtigt och drog naglarna över Chris arm.

 

"Mina vänner dissade mig tror du att jag kan få följa med in med dig?" hennes röst var hög och sliskig och jag började genast hata henne. Förlåt men hon försökte stjäla min vän och vi skulle ju hålla ihop ikväll. 

 

"Jo det är klart, hon är med mig" sa han och vi tre gick in. Musiken dunkade högt och lukten av svett och alkohol träffade mig. Tjejen vände sig om och tittade på Chris.

 

"Vill du ha en drink?" frågade hon honom och sket fullständigt i mig. Tack jag älskar att bli ignorerad. Notera sarkasmen där...

 

"Ja vi kan ta shots?" frågade han och vände blicken till mig, tjejen sköt döds blickar mot mig men jag nickade bara mot Chris. Vi gick bort till baren och strax därefter stod sex stycken genomskinliga drycker framför oss.

 

"Jag är Domma" sa hon och klängde på Chris. 

 

"Tjaa jag är ju Chris och det här är-"

 

"Jag vet vem hon är, det är Nikki. Justins ex" sa hon och betonade ex med ett elakt flin på läpparna. Jag höjde på ögonbrynen. 

 

"Ehm...okej jo så Domma, vill du dansa?" frågade Chris efter några minuters pinsam tystnad. Hon svarade inte utan drog med sig Chris ut på dansgolvet. Direkt började hon gnida sig mot honom, hon var verkligen desperat. Men Chris verkade ju tycka om det så jag kan väl inte va såhär. Men jag var lite arg för vi skulle ju va ikväll och här sitter jag själv och dricker...kul. Han sa att ju han kunde få mig att sluta tänka på Justin men nu när jag sitter här själv vandrar mina tankar iväg till Justin igen.

 

Vad gör Justin?

 

Tänker Justin någonsin på mig?

 

Är han lycklig med Selena?

 

Saknar han mig lika mycket som jag saknar honom?


Justin Justin Justin

 

Snälla försvinn ur mitt huvud!

 

Plötsligt stod Chris framför mig och hans långa finger torkade bort en tår jag inte ens visste fanns på min kind. Jag vände blicken neråt pillade på paraplyt i min drink. 

 

"Förlåt Nikki, jag är en egoistisk jävel som lämnade dig..." sa Chris så jag knappt hörde över den dånande musiken. 

 

"Nej nej det är okej du borde gå tillbaka och ha kul" 

 

"Med henne...Nikki Domma är...ärligt talat är hon en slampa och enda anledningen till att jag dansade med henne är för jag inte har..." han tittade generat ner i golvet och lät meningen dö ut. Han hade inte..ÅH han hade inte gjort det på ett tag.

 

"Du har inte haft sex på ett tag" sa jag och skrattade lite. Klart att han skulle gå med tjejen som praktiskt taget går runt naken om han är så.

 

"Vem skulle tro att Lil Twist inte har legat med en tjej på så länge att han är så kåt att han kastar sig på tjejerna" sa jag med ett flin på läpparna. 

 

"Pfft jag kastar mig inte det är tjejerna som kastar sig på mig!" sa han och skrattade lite, jag slog honom lätt på armen och drog ner honom så min mun var vid hans öra. 

 

"Din vän där nere säger något annat" ena sekunden var Chris bredvid mig och skrattade generat, andra sekunden stod Domma två centimeter ifrån mitt ansikte.

 

"Seriöst du går ju ifrån kille till kille. Först Den där killen Jack sen dumpade du honom för Justin då han är känd och när han i sin tur dumpade dig gick du till Justins bästa vän" skrek hon i mitt ansikte. Sen väste hon ut ordet jag hatade att bli kallad. 

 

"Hora!" 

 

"Domma!" skrek Chris, ansiktet rött av ilska. 

 

"Jag tror du borde gå" fräste han ut genom tänderna och Domma blängde på mig. 

 

"Jag vill ändå inte ses med den slampan" skrek hon innan hon stormade ut. Chris drog upp mig och gav mig en lång björnkram. Det va lite awkward då jag kunde känna hans 'vän' mot min midja men jag tänkte bort det. Folk omkring oss viskade och stirrade men inget utav det betydde något. 

 

"Du är inte en hora det vet du va?" viskade Chris och jag nickade lite. "Bra, vill du åka hem eller...?" frågade han och jag skakade på mitt huvud.

 

"Kom vi dansar!" skrek jag och vi sprang till dansgolvet. Vi hoppade runt och skrattade tills klockan var runt halv tre, då gick vi in till en avdelning där det inte va så många och musiken var inte lika hög. Vi satte oss ner i några fotöljer och snackade. Efter sådär en kvart kände jag att jag behövde fixa till mig lite så jag gick ut och iväg till toan. Det va kö så jag ställde mig bakom en lång tjej. Hon hade vackert mörkt hår som var i en fläta på sidan. Hennes svarta klänning var en aning längre än min men inte över knäna. Hon vände sig om som om kände att jag stirrade på henne. Okej hela hon var vacker. En kropp att döda för, fint perfekt hår och perfekt ansikte. Hon log lite och öppnade sin mun. 

 

"Hej" sa hon och jag svarade med ett hej.

 

"Så jag såg att du gick ut ifrån VIP delen, är du typ känd eller något?" frågade hon och hennes ögon visade nyfikenhet. Jag skakade lite på huvudet så mina blonda lockar flög runt.

 

"Nej jag är här med min vän Chris. Eller du kanske vet vem han är om jag säger Lil Twist?" Hon tittade ner på sina händer och upp på mig igen.

 

"Ehm...nej jag är inte så bra på sådant här..är han typ sångare?" frågade hon lite nervöst och jag log större. Den här tjejen tyckte jag om.

 

"Rappare, men du kan följa med sen om du vill" sa jag och hon log nervöst igen.

 

"Emh, jag vill inte störa och-"

 

"Snälla nån det är helt okej men om du inte vet vem han är vad lyssnar du på för musik då?" frågade jag då jag vill känna henne mer, hon verkar rolig. 

 

"Klassisk musik mest du då?" 

 

"Typ rock och så" jag stack fram min han och hon tog den. 

 

"Nicole Stark men kalla mig Nikki" sa jag och hon log så man såg ett par utav kritvita tänder.

 

"Marry Tree" svarade hon och skakade min hand. Vi var först i kön så Marry gick in och jag väntade till en annan person gick ut. Mitt smink var lätt utsmetat under ögonen så jag fixade till det men la inte på något nytt. Jag vill ju inte se ut som slamporna här omkring. Marry kom ut ifrån ett bås och vi gick tillsammans ut och in till VIP delen igen. Vakten kände igen mig så han släppte in oss utan ett ord. 

 

Marrys ögon blev stora och sen landade dom på Chris.

 

"OMG, vem är det?" viskade hon och jag flinade.

 

"DET är Chris min vän" svarade jag och hennes ögon blev omöjligt ännu större. Hon mumlade något likt 'han är för sexig för att hållas i ett rum utan folk' och jag fnissade. Marrys kinder blev röda och jag började asgarva. Chris tittade upp ifrån sin mobil och log åt oss. 

 

"Marry sitt här så ska jag bara säga en sak till Chris" hon nickade och jag drog med mig Chris till andra sidan rummet.

 

"Jag tycker om henne så om du försöker något va en gentleman förstått?" jag spännde blicken i honom och han nickade fort. 

 

Marry stannade med oss hela natten och vid fem åkte vi hem, Marry följde med Chris till hans hotell och jag vill inte ens veta vad dom skulle göra. Med Marrys nummer i min mobil och ett leende på läpparna sa jag hej då och taxin fortsatte köra till mitt hus. 

 

Så fort jag kom in kastade jag mig på sängen, med klänning och smink somnade jag så fort mitt huvud nuddade kudden. 

 


 Woho omg ni vet inte hur länge jag har skrivit det här!! Jag skaffade en katt idag och vem har lekt med henne JO SOFIA medan jag har skrivit och hon är MIN katt :( Men hon heter twist efter...LIL TWIST!!! 

 

xoxo sofia & cornelia 


Kommentarer
Postat av: klara

Super älskar er och novellen!!

2013-07-29 @ 02:13:56 / URL: http://borntobelieve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback