One Time Chapter 58!

"Gör inte såhär mot mig, Jack. Jag vet att du hatar mig och för att vara ärlig så är inte du min favorit heller men snälla, jag ber dig" bad jag och jag såg hans belåtna flin på hans läppar, han njöt av det här. Att framställa mig som den dåliga. 

"Vadå, det är ju sant eller hur?" svarade han lite extra högt för att vara säker på att Nikki verkligen kunde höra mig, jag bet ihop för att inte tjuta som en bebis men ilskan kokade i mig. 

"Det är inte sant och du vet det, jag vill inte bråka framför Nikki" väste jag mellan tänderna och ville inte ha slagsmål igen. 

"Vi ses i morgon Nikki, tänk på hur din perfekta pojkvän verkligen behandlar dig, han har inte varit här på flera veckor" fnös han och kysste hennes hand innan han tog ett äpple som låg på bordet bredvid henne, tog en tugga, stirrade elakt på mig och försvann iväg. 

Kvar satt jag, på trästolen med en röd dyna på, som gjorde ont i baken när man hade suttit för länge, stirrade in i den vita väggen, ögonen helt tomma på känslor. 

Nikki visste om sanningen och en bit av mig dog just den här dagen. Nikki kommer aldrig vilja vara med mig igen



 


Jacks Perspektiv: 


Min plan hade gått precis som jag hade tänkt, reta upp Justin, han gör något dumt, verka snäll och gullig mot Nikki, berätta sanningen och tillslut lämna Justin ensam med henne. Flinandes gick jag mot hissen, ångrade mig i sista stund och tog trapporna istället. Jag öppnade svängdörren och började gå ner för stentrapporna innan jag kom till nedersta våningen och gick ut till parkeringen där min bil stod parkerad. Med ett nöjt leende startade jag bilen, tittade upp mot fönstret där jag antog att Nikkis rum var, Justins rygg var det enda som syntes genom det fyrkantiga fönstret. Jag drog på radion och körde iväg. 


Fan vad bra du är Jack! Ett riktigt geni!


Chris Perspektiv: 

"Hey hey hey" sa jag glatt när jag stormade in i Nikkis rum men leendet slutade snabbt. 

"vad?" frågade jag och höjde på ena ögonbrynet. Alltid drama. 

"Jack.." började Justin och suckade, kliade sig i nacken innan han öppnade munnen igen, "Nikki vet" fortsatte han. 

"Berättade han?" reagerade jag i ren ilska men lugnade mig snabbt. 

"Hon var tvungen att få reda på det nån gång" nästan viskade jag fram och gick fram till dom.
Justin satt kutryggigt över henne med hans fingrar sammanflätandes med hennes, en tår droppade ner på hans vita supras.
Jag kände verkligen med honom, jag menar, det kan inte vara lätt att vara i sånt här triangeldrama och ännu värre när en bebis snart kommer till världen. . 

Justins Perspektiv:

"Shawty, jag måste gå och fixa lite saker. I love you, always and forever" viskade jag fram och kysste henne panna, smekte henne över kinden och nickade hejdå till Chris innan jag försvann  ner till parkeringen. 

Jag hade stängt av min telefon för att inte riskera att Selena ringde var och varannan minut.

Jag hoppade i bilen och trummade finrarna mot den svarta ratten medans jag körde mot Nikkis hus. Tankarna virvlade i huvudet och jag koncentrerade mig knappt på vägen, vilket ledde till att jag nästan körde på en silverfärgad halvrostig volvo som körde ut i korsningen, den skäggiga hårlöse mannen röt något obegripligt åt mig och körde iväg.

Jag skakade till huvudet och insåg att jag var framme vid det stora huset som tillhörde familjen Stark, nervosititen växte inom mig. Jag kastade en snabb blick i backspegeln,ihop min käke och drog handen genom håret innan jag suckade och öppnade bildörren. Solens strålar träffade min mörka munktröja och sommarvärmen fick mig att inse att dagens klädval inte var ett bra val, svarta byxor, vit tshirt, en mörk munktröja.
Jag raskade på takten lite och äntligen var jag framme vid den träfärgade ytterdörren.

Kom igen Justin, du klarar det här...

Tänkte jag och tryckte på den vita plingklockan, ett välbekant bling hördes och jag stampade nervöst med ena foten, i väntan på ett svar. 

"Kom in" ropade en kvinnoröst och jag förstod att det var hennes mamma, Maria. 

Jag gjorde som jag blev tillsagd, öppnade dörren och klev in i värmen.Doften av nybakta kakor fick mig min mage att kurra då jag insåg att jag inte hade ätit någonting idag. Jag tog klev ur mina supras på den marinblåa mattan som låg precis innan för dörröppningen, huset var tyst men tt lågt ljud från en tv hördes och därför tassade jag iväg mot vardagsrummet.
Marias blåa ögon tittade på mig i förvåning, hon flyttade en slinga av hennesljusblonda hår bakom örat och drog bort den vita filten, därefter ställde hon sig upp för att välkomna mig i en varm kram. 

Hon var så snäll, hon skulle aldrig förlåta mig för vad jag snart skulle berätta..

"Justin" viskade hon och kramade mig ännu hårdare. "Vad gör du här? Och vad har hänt med dig?" frågade hon förskräckt när hon släppte kramen och begrundade mitt ansikte och jag insåg att jag hade sår i ansiktet efter slagsmålet med Jack, som jag totalt hade glömt bort , jag kände hur jag släppte ut en andetag som jag inte ens visste att jag höll inne. 

"Jag.. jag.. det blev lite slagsmål" svarade jag ärligt då jag visste att det säkert skulle komma ut på nyheterna och det gör ingen nytta om jag ljuger nu.

"Åh" svarade hon och gick till kranen för att sedan komma tillbaka och badda mitt ansikte för att få bort det torkade blodet. 

"Egentligen så kom jag hit för att ...berätta,eller ni kanske har sett det på tv redan.." började jag och harklade mig, jag kunde se hennes oförstående min efter jag hade pratat klart vilket fick mig att bli ännu nervösare. Jag kunde se att hon hade gråtit då hennes ögon var rödsprängda och jag antog att hon hade kollat på TMZ eller liknande, en klump i halsen bildades och den gick inte att svälja ner. 

"Jag har inte tittat på tv så mycket sen... ja.. eller jag tittade på Marly & Me nyss och.. det var inte ett bra val" svarade hon och skrattade lite, hennes blick blev genast seriös när hon såg mitt nervösa ansikte. 

Fan, hur ska jag berätta det här? Jo eh när jag var tillsammans med Selena hade vi sex utan kondom för ja det hände bara och nu är hon gravid så jag måste lämna er dotter hejdå? Nej usch, jag var tvungen att berätta det på något annat sätt. 

"Jo ehm.. jag" harklade jag mig och slickade mina läppar, hennes nyfikna ögon stirrade på mig. 

"Jag hade ett förhållande med Selena innan jag blev tillsammans med Nikki, och nu har det kommit fram att hon..." gud jag klarade verkligen inte av det här "Hon är gravid" nästan viskade jag fram och Maria slog handen över den öppna munnen vilket gjorde att bomullstussen föll pladask till marken och gav ifrån sig ett obehagligt klibbigt ljud, hon stapplade ett steg bakåt och hennes blåa ögon var tårfyllda och uppspärrade.
 
"Jag........." började hon...






Uuuuuhhhhh hahah ;) jag ska börja på nästa kapitel nu på direkten så det kommer förhoppningsvis ett till idag!  



xoxo fia&cornelia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback